Το πιο περίεργο πράγμα που έφαγε ο σκύλος μου ...

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Εδώ πάντως δεν κολλάει το ....."είναι γάτα είναι γάτα ο κοντός με τη γραβάτα..."

(δε βάζω παράθεση του τραγουδιού, για να μη σου καταστρέψω το θέμα....ξέρεις εσύ...)

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Διευκρίνηση: φιλενάδα, το ευχαριστώ πήγαινε στο ωραίο σχόλιο ... Αλλίως θα ήμανε η δασκάλα που δίδασκε και νόμους δεν κρατούσε ... Ξέρεις εσύ ... ;):p

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Θέλουμε φωτογραφία !!! :D:D:D
οτι πειτε κυρια μου! στην πρωτη τσαμπουκαλευεται με καποιον που κοιταζε την μαμα του(τον εχω δασκαλεψει καλα απο μικρο,εδω ειναι 6 μηνων περιπου) και στην δευτερη τραγουδα : στων γονιωωωωων μου την χαρααααααα :D
144..jpg145..jpg
Υ.Γ sorry για το off topic

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Καλα, χτες έφαγα τη φρίκη της ζωής μου...
Ήμουν στη κουζίνα και βλέπω το διαολάκι από μία τρύπα της σακούλας να βουτάει κάτι και να τρέχει...!!! Την παίρνω στο κατώπι και όταν τη φτάνω τη βλέπω να μασάει κάτι με πανικό...!
Της ανοίγω το στόμα και τραβάω, και τραβάω και τραβάω και τραβάω :shock: :shock:

Είχε βουτήξει το δυχτάκι από τα μίνι ρολά κοτοπουλο που είχαμε το μεσημέρι και το είχε πάει κάτω ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΟ!!! :eek: :eek: :eek: :eek:
Αν είναι δυνατόν... 12 -13 πόντους δίχτυ... κόντεψα να τρελαθώ στην ιδέα του τι μπορεί να είχε συμβεί αν το είχε καταπιεί τελικά...

Ευτυχώς τέλος καλό, όλα καλά... :nerv:

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Καλα, χτες έφαγα τη φρίκη της ζωής μου...
Ήμουν στη κουζίνα και βλέπω το διαολάκι από μία τρύπα της σακούλας να βουτάει κάτι και να τρέχει...!!! Την παίρνω στο κατώπι και όταν τη φτάνω τη βλέπω να μασάει κάτι με πανικό...!
Της ανοίγω το στόμα και τραβάω, και τραβάω και τραβάω και τραβάω :shock: :shock:

Είχε βουτήξει το δυχτάκι από τα μίνι ρολά κοτοπουλο που είχαμε το μεσημέρι και το είχε πάει κάτω ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΟ!!! :eek: :eek: :eek: :eek:
Αν είναι δυνατόν... 12 -13 πόντους δίχτυ... κόντεψα να τρελαθώ στην ιδέα του τι μπορεί να είχε συμβεί αν το είχε καταπιεί τελικά...

Ευτυχώς τέλος καλό, όλα καλά... :nerv:
Το ποιο πιθανό που θα μπορούσε να συμβεί είναι στο επόμενο χέσιμο να έβγαζε τα κακά της σε δίχτυ:D:D:D

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Το ποιο πιθανό που θα μπορούσε να συμβεί είναι στο επόμενο χέσιμο να έβγαζε τα κακά της σε δίχτυ:D:D:D
=D>
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ...... να το δω αυτό και ας πεθάνω!!!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Samsok ειλικρινά απορώ γιατί δεν έβαλες μία από τις δύο φωτογραφίες στον διαγωνισμό - ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΕΣ !!! :D:D Χίλια ευχαριστώ !!! Απορώ πώς κάθησε με την γραβάτα - εμένα θα την είχε βγάλει, θα την είχε ξηλώσει, και μετά θα μου την είχε περάσει κολάρο ... :p

Χρυσούλα εμείς το είχαμε πάθει με καλτσόν ... εκεί που τραβάς, τραβάς, τραβάς, και τελειωμό δεν έχει, ένα σόκ το παθαίνεις ... :eek:

Ελένη, η Αρτεμάρα σας σκέφτεται. Κυνηγώντας την για να πάρετε τα χάπια της χοληστερίνης, πέφτει η χοληστερίνη και τα χάπια δεν χρειάζονται ! Εναλλακτική ιατρική λέγεται αυτό ... :D:D:D

Σεβάχ άσε τα αστεία, και πές μας αν ταΐσες τον Δία ... (είδες, μέχρι και ποιηματάκι έκανα) ... \\:D/

elenixtsss

Member
18 Μαρτίου 2011
21
1
Χμμ ίσως επειδή ειναι κουτάβι ακόμα την κυνηγάω γτ τρώει τα πάντα αλλα αυτό που μου φάνηκε περίεργο είναι ότι πήγε να φάει πέτρες !!!Μα πέτρες??????

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Χμμ ίσως επειδή ειναι κουτάβι ακόμα την κυνηγάω γτ τρώει τα πάντα αλλα αυτό που μου φάνηκε περίεργο είναι ότι πήγε να φάει πέτρες !!!Μα πέτρες??????
Εμάς τις τρώει ακόμη ... ](*,) Τί στην ευχή, τις περνάνε για καραμέλες ;;; :confused::confused::confused:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Προσοχή στις πέτρες, δεν αποβάλλονται όλες τις φορές και μπορεί να υπάρξει πρόβλημα...

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Μα δεν καταλαβαίνω τι σου φαίνεται περίεργο! Προφανώς το παιδί ήθελε να μάθει να αρθρώνει σωστά! Να λέει Γουρβ αντί για γιουλβ! Γι'αυτό το έκανε!:D

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
Καλησπέρααα !!!
Εμένα σήμερα που ξυπνησα το πρωί τον άκουσα κάτι να μασούλαει , όταν σηκώθηκα είδα πως με κάποιο τρόπο που όσο και αν αναρωτιέμαι δεν μπόρω να φανταστώ , ειχε λύσει το λουρί απο το λαιμουδάκι του ! το λουρακι επανω ειχε ραμενα κατι διακοσμητικα μεταλλικα μπιλακια με κάτι μικρά διαμαντάκια μεσα, όταν τον είδα λοιπόν ειχε ξυλώσει 3 ,4 τετοια τα εψαξα κάτω αλλα βρήκα μόνο το ένα ... ακόμα δεν εχει κάνει κακάκια για να δω αν τα εβγαλε ....
Μήπως ειναι κατι ανησυχητικό? μεσα σε πόση ωρα πρέπει να τα βγάλει? και αν δεν τα βγάλει τι μπορούν να προκαλέσουν στην υγεια του κουταβιού μου? πότε θα πρέπει να ανησυχησω?? ήδη δηλαδη ανησυχώ....

Last edited:

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Καλησπέρααα !!!
Εμένα σήμερα που ξυπνησα το πρωί τον άκουσα κάτι να μασούλαει , όταν σηκώθηκα είδα πως με κάποιο τρόπο που όσο και αν αναρωτιέμαι δεν μπόρω να φανταστώ , ειχε λύσει το λουρί απο το λαιμουδάκι του ! το λουρακι επανω ειχε ραμενα κατι διακοσμητικα μεταλλικα μπιλακια με κάτι μικρά διαμαντάκια μεσα, όταν τον είδα λοιπόν ειχε ξυλώσει 3 ,4 τετοια τα εψαξα κάτω αλλα βρήκα μόνο το ένα ... ακόμα δεν εχει κάνει κακάκια για να δω αν τα εβγαλε ....
Μήπως ειναι κατι ανησυχητικό? μεσα σε πόση ωρα πρέπει να τα βγάλει? και αν δεν τα βγάλει τι μπορούν να προκαλέσουν στην υγεια του κουταβιού μου? πότε θα πρέπει να ανησυχησω?? ήδη δηλαδη ανησυχώ....
Εγώ θα ανησυχούσα μόνο αν τα διαμαντάκια ήταν αληθινά:cool:.

Last edited:

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
Εγώ θα ανησυχούσα μόνο αν τα διαμαντάκια ήταν αληθινά:cool:.
χαχαχαχα σωστό και αυτό !!! φαντάζεσαι ??? σοκ ! έλεος με αυτά τα κουταβια δεν μπορεις να καταλάβεις δαγνώνει τα πάντα ! οσα παιχνίδια και αν του εχω εκει αυτος μη δει κατί να προεξεχει εκει :p

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Νομίζω ότι τα διαμαντάκια θα τα βγάλει με τον γνωστό τρόπο, άρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Επειδή όμως είναι κουτάβι, καλό θα ήταν να έχεις τον νού σου μήπως δείς κάτι ανησυχητικό. Δεν πιστεύω όμως να έχεις πρόβλημα.
Από μία άλλη άποψη, διαβάζω ότι το σκυλάκι είναι αγόρι, και του έχεις περιλαίμιο με διαμαντάκια ;;; :eek: Φταίει αυτός μετά που κάνει τέτοια για να σου αποδείξει ότι είναι άντρας ;;; :D:D:D

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.690
4.331
43
www.proudtobegreek.eu
Η Μίλβα μου έτρωγε τα τζιτζίκια..αλλά μόνο ζωντανά...!!Αν δεν ηταν ζωντανά δε τους έδινε καμία σημασία...](*,) Ήθελε φρέσκο πράμα..να σπαρταράει...:p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97