Το πιο περίεργο πράγμα που έφαγε ο σκύλος μου ...

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
το δικο μου το καμαρι ευτυχως δεν τρωει περιεργα
μασουλησε βεβαια μια υφασματινη τσαντα που εχω για τα ψωνια του super market
και την εχω προλαβει στις πρωτες δαγκωνιες σε ενα γαλακτομπουρεκο, στις επικαλαμιδες του αγοριου μου και στα παπουτσια του ποδοσφαιρου του
Να υποθεσω οτι θελει να του δειξει οτι το σπιτι γυναικοκρατητε σε περιπτωση που δεν το εχει καταλαβει?

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
το δικο μου το καμαρι ευτυχως δεν τρωει περιεργα
μασουλησε βεβαια μια υφασματινη τσαντα που εχω για τα ψωνια του super market
και την εχω προλαβει στις πρωτες δαγκωνιες σε ενα γαλακτομπουρεκο, στις επικαλαμιδες του αγοριου μου και στα παπουτσια του ποδοσφαιρου του
Να υποθεσω οτι θελει να του δειξει οτι το σπιτι γυναικοκρατητε σε περιπτωση που δεν το εχει καταλαβει?
Όχι μόνο θέλει να του δείξει ότι στο σπίτι κάνουν κουμάντο οι γυναίκες, αλλά απαιτεί να κάνει αυτός τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ (για αυτό και σου μασούλησε την υφασμάτινη τσάντα) ... :D:D:D ξύπνια η κούκλα, και φεμινίστρια ... ;)

christab

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2011
314
1
Το πιο περίεργο που έχει φάει ο Άρης -εκτός από χαρτομάντιλα και μύγες- είναι κινητό (2 φορές μάλιστα) και ένα γάντι λαστιχένιο! αααα και μια φορά έφαγε μία από τις διακοσμητικές ξύλινες μπάλες που έχω πάνω στο τραπέζι του σαλονιού!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Λοιπόν, παρατηρώ ότι τα καμάρια μας έχουν ένα θέμα με τα κινητά. #-oΛέτε να θέλουν να μας πούν κάτι ; "Άσε την πάρλα και ασχολήσου μαζί μου", ή "Θέλω και εγώ κινητό για να μιλάω με την σκυλοπαρέα;". :p Το φαντάζεστε ; Bark2Go καρτοκινητή, Dognet και Caninephone εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, και ειδικά αξεσουάρ για τα σκυλοκινητά ... :D:D:D
Ναί το ξέρω, σήμερα δεν πάω πολύ καλά ... :p

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Α, το κατάλαβες κι εσύ, έτσι;;;;

Μάλλον θα φταίει η πολύ σούπα που έφαγες τις τελευταίες μέρες.....;);)
Κάτω η σούπα ! Θέλω κοκορέτσι ... :flip:

madicta

Well-Known Member
27 Φεβρουαρίου 2011
130
0
Εγώ έχω απαντήσει και πριν στο ποστ, αλλά προχτές η Πίσσα μας έστειλε -και όπως πάντα, έπρεπε να το μοιραστώ.

Κυρίες και κύριοι, εμείς τρώμα τα πατώματα! Ποια ξυλαράκια, ποιες καρέκλες (και σ' αυτές βέβαια έχει μια αδυναμία, γιατί είναι σκαλιστές και τέτοιο μοντέρνο κορίτσι δε γουστάρει βαριά έπιπλα) αλλά όχι, εμείς δεν αρκούμαστε σε αυτά. μασουλάμε και το ξύλινο πάτωμα! (ή τουλάχιστον θα θέλαμε)

Και για να εξηγηθώ, να καταλάβετε τι έγινε, προχτές ήταν ξάπλα κοντά στον υπολογιστή που δουλέυω. Κάποια στιγμή ακούω ήχο στόματος που "δουλεύει" και ήθελα να δω αν έχει πιάσει πάλι τις καρέκλες ή αν γλύφεται. Και τη βλέπω με τη μούρη στο πάτωμα. Πλησιάζω και στο σημείο εκείνο ακριβώς υπήρχαν σημάδια από δόντια :maria:

Εντιτ:
Κάτω η σούπα ! Θέλω κοκορέτσι ... :flip:

Τι έγινε καλέ και έτρωγες σούπες;;; Να ευχηθώ περαστικά;;;

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Τι έγινε καλέ και έτρωγες σούπες;;; Να ευχηθώ περαστικά;;;
Να ευχηθείς, να ευχηθείς ! Έχω ίωση, κρύωμα, ή κάτι τέτοιο. *sick* Οπότε αυτές τις ημέρες μπορώ να λέω ότι θέλω (και να βγαίνω και οφ τόπικ κύριοι διαχειρισταί), αφού οφείλεται στον πυρετό και τις σούπες. Εγώ δεν φταίω ... :-\"

Η Πίσσα ήταν να μην ξεθαρρέψει ... Είναι μεγάλη μορφή !!! :D:D:D

madicta

Well-Known Member
27 Φεβρουαρίου 2011
130
0

Να ευχηθείς, να ευχηθείς ! Έχω ίωση, κρύωμα, ή κάτι τέτοιο. *sick* Οπότε αυτές τις ημέρες μπορώ να λέω ότι θέλω (και να βγαίνω και οφ τόπικ κύριοι διαχειρισταί), αφού οφείλεται στον πυρετό και τις σούπες. Εγώ δεν φταίω ... :-\"

Αααααα περαστικά σου -και γρήγορα!!! (από εμένα, που πάντα μου δίνει μια ελαφρά μαστουρίαση η αντιβίωση, έχεις το απολύτως ελεύθερο)

Η Πίσσα ήταν να μην ξεθαρρέψει ... Είναι μεγάλη μορφή !!! :D:D:D

Ναι ρε γμτ.... έλεγα και εγώ, ότι την έχει πατήσει και δεν τρώει ότι βρει. αμ δε!!! και που να την δεις έξω, όλο με τα δάχτυλά μου στο στόμα της είναι. :D :D

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Το κλασσικό σχοινάκι-παιχνίδι η δικιά μου το έχει για πρωινό :D:D:D Βλέπω και εγώ μετά κόκκινα κομμάτια μετά στα κακά της και τρομάζω νομίζοντας οτι είναι απο αίμα :p

Το πιο περίεργο πάντως που είχε φάει εμένα ήταν ένα 20 ευρω :( ακόμη το κλαίω :D:D:D:D

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Φιλενάδα, ευχαριστώ για το ελεύθερο ... ;)

Τα πρώην αδέσποτα το έχουν αυτό - τρώνε ότι βρούν. Λές και δεν τα ταΐζουμε ένα πράγμα !!! :mad:

Άγγελε, όπως είδες παραπάνω ένα θέμα με τα χρήματα το έχουν τα περισσότερα από τα γαβγούβγια μας. Αλλά όλα τρώνε από εικοσάευρο και πάνω - κανένα δεν καταδέχεται φραγκοδίφραγκα ... Ένα περίεργο πράγμα βρέ παιδί μου ... :D:D:D

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Ο σκύλος μιας φίλης μου της είχε κομματιάσει (δεν τα έφαγε όμως) 200 ευρώ (τα οποία της είχε στείλει ο πατέρας της για να περάσει το μήνα και δεν είχε άλλα) τέλειο?
το αποκληρώνεις ή δεν το αποκληρώνεις μετά;:p

madicta

Well-Known Member
27 Φεβρουαρίου 2011
130
0

Τα πρώην αδέσποτα το έχουν αυτό - τρώνε ότι βρούν. Λές και δεν τα ταΐζουμε ένα πράγμα !!! :mad:
(..)
Άγγελε, όπως είδες παραπάνω ένα θέμα με τα χρήματα το έχουν τα περισσότερα από τα γαβγούβγια μας. Αλλά όλα τρώνε από εικοσάευρο και πάνω - κανένα δεν καταδέχεται φραγκοδίφραγκα ... Ένα περίεργο πράγμα βρέ παιδί μου ... :D:D:D
Δε φτάνει που σου τα τρώνε για να τους βρεις την καλύτερη τροφή, σου τα τρώνε και από την τσέπη δλδ...

Ευτυχώς εμεις λεφτά δεν τρώμε. Αλλά όταν την βλέπω να την πέφτει σε ό,τι βρει στο πάρκο αναρωτιέμαι γιατι κάθομαι και διαβάζω συστατικά και μετράω γραμμάρια...

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Ρε παιδια ,εχω χασει εδω και καιρο ενα ζευγαρι γυαλια ηλιου μαρκας Rayban :cool:

madicta

Well-Known Member
27 Φεβρουαρίου 2011
130
0
Ρε παιδια ,εχω χασει εδω και καιρο ενα ζευγαρι γυαλια ηλιου μαρκας Rayban :cool:

μήπως τα κακάκια του φαινόταν πολύ ...κούλ τελευταία;;;

(θα έλεγα "ιπτάμενα", αλλά σκέφτηκα την εικόνα και ..... μπρρρρρρρρρρ)

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Στην περίπτωση σου δεν ξέρω αν τα έφαγε ή αν στα βούτηξε και βολτάρει κρυφά με τα γυαλιά για να τον βλέπουν οι θηλυκιές της περιοχής. Είναι και ο τύπος του σκύλου που θα του πήγαιναν τα Rayban και το κούλ ύφος ... :D:D:D

Φιλενάδα Madicta, εμάς ακόμη κοιτάει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα σκουπίδια ... :eek: Δεν βλέπω να το ξεπερνάει και η δικιά σου, τους μένει η ανασφάλεια για πάντα. Άσε, μην τα συζητάς ... ](*,)

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100

Στην περίπτωση σου δεν ξέρω αν τα έφαγε ή αν στα βούτηξε και βολτάρει κρυφά με τα γυαλιά για να τον βλέπουν οι θηλυκιές της περιοχής. Είναι και ο τύπος του σκύλου που θα του πήγαιναν τα Rayban και το κούλ ύφος ... :D:D:D

Φιλενάδα Madicta, εμάς ακόμη κοιτάει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα σκουπίδια ... :eek: Δεν βλέπω να το ξεπερνάει και η δικιά σου, τους μένει η ανασφάλεια για πάντα. Άσε, μην τα συζητάς ... ](*,)
για γυαλια δεν ξερω αλλα η γραβατα παντως του παει μια χαρα!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97