Το πιο περίεργο πράγμα που έφαγε ο σκύλος μου ...

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Χαχαχα ρε Ανδρομεδα τα δικα σας ειναι πταισματα.
Βεβαια για τα πιο πολλα που εχει κανει φταιμε εμεις.
Δηλαδή πώς φταίτε εσείς ; Μη μου πείς ότι τον ταΐζετε κάλτσες, σέλες ποδηλάτου, και αυτόματα ποτιστικά !!! :eek: :D:D:D

Christie

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2011
64
0
Αθήνα
Νομίζω πως οι περισσότεροι από εμάς το έχουν αντιμετωπίσει. Τα καμάρια μας να βουτάνε διάφορα αντικείμενα, και να χλαπακιάζουν ασυστόλως. :p Ποιό είναι λοιπόν το πιό παράξενο πράγμα που έφαγε ή επιχείρησε να φάει ο σκύλος σας ;

Ο δικός μας έφαγε το κομπολοΐ του πατέρα μου ! Και το έβγαλε το βράδυ, διά της φυσικής οδού. Χάντρα - χάντρα, αργά και μερακλίδικα ... ;):D:D

Μία άλλη φορά του βουτήξαμε το κινητό από το στόμα - ευτυχώς προλάβαμε. Ο ίδιος ισχυρίζεται ακόμη και σήμερα ότι ήθελε απλώς να κάνει ένα τηλεφώνημα ... :p
αχαχαχα εχω λιώσει....

Angel3

Well-Known Member
23 Απριλίου 2011
54
0
Μυτιλήνη
εμενα ο δικοσ μου εχει φαει καλτσεσ πετσετεσ κι αρκουδακια α ναι κι τα καλωδιο του φορτηστη του υπολογιστη

Last edited:

grenouig

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
131
0
Σημερα ξυπνησαμε και ο Φιντελ εκανε ορεξη και εφαγε το κινητο της γυναικας μου και το βιβλιο της.

Καλα ρε φιλε θες να φας κατι?Φαε τα δικα μου , οχι της γυναικας μου.

Εχει ξηλωσει ολα τα αυτοματα ποτιστικα απο 36 ελιες και τα εχει κανει κομματια.

Τρωει τις 2 δαφνες που εχουμε , καλα τα ποδηλατα δεν εχουν σελες(θα φτιαξω γκαραζ να γλυτωσουν τα καινουργια).

Τρωει πετρες , ζουζουνια , καλτσες , εχει παρει χαμπαρι και την μηχανη μου και της γαυγιζει μολις φτασω.Τα φλας ειναι ακομα πανω.:D
χαχαχαχα..ωραιος ο φιντελ.Τα ποτιστικα απο 36 ελιες? Απιστευτος,τι φρικη ειχε φαει? θα πρεπει να ειμαι ευχαριστημενος που 11 μηνες τωρα εχει φαει μονο μια σαγιοναρα μου,γι'αυτο δεν μιλαω

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Είδες ότι έχεις αδυναμία σε λάθος σκύλο ; Ενώ ο καϋμένος ο Μπάμπης κοιμάται στο χαλάκι και δεν παραπονιέται καθόλου ... :D:D:D

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Λεω φταιμε εμεις γιατι π.χ το βιβλιο και το κινητο ηταν στον καναπε ενω επρεπε να ηταν στο τραπεζι.

Οπως και τα ποτιστικα δεν τα φυλαξα εγω σωστα και τα βρηκε ευκολα για παιχνιδι.

Για τις πετρες δεν φταιμε εμεις , φταιμε για τις καλτσες που παλι ηταν στον καναπε.

Γενικα με τον μπουνταλα που εχουμε πρεπει να προσεχουμε που βαζουμε τι για να εχουμε.

Λιγο ασχετο αλλα πραγματικοτητα.Χθες βραδυ προς ξημερωματα κατα τις 0445 ο κυριος εχεσε τον τοιχο.Οχι κατω κατω στον τοιχο , μιλαμε γυρω στους 80 ποντους υψος βολης με διασπορα.Δεν το πιστευα , εφαγε κατι που τον πειραξε μαλλον , τα κακα του ηταν σουπε , και απλα τα εκτοξευσε με μια μεγαλη και ηχηρη υγρη κλανια απευθειας στον τοιχο διπλα στο crate.Πως ειναι τα λιονταρια που αφηνουν τον αρωμα του πετωντας με πιεση τα υγρα χωρις να καμπουριασουν?

Ολα γιναν σισκατα , αλλα δεν φταιει αυτος.Εγω φταιω που δεν τον ακουσα να του ανοιξω να βγει να τρομοκρατισει την φυση με τα πυρινικα αποβλητα.

Σορρυ για το οφ τοπικ αλλα ηταν εμπειρια αυτο που εζησα.

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
Λεω φταιμε εμεις γιατι π.χ το βιβλιο και το κινητο ηταν στον καναπε ενω επρεπε να ηταν στο τραπεζι.

Οπως και τα ποτιστικα δεν τα φυλαξα εγω σωστα και τα βρηκε ευκολα για παιχνιδι.

Για τις πετρες δεν φταιμε εμεις , φταιμε για τις καλτσες που παλι ηταν στον καναπε.

Γενικα με τον μπουνταλα που εχουμε πρεπει να προσεχουμε που βαζουμε τι για να εχουμε.

Λιγο ασχετο αλλα πραγματικοτητα.Χθες βραδυ προς ξημερωματα κατα τις 0445 ο κυριος εχεσε τον τοιχο.Οχι κατω κατω στον τοιχο , μιλαμε γυρω στους 80 ποντους υψος βολης με διασπορα.Δεν το πιστευα , εφαγε κατι που τον πειραξε μαλλον , τα κακα του ηταν σουπε , και απλα τα εκτοξευσε με μια μεγαλη και ηχηρη υγρη κλανια απευθειας στον τοιχο διπλα στο crate.Πως ειναι τα λιονταρια που αφηνουν τον αρωμα του πετωντας με πιεση τα υγρα χωρις να καμπουριασουν?

Ολα γιναν σισκατα , αλλα δεν φταιει αυτος.Εγω φταιω που δεν τον ακουσα να του ανοιξω να βγει να τρομοκρατισει την φυση με τα πυρινικα αποβλητα.

Σορρυ για το οφ τοπικ αλλα ηταν εμπειρια αυτο που εζησα.

αχαχαχαχ να σαι καλα με εκανες και γελασα παρα πολυυυ αχαχα ακου εκει το τοιχο χαχαχαχα ελιωσα!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Απίστευτο !!! :eek: Πέρα από το αστείο της υπόθεσης, είναι καλά ; Συνέχισε να κάνει διάρροιες ; Ελπίζω να έχει συνέλθει ...
Πάντως μου αρέσει πολύ που τον αγαπάς τόσο, ώστε δηλώνεις ότι φταίς εσύ για όλα όσα τρώει και χ*ζει (εκτός από τις πέτρες) ... :D:D:D

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Ειναι ακμαιοτατος , απλα πρεπει να τα κρατουσε ωρα και μαλλον απο την συσσωρευμενη πιεση περασε μια βελατουρα τον τοιχο.:D
Yasemin σε λιγο καιρο θα σας φτασουμε.:p

Οπως και να εχει με το καλαμπουρι και τον χαβα , πρεπει να προσεχουμε πολυ γιατι απο μια μλακια που μπορει να φαε , ι πολλλα κακα μπορει να συμβουν.

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Ευτυχώς που είναι καλά !!! :):):) Και ναί, δυστυχώς όλοι έχουμε ακούσει ιστορίες ή - ακόμη χειρότερα - έχουμε προσωπική δυσάρεστη εμπειρία από σκύλους που έχουν φάει διάφορα ... :(

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
Αυτο το θεμα δεν θα τελειωσει για ευνοητους λογους :D

Λοιπον το ενα ζουζουνι μου εκτος απο τα 2 του τελευτεα κρεβατια που ξεσκισε μαζι και το καινουριο του αποκτημα σημερα , εφαγε και κατι κουμπια απο ενα μαξιλαρι σχετικα μεγαλουτσικα για τσιουαουα και δεν μπορω να ξερω καν το ποτε τα εφαγε ! σημερα το διαπιστωσα και εψαξα για κουμπια αλλα κουμπια δεν ειδα πουθενα και μαλιστα 4 παρακαλω! δεν νομιζω να τα εχω δει στα κακακια του θα το ειχα καταλαβει λογικα ! επισης εφαγε το μπαλακι του, μισο ξυλινο μανταλακι ακομα και το κονγκ του χαλασε !εχει αρχισει να δαγκωνει και να τρωει τα παντα τον μαλωνω αλλα οταν τον πιανει η μουρλια του για παιχνιδια κτλ δεν ακουει τπτ ! η αληθεια ειναι πως δεν εχει βγει βολτα για να εκτονωθει μιας και περιμενουμε λιγες μερουλες ακομα για το αντιλυσικο εμβολιο , μενω και σε γκαρσονιερα και ο καημενος δεν εχει χωρο να εκτονωθει οσο θα ηθελε ισως να φταιει και αυτο!
αλλα πως να το κοψω?

επειδη ανυσηχω μηπως να κανουμε καμια εξεταση ακτινογραφια η δεν ξερω τι αλλο μπας και εχει καταπιει κατι και δεν το εχει αποβαλει ακομα?? στα κακακια του βρικσω συνεχεια πραγματα που ξετρυπωνει και τρωει ! φοβαμαι μηπως ειναι επικυνδινο!!!!!πειτε μουυυ

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97