Τα καμώματα του γκρέμλιν και της σουπιάς!!!

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
Τώρα συγνώμη που καταχρώμαι κι άλλο το σπίτι του γκρεμλιν κ σια, αλλά με πιάνει μια περιέργεια, επειδή έχω φάει τα νιάτα μου (όχι νταξ, 2 χρόνια, κ είμαι ήδη μεσήλιξ :cry: οπότε νιάτα δεν) με τα αιματολογικά θέματα, σε σκυλί κ σε άνθρωπο, με ιντριγκάρουν όλα τα σχετικά. Τι έχει δλδ κ χρειάζεται μυελοκεντηση; Χαμηλά λευκά που δε βρίσκεις από τι αφού δεν έχει felv fiv; Ή κ κάτι άλλο;

Υ.γ. το μαιτακε το πήρα ακριβώς για αιματολογικό θέμα. Το δίνουν για βοήθεια στην ανοσοκαταστολή που έχουν κάποιες αιματολογικές δυσπλασίες (χαμηλά λευκά, ουδετεροπενια), για αντικαρκινική υποστήριξη (ειδικά πολύ ερευνημένο σε κάποιους αιματολογικούς καρκίνους στους ανθρώπους, με διάφορες υποστηρικτικές επιδράσεις) και για βοήθεια σε κάποιες χημειοθεραπείες (υπάρχουν έρευνες που δείχνουν βελτίωση στην απόδοση κάποιων χημειο για αιματολογικά θέματα).

Πες τα μας σε άλλο θέμα αν θες.
Ναι. Ακριβώς έτσι. Χρόνια πολύ χαμηλά λευκά, χωρίς κλινικά συμπτώματα.

• Like
Reactions: Estranged

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.357
8.145
Το μαυρο τερας εγινε 8.... και χαίρομαι που ακόμα ειναι ενα κουταβι στην εμφανιση και στη ψυχή!

Ευχομαι για πολλα πολλα ακομα χρόνια να μου σπάει τα νευρα, να είναι απαιτητικός, να κανει κωλοτούμπες στη βόλτα, να εχει την ουρακλα στα υψη καιγενικότερα να μου κάνει τη ζωη πιο ενδιαφέρουσα με τις τρέλες του!

Οτι τον λατρευω και κανενα τετραποδο δε θα έχει ποτέ την ίδια θέση στη καρδιά μου το ξερετε όλοι, ελπίζω να το γνωρίζει και αυτος!

Χρόνια πολλα και τρελα αγαπημένο γκρεμλιν!

462542130_1061679975700445_5651312439915128466_n.jpg

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.758
7.919
Να τον χαίρεσαι και να τον απολαμβάνεις!!!
Ρε πράγματι η φωτογραφία είναι πολύ παράξενη :D

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.357
8.145
Η φωτογραφια εχει μια παραμορφωση μωρε απο τον φακο, οχι οτι ειναι πολυ πιο παχυς.
Εδω ειναι στα πιο παχια του, το καλοκαιρι που τον ειχα σκασει στο φαι (και εκλεβε και μονος του κουλουρια και καλουδια απο ψυγεια και ντουλαπια :ROFLMAO: ). Φέτες ειναι το αγορι μου, δεν εχει λιπος πανω του αχαχαχχαχα
summer28.jpg

Εδω με την σουπια, η οποια εχει γινει πολυ πολυ σουπια ......

462542157_440128605772879_1135944944049820740_n.jpg462549763_568127162568073_5508479556318789199_n.jpg

Εδω η σουπια οταν ξυπναω, κοιμαται αριστερα απο το κεφαλι μου μονιμως, δεν αλλαζει θεση.
462543576_1377563999874352_7993989554040650400_n.jpg

ΥΣ. Μαυρα γενεθλια εκανε ο αμοιρος, χτες βραδυ ξεκινησε ο κολλητος του το Καροτο (ο γατος) συγχυση,αποπροσανατολισμο και εκανε σβουρες, σημερα το πρωι εκανε μια τρελη επιληπτικη κρίση για πρωτη φορα. Ακομα είμαι φρικαρισμένη, πιστευα οτι πεθαινε.

Last edited:
  • Wow
Reactions: ioanna a

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.743
7.257
Ωωω κ πήγαινα να βάλω καρδούλες κ είδα για τον Καρότο στο τέλος :(. Πώς είναι σήμερα; Μόνο η επιληψία σας έλειπε σ' αυτό το σπίτι ρε γμτ, τι κακό είναι αυτό...

• Like
Reactions: ioanna a

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.357
8.145
Ωωω κ πήγαινα να βάλω καρδούλες κ είδα για τον Καρότο στο τέλος :(. Πώς είναι σήμερα; Μόνο η επιληψία σας έλειπε σ' αυτό το σπίτι ρε γμτ, τι κακό είναι αυτό...
Αναμενω τις αιματολογικες να δουμε, δεν ειναι καλα ο καημενος, δεν μπορει να περπατησει ευθεια, να παει τουαλετα, μονο σβουρες κανει, δεν ακουει το ονομα του, δεν κινείται, δεν αντιδρα. Γενικα δεν ειμαι αισιοδοξη. Περιμενω να ξημερωσει να παρω τις αιματολογικες και να παω σε καλυτερο γιατρο για β γνωμη.

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
961
1.073
28
απο την μια ειναι απολυτα κριμα που συμβαινουν αυτα σε ευαισθητους ανθρωπους και σε αθωα ζωα, αλλα απο την αλλη πιστευω καποιες φορες το συμπαν ξερει τι κανει και δινει αυτα τα πλασματα με τις ιδιαιτεροτητες τους σε ατομα σαν εσενα. γιατι ξερει οτι θα τα φροντισουν. οτι και να γινει ειναι τυχερος και κανεις τεραστιο εργο, δε θα μπορουσε ενα τετοιο ζωο να εχει ζητησει κατι καλυτερο

• Like
Reactions: medusa and Ans

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.380
10.543
Athens
δεν μπορει να περπατησει ευθεια, να παει τουαλετα, μονο σβουρες κανει, δεν ακουει το ονομα του, δεν κινείται, δεν αντιδρα.
To δεν πάει τουαλέτα (από τον πόνο ήταν τελικά) είναι μονίμως τρομαγμένος το έπαθα κι εγώ με τον τυφλό γάτο και τελικά ήταν πέτρες στην ουδόχο. Θέλω να πως δείτε και νεφρά και πέτρες σε ουροδόχο.

• Like
Reactions: medusa

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.357
8.145
@vrmode Θυμασαι εξετασεις τι ειχε? Ποιες τιμες ηταν τσιμπημενες? Με υπερηχο το ειδατε να φανταστω τις πετρες.

Το καροτο ειχε κρισεις ολο το βραδυ. Ακόμα περπατάει σε σβούρες, τρωει ομως με ορεξη (οταν καταφερει να βρει το πιατο απο τις σβουρες) Πηγαμε σε αλλη γιατρο σημερα να παρουμε και β γνωμη. Πηρα τις αιματολογικες επίσης, νεφρα εχει πεσει η κρεατινινη στο 2,1 με οριο 2 (αυτος επαιζε στο 2,5-3 μονιμως) αλλα η γ-GT ειναι τριπλασια του ορίου και τα λευκα επίσης 2,5 φορες πανω του ορίου.

Η φλεγμονη καπου ειναι δεδομενη πλεον, ξεκινησε αντιβισιωση απόψε, επισης epanutin (αντιεπιληπτικο για το συγκεγκριμενο ειδος κρισεων) και ενα αγχολυτικο ηπιο. Μου εδωσαν και στεντον να υπαρχει σε περιπτωση που τον πιασει καμια γερη να το βαρεσω ενεση ή υποθετο! Αχρειαστο να είναι.

Αυτη τη στιγμη δε μπορει να εξετασθει για τιποτα, η επισκεψη στο κτηνιατρειο πυροδοτει κρίσεις. Στοχος ειναι να τον πιασουν οι αγωγες ως δευτερα να μην εχει κρισεις και να γινει μετα υπερηχος και λοιμωδη για παν ενδεχομενο. ( αν και ειχε κανει πριν 1,5 χρονο και ηταν καθαρος)

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.743
7.257
Τα υπόλοιπα ηπατικά του είναι καλά; Επειδή η γgt είναι της χολής κ του συκωτιού κ υπάρχουν ηπατικές καταστάσεις που προκαλούν μεγάλη αύξηση της αμμωνίας στο αίμα που προκαλεί ηπατική εγκεφαλοπάθεια που κάνει seizures και αποπροσανατολισμό.

• Like
Reactions: Ans

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.357
8.145
@Estranged H ALT είναι οκ και η ΑST πάνω απο το όριο.
Hπατικη εγκαφαλοπαθεια ηταν το πρωτο που ηθελε να τσεκαρει ο γιατρος Α γι αυτο υποτιθεται εγιναν οι εξετασεις . Αλλα χτες μου ειπε οτι η γ-GT μη με τρομαζει, θα πεσει λεει με αγωγη κτλ ειναι αποροια των υπολοιπων.

Τα λοιμωδη τα εχει καπως σαν μικροτερη πιθανοτητα (πρωτον ηταν τσεκαρισμενος πριν 1,5 χρονο, δευτερον λεει θα ειχε και τα lymphocytes αποκατω ανεβασμενα!

Τωρα εχω στειλει τις εξετασεις στη γιατρο Β που ειναι πιο ψειρα και περιμενω και απο εκει ανταποκριση.

Παντως εδωσα απο χτες βραδυ και synoloux και Εpanutin και κονσερβα για ηπατικα και το αγχολυτικο, χτες νυχτα την εβγαλε καλα, με 2-3 πολυ ηπιες κρίσεις και σημερα καθολου.

Ακομα κανει κυκλους αλλα φαινεται να ακουει στο ονομα του και ειναι λιγοτερο φρικαρισμενος
Τρωει κανονικα.
unnamed (1).jpg
unnamed (2).jpg

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.380
10.543
Athens
@vrmode Θυμασαι εξετασεις τι ειχε? Ποιες τιμες ηταν τσιμπημενες? Με υπερηχο το ειδατε να φανταστω τις πετρες.
Με υπέρηχο το είδε, μην φανταστείς κανα μηχάνημα της προκοπής, απλό μηχάνημα τοπικού κτηνιατρείου. Το μυρίστηκε κατευθείαν ο γιατρός όμως μόλις του περιέγραψα την συμπεριφορά.

• Like

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.357
8.145
Αγαπητοι φίλοι ήρθε το οχημά μου και ειναι και με ροδαρες 4χ4
Μας το εφτιαξε δωρεαν η Plus2feet μεσω του προγραμματος Walking together που φροντίζει να εχουν καροτσακια τα αδεσποτα ζωάκια! :love:

Τρελαθηκα απο τη χαρα μου, πρωτη φορα ετρεξα και εγω! Βιντεο εδω

467466025_1301774461013203_5073051604933016821_n.jpgb3aad5f4-dda0-4ba8-8411-94ea7c3e89d5.jpgdd9acb80-c876-472f-8bc2-7504f411882d.jpg

Ans

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2022
1.012
816
Μας το εφτιαξε δωρεαν η Plus2feet μεσω του προγραμματος Walking together που φροντίζει να εχουν καροτσακια τα αδεσποτα ζωάκια! :love:

View attachment 78243View attachment 78244View attachment 78245
Πόσο χαίρομαι που το πήρε τόσο καλά με την πρώτη!!! Μπράβο σε όλους σας τα λόγια και τα emoji δεν φτανουν <3.

• Like
  • Love
Reactions: l.Kyveli and medusa

marytherion

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
294
258
KORYDALLOS

View attachment 78243View attachment 78244View attachment 78245
ωωωω...πόσο τέλειααααα:love:!!!! ο Batman τι λέει για όλα αυτά??:ROFLMAO:

• Haha

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.357
8.145
Χαρηκε πολυ ο γλυκουλης, δεν εχει ζησει και καθολου σαν φυσιολογικο κουταβι, απο τον ιουνιο η ζωη του ειναι κτηνιατρεια, χειρουργεια, μαγνητικες, φυσιοθεραπειες . Μολις 12 μηνων ειναι ο ερμος, ετρεξε ξανα και επαθε τραλαλα :)

@marytherion tο γκρεμλιν ακομα δεν τον βλεπει ευτυχως, κανει σαν να μην υπαρχει. :ROFLMAO: Ο βασιλιας γκρεμλιν δε καταδεχεται να κοιταξει κατω απο το επιπεδο του θρονου του, καναπε

marytherion

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
294
258
KORYDALLOS
@marytherion tο γκρεμλιν ακομα δεν τον βλεπει ευτυχως, κανει σαν να μην υπαρχει. :ROFLMAO: Ο βασιλιας γκρεμλιν δε καταδεχεται να κοιταξει κατω απο το επιπεδο του θρονου του, καναπε
[/QUOTE]
ναι αυτό ίσχυε πριν το όχημα ,αναρωτιόμουν αν άλλαξε στάση σε περίπτωση που τον είδε ο βασιλιάς να το χρησιμοποιεί ;)