το κυνηγι του χαμενου θυσαυρου ,παιζεται στην κοιλια του σκυλου σου !!!!!δεν τον δινεται σε κανα χρυσορυχειο για καμια βδομαδουλα????τουλαχιστον οτι αγγιζει η μαγικη κλανια του ,δεν θα γινεται μονο σκατα!!!!μετα φυσικα θα τον βγαλετε βουδα!!!!!
ΧΑΧΑΧΑ ελεος ακου βουδα ! εχει μια λογικη δεν λεω!!!το κυνηγι του χαμενου θυσαυρου ,παιζεται στην κοιλια του σκυλου σου !!!!!δεν τον δινεται σε κανα χρυσορυχειο για καμια βδομαδουλα????τουλαχιστον οτι αγγιζει η μαγικη κλανια του ,δεν θα γινεται μονο σκατα!!!!μετα φυσικα θα τον βγαλετε βουδα!!!!!
ναι βασικα καθε 15 μερες ειμαστε στο πετ σοπ και ψωνιζουμε παιχνιδια λιχουδιες και οτι μας μπει στο ματι γενικα εχει φαει 2 κρεβατια του ,πολλα παιχνιδια κτλ κτλ ακομα και το κονγκ τι να πω με αυτο το σκυλο! εχω αρχισει και καταλαβαινω οτι θα μου φανε την προικα με τοσα που ξοδευω για δαυτουςΜάλλον θα χρειαστείς καινούριο kong... Υπάρχει και κάτι παρόμοιο, μπάλα με τρήπα που μέσα έχει λαβύρυνθο, βάζεις τις λιχουδιες στον πάτο και τον αφήνεις να παιδεύεται με΄χρι να λύσει το γρίφο...
η αληθεια ειναι πως δεν εχει βγει βολτα για να εκτονωθει μιας και περιμενουμε λιγες μερουλες ακομα για το αντιλυσικο εμβολιο , μενω και σε γκαρσονιερα και ο καημενος δεν εχει χωρο να εκτονωθει οσο θα ηθελε ισως να φταιει και αυτο!
αλλα πως να το κοψω?
επειδη ανυσηχω μηπως να κανουμε καμια εξεταση ακτινογραφια η δεν ξερω τι αλλο μπας και εχει καταπιει κατι και δεν το εχει αποβαλει ακομα?? στα κακακια του βρικσω συνεχεια πραγματα που ξετρυπωνει και τρωει ! φοβαμαι μηπως ειναι επικυνδινο!!!!!πειτε μουυυ
το δικο μου το καμαρι ειναι να μη βρει χαπι...το χλαπακιαζει....
επισης οταν ηταν μικρουλης γυρο στα 5 μηνων ενω ελειπα στη δουλεια καταφερε κ εβγαλε το σκαλιμπορ κ δεν αφησε ουτε το κουμπομα.βεβαια το εβγαλε μετα απο κανα 12ωρο με 5-6 εμμετους οπου κ καταλαβα τι μαλακια ειχε κανει...
Eμάς η δικιά μας καταδέχτηκε να φάει 10 ευρω!!!Φιλενάδα, ευχαριστώ για το ελεύθερο ...
Τα πρώην αδέσποτα το έχουν αυτό - τρώνε ότι βρούν. Λές και δεν τα ταΐζουμε ένα πράγμα !!!
Άγγελε, όπως είδες παραπάνω ένα θέμα με τα χρήματα το έχουν τα περισσότερα από τα γαβγούβγια μας. Αλλά όλα τρώνε από εικοσάευρο και πάνω - κανένα δεν καταδέχεται φραγκοδίφραγκα ... Ένα περίεργο πράγμα βρέ παιδί μου ...
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαόλο το υπόλοιπο διάστημα που κοιμήθηκα έβλεπα στον ύπνο μου τον Θωμά το Μαραγκό
όλο το υπόλοιπο διάστημα που κοιμήθηκα έβλεπα στον ύπνο μου τον Θωμά το Μαραγκό
:nono::nono:αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
δεν το σχολιάζω, αν και θα ήθελα