Το πιο περίεργο πράγμα που έφαγε ο σκύλος μου ...

trickius

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
263
4
Εμένα μου είχε φάει ένα 50αρικο ευρώ το κοπρόσκυλό μου.. μου τα τρώει που μου τα τρώει με τα γύρω γύρω τής τώρα μάλλον θέλει να της δίνω και χαρτζηλίκι για τα goodies. :D

Μεγάλωσαμε βλέπετε..

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Εμένα μου είχε φάει ένα 50αρικο ευρώ το κοπρόσκυλό μου.. μου τα τρώει που μου τα τρώει με τα γύρω γύρω τής τώρα μάλλον θέλει να της δίνω και χαρτζηλίκι για τα goodies. :D

Μεγάλωσαμε βλέπετε..

:D:D:D:D:D:D:D:D

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ελαχιστες φορες εχει συμβει..
ευτυχως... η ζαιρα στις πολυ αρχες εφαγε .. ενα κερι (?) ηταν αρωμα σοκολατα.. ξερω γω.. μαλλον της αρεσε η σοκολατα...

Ο σαγκα ενα 50ρικο... (γκρρρρ!!!) .. και τα υπεροχα.. μα υπεροχα.... τακουνια μου.... (ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!!!)
μας κοστισε ο βρμοσκυλος!
ενω το Ζαιρι.. απο 1.99 το ειχα παρει το κερι ...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Δηλαδή εμένα που τρώει χαρτομάντηλα φτηνά μου έρχεται τελικά , δεν λες καλά που δεν εισακούστηκε το λαικό άσμα "γιατί τα πεντοχίλιαρα δεν είναι πετσετάκια"!!!!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ναι παλι καλα να λες!! χαχαχα!
εμενα ο ατιμος εφαγε μονο το ενα........ το αλλο το εχω για να θυμαμαι τι ωραιο ζευγαρι ειχα καποτε και να του το δειχνω! να νιωθει τυψεις ο κακουργος!!
.. 1 1/2 χρονο και δεν το εχω μεταξει ακομα... τοσο πολυ μαρεσαν!!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Συνηθως χαρτομαντηλα οπου και τα καταπινουν και οι δυο με ευχαριστηση, ο Φωντας μια φορα
εκλεψε και εφαγε μια ντοματα και ενα σκορδο και μια αλλη φορα μισο κιλο μελομακαρονα.
Η Σοκο ευτυχως δεν κλεβει τιποτα! Τι ανατροφη εχουμε εξαλλου!! :)

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Ενα θεματακι με τα βρωμοχαρτα και τις σερβιετες εχει η Ισις. Η καλυτερη της ειναι αν καταφερει και φτασει απαρατηρητη φτασει το καλαθακι του μπανιου.

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Τώρα που το λέτε, και εμάς έχει ένα θέμα με τα χαρτονομίσματα ... Μόνο χαρτονομίσματα παρακαλώ, από 20 Ευρώ και πάνω - τί δηλαδή, ψιλικατζήδες είμαστε ; :p Ευτυχώς τον έχουμε προλάβει - δύο πενηντάρικα και ένα εικοσάευρο έχουμε σώσει από τα δόντια του ! Ένας ξάδελφος μου όμως έχει τεράστιο θέμα με το σκύλο του και τα χαρτονομίσματα. Και δεν είναι μόνο ότι τα τρώει (255 Ευρώ μέχρι σήμερα !). Ένα καλοκαιρινό βράδυ, γυρίζοντας στο σπίτι από γειτονική καφετέρια όπου είχε πάρει και τον σκύλο, αναρωτήθηκε γιατί περπατούσε τόσο καμαρωτός σε όλη την διαδρομή και δεν μύριζε το έδαφος όπως συνήθως. Ανακάλυψε ότι είχε βουτήξει τα χρήματα που είχαν αφήσει στο τραπέζι για τον λογαριασμό φεύγοντας !!! :dohh: Τα επέστρεψε, αλλά τον κοιτούσαν με μισό μάτι και το αφεντικό τον ρώτησε αν έχει εκπαιδεύσει τον σκύλο να βουτάει τα χρήματα που δήθεν πληρώνει. :-\" Από τότε έχει να ξαναπατήσει στην συγκεκριμένη καφετέρια ... Και φυσικά το παρατσούκλι του σκύλου είναι "τζαμπατζής" ... :D:D:D

Homer

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2010
325
0
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Λοιπον με το πρωτο μας μπανιο στη θαλασσα ο homer εφαγε φυκια τα οποια τα εβγαλε μετα απο λιγο με εμετο...δεν ηταν ομως μονο αυτο!!!
Εβγαλε και δυο αρκουδακια-μαγνητακια απο αυτα που βαζουμε στα ψυγεια....αν ειναι δυνατον!!!!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Σούπερμαν πλάκα κάνεις, έτσι δεν είναι ;;; 8-[
Επίσης μου φαίνεται ότι έχεις αδυναμία στην κούκλα σου, και τον καϋμένο τον Μπάμπη δεν τον αναφέρεις καθόλου. Θέλουμε και φωτογραφία του Μπάμπη ... Ορίστε μας ! :D:D:D

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Lora :
50 ευρώ ατοφια
μισο κουτι γαλακτομπουρεκο
ένα κρεμμυδι
γυαλια ορασεως (αστιγματισμου)

Μονικα (ως φιλοξενουμενη):
το ποντικι του mac
πανακριβο, μόλις αγορασμενο, κινητο

O Charlie για ένα πολύ περιεργο λογο περιοριζεται μονο στα παιχνιδια του.
Μεχρι στιγμης...
Περιττο να πω πως για όλα η ευθυνη ήταν δική μου.
Ακομα και για το ότι ο Charlie περιορίζεται στα παιχνιδια του ;)

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Στην τρίτη φωτογραφία ειδικά, έτσι όπως κοιμάται, είναι απίστευτος !!! Μεγάλη μορφή ! :fan: Ευχαριστούμε για τις φώτο !!! :D:D:D

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Για αυτό η κούκλα σου έχει αυτό το ύφος στην φωτογραφία ; Είναι σαν να λέει "τί τραβάω ρέ παιδιά με αυτόν που έμπλεξα" ... :p:D:D

maryan

Active Member
21 Μαρτίου 2011
25
0
Όταν βγαίνουμε βόλτα, τρελαίνεται για σαλιγκάρια. Έχω δώσει άπειρες μάχες για να τα βγάλω από το στόμα του. Επίσης θεωρεί τρομερό σνακ τα μυρμήγκια και φυσικά το ενδιαφέρον του προσελκύουν και οι μύγες. Μάλιστα, μια φορά είχε βάλει μία στο μάτι, την κυνηγούσε πολύ ώρα, αυτή πήγε κι έκατσε σε έναν τοίχο, πήρε από απέναντι φόρα και...σντουπ! Πρέπει να είδε κάμποσα αστράκια!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97