Το πιο περίεργο πράγμα που έφαγε ο σκύλος μου ...

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
χαχαχα!θα σας δειξω εγω!θα δειτε τι θα παθετε!χλαπατσοτζαβινεϊτορ!(τα copy -paste απαγορευονται)

κ εγω πιστευω οτι ο θορυβος την εκανε να τα φαει.κ στην πορεια ισως ειχε κ ενδιαφερουσα γευση...

....

Last edited by a moderator:

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Νομίζω ότι όλοι όσο συμμετείχαμε στα "βαφτίσια" του Λαυρέντη θα πρέπει να του αφιερώσουμε ένα τραγουδάκι ! Τί λέτε για το See you later Τζαβινεΐτορ ; :fan: :D:D:D

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Μα χλαπατσο-τζαβινεϊτορ δεν είναι και τόσο δύσκολο για να το κα΄νουμε κόπυ-πέιστ. :Ρ

Δεν το βρίσκω και πολύ περίεργο πάντως αυτό το να τρώει τζιτζικια το σκυλί... Μπορεί να μην έχω μπει στον κόπο να πιάσω κανένα, αλλά όταν ήμου πιό μικρή και τα έπιανα οι γάτες μου στήναν πανηγύρι. Γιατί όχι και τα σκυλιά? Εδω προσπαθούν να φάνε παιχνίδι σκουικ σκουικ, δεν θα προσπαθήσουν το τζι τζι?

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Γενικά οι γάτες τρώνε έντομα από όσο γνωρίζω. Ή κάνω λάθος ; Ο χωρικός προσπαθεί να φάει καμιά μύγα πού και πού, αλλά δεν τον αφήνω γιατί είναι και βρωμιάρες οι άτιμες. Ευτυχώς τον τελευταίο καιρό το έχει κόψει, μάλλον γιατί τον κοροϊδεύουμε - τον φωνάζουμε μυγοχάφτη και γελάμε ... :D:D:D

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
xaxaxaxa!!!!επισης εχω παρατηρησει οτι αντιδρουνε στις μυγες που κανουν πολυ θορυβο...ξερετε κατι μεγαλες που κοπανιουντε στα τζαμια.αυτες θελει να τις πιασει κ το τζαβινοσκυλο!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Το ότι μου έσβησε το copy-paste δεν έχετε να πείτε τίποτε;;;;
ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ..........

Τς τς τς
Ώχ, τώρα το είδα !!! :eek:

Άτιμε Τζαβίνη ... Ντροπή σου !!! :mad:

Χλαπατσοτζαβινεΐτορ
Χλαπατσοτζαβινεΐτορ
Χλαπατσοτζαβινεΐτορ
Χλαπατσοτζαβινεΐτορ

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Όντως, ο Τζαβίνης έχει δίκιο (το σωστό να λέγεται). Όσο πιό μεγάλη η μύγα, τόσο πιό μεγάλος ο χαβαλές και το κυνηγητό !!!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
δεν αφηνει!!!!!!οι μυγες ειναι βρωμιαρες ,οπως ειπατε κ πιο πανω,ασε που κοπαναει τα τζαμια με την μουρη!

andromeda,σε ειδα που το τυπογραφησες οπωτε το αφηνω!!!!!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Όχι Τζαβίνη, έκανα copy-paste ... [-X

Εμάς το λαμόγιο έχει εντοπίσει ότι οι άτιμες οι μύγες πηγαίνουν συνήθως και κάθονται στην βάση του τζαμιού, εκεί που τελειώνει το τζάμι και αρχίζει το ξύλινο πλαίσιο της μπαλκονόπορτας, οπότε ελέγχει την περιοχή σε τακτά χρονικά διαστήματα. Αν δε του πείς "Μύγα !", αρχίζει και ψάχνει το σπίτι σαν τρελός ... :p

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.690
4.331
43
www.proudtobegreek.eu
Τζαβινεϊτορ και Andromeda ίσως να έχετε δίκιο οτι λόγω θορύβου τα δοκίμασε..είχε μια τάση σε ότι έκανε θόρυβο(μια φορά παραλίγο να αποκεφαλίσει ενα κοτοπουλάκι!) Της είχα και τέτοια κουκλάκια και τρελλαινόταν...τα μάσαγε με μανία...τώρα για τη γεύση τι να πώ...δεν είχα δοκιμάσει!:p
Με τις σφήκες είχε στην αρχή μανία να τις κυνηγάει αλλά μετά που την είχαν τσιμπήσει τις έβλεπε και κρυβόταν απο οτιδήποτε πετούμενο (μύγες,μέλισσες κλπ)

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
Νομίζω ότι τα διαμαντάκια θα τα βγάλει με τον γνωστό τρόπο, άρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Επειδή όμως είναι κουτάβι, καλό θα ήταν να έχεις τον νού σου μήπως δείς κάτι ανησυχητικό. Δεν πιστεύω όμως να έχεις πρόβλημα.
Από μία άλλη άποψη, διαβάζω ότι το σκυλάκι είναι αγόρι, και του έχεις περιλαίμιο με διαμαντάκια ;;; :eek: Φταίει αυτός μετά που κάνει τέτοια για να σου αποδείξει ότι είναι άντρας ;;; :D:D:D
χαχαχαχαχα ανδρομεδα ειναι ενα ολολευκο πανεμορφο αντρακι τσιουαουα εγω εχω ενα θεμα με τα διαμαντακια και τετοιες βλακειες αλλα το περιλαιμιο ηταν μαυρο και του το αγορασα μολις χθες ! μαλλον δεν του αρεσε γκρρρρρρρ :D ααα τα κακακια του λαμπιριζαν σημερα ειχαν πολυ πλακα μαλλον απο τις μεταλλικες μπαλιτσες οπως τις δαγνωνε θα τις εξυσε χιχιχι

Last edited:

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Μίλβα όπου ακούς θόρυβο, τρέξε να την προλάβεις ... ;):p

Stitch18, τέρμα τα διαμαντάκι στο αντράκι ... :D:D

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.690
4.331
43
www.proudtobegreek.eu
Μίλβα όπου ακούς θόρυβο, τρέξε να την προλάβεις ... ;):p

Stitch18, τέρμα τα διαμαντάκι στο αντράκι ... :D:D
Έτρεχα Andromeda μου...για 18 χρόνια..τώρα με κοιτάει απο ψηλά!;)
Ελπίζω η επόμενη κυρία να μην έχει τέτοια θέματα!:p

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Έτρεχα Andromeda μου...για 18 χρόνια..τώρα με κοιτάει απο ψηλά!;)
Ελπίζω η επόμενη κυρία να μην έχει τέτοια θέματα!:p
H επομενη Κυρια, ΔΕΝ θα εχει τετοια προβληματα...;)

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
Stitch18, τέρμα τα διαμαντάκι στο αντράκι ... :D:D[/QUOTE] ναι δεν εχει ξανα ακομα διαμαντακια βγαζει στα κακα του χαχα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97