Το ιατρείο του τρόμου

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Efi να είσαι καλά κορίτσι μου πρωινιάτικα γιατί κόντεψα να πέσω κάτω από την καρέκλα από τα γέλια!!!!!!

elenib

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2011
105
0
Σπετσες
:)
Πριν λίγες μέρες πήγα το κουτάβι μου για τη δεύτερη σειρά εμβολίων σε καινούργιο κτηνίατρο, γιατί ο προηγούμενος μετακόμισε. Μπαίνουμε με τη Ρούμπι αγκαλιά και ο γιατρός μας κοιτάζει αποσβολωμένος. Θεώρησα ότι έφταιγε το ότι έμοιαζα με άστεγη. Πάντα πάω στον κτηνίατρο με κάτι φοβερά σύνολα, φόρμα με τρύπα, φούτερ του άντρα μου, σταράκια με λυμένα κορδόνια κλπ.
-Να μπούμε;

Ο γιατρός συνεχίζει να μας κοιτάζει με ανοιχτό το στόμα και απλανές βλέμμα. Ειλικρινά αν δεν μου τον είχανε συστήσει 5 άτομα, θα είχα κάνει μεταβολή να φύγω. Τελικά μπαίνουμε, βλέπει το βιβλιάριο μας και μουρμουράει κάτι που μάλλον σήμαινε 'θα τη ζυγίσω'. Παίρνει τη Ρούμπι αγκαλιά και ανεβαίνει στη πλάστιγγα. 85,2. Και το γράφει στο βιβλιάριο!
- Γιατρέ, είστε σίγουρος ότι το μπισόν μου είναι 85 κιλά; Γιατί αν είναι έτσι να το στείλω στο βιβλίο Γκίνες. Θα χεστώ στο τάλιρο.

Ο καημένος έγινε σαν παντζάρι και ζύγισε τη Ρούμπι μόνη της αυτή τη φορά.

Συνεχίζουμε με το εμβόλιο, βάζει τη σύριγγα στο μπουκάλι, τη βγάζει και συνεχίζοντας να με κοιτάει με το απλανές ύφος της πρώτης φάσης, κάνει να πάει στο σκυλί, παραπατάει σε μια καρέκλα και τρυπάει το ίδιο του το χέρι!
- Γιατρέ, τσιρίζω εγώ, είστε καλά; Τι έγινε τώρα; Πρέπει να σας πάω σε γιατρό; Κανονικό ή κτηνίατρο;

Είμαι σε παραλήρημα όπως καταλαβαίνετε. Η Ρούμπι εντωμεταξύ ενώ στον άλλο κτηνίατρο φώναζε και έκλαιγε με αυτόν εδώ έχει μείνει με ανοιχτό το στόμα και τον κοιτάζει.
-Είμαι καλά, δεν με τρύπησε πολύ, μου λέει και κάνει επιτέλους το εμβόλιο στο σκυλί.

Έχω αποφασίσει μέσα μου ότι δεν θα ξανάρθω, αλλά επειδή είμαι θαρραλέος τύπος και βασικά δεν έχω 30 ευρώ για να πάω και σε άλλο γιατρό, συνεχίζω τις ερωτήσεις.
- Τελευταία ξύνεται πολύ, του λέω. Μήπως να πάρω καμιά αμπούλα;
- Αμπούλα;

Τώρα πια έχω συνηθίσει το απλανές βλέμμα.
- Ε ξέρετε για τους ψύλλους κλπ...
- Λέτε να πάρετε αμπούλα;
- Ξέρω γω, εσείς τι λέτε;
- Ε και δεν την παίρνετε.
- Μάλιστα, θα την πάρω.

Επιτέλους πληρώνω και φεύγω. Στο σπίτι πάω να βάλω την απόδειξη στο κουτάκι που τις φυλάω και βλέπω στο πίσω μέρος να γράφει:
"Θες να βγάλουμε τα σκυλιά μας βόλτα; Τηλεφώνησε μου στο 69...."

Και μετά από όλα αυτά θέλω να ρωτήσω το εξής: η απόδειξη αυτή περνάει στην εφορία;
:D
Η περιγραφη σου φοβερη ακομα γελαω.Μου εφτιαξες τη μερα να σαι καλα

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Απλά φοβερή ιστορία!
έχω πεθάνει στα γέλια αχαχαχαχχαχαχαχ

γράψε μας οπωσδήποτε την συνέχεια :D

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Όντως είναι απο τις πιο αστειες ιστοριες του forum. Ανθρωπος είναι και ο κτηνιατρος, την είδε ωραία την κοπέλα και την λιμπίστηκε:p. Αν ξαναπας να μας πεις τη συνεχεια! :D

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Προτιμαει τις ξανθες η τις μελαγχροινες? :D :D :D
κανει και καλυτερες τιμες? να τον προτιμησουμε αν ειναι!!:D
αχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχα σωστο κ αυτο!! Για πες μας σε παρακαλω, να μην ξοδευομαστε απο δω κ απο κει..

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
Μολις ειδα τον τιτλο σκευτηκα "ωχ σε κανεναν χασαπη θα πηγε" και ημουν ετοιμος για κραξιμο στον γιατρο, ευτυχως τελικα ηταν μια διασκεδαστικη ιστορια :D Να εισαι καλα.

αντε και ενα τραγουδακι αφιερωμενο στον γιατρο σου
[video=youtube;FweV3Ow9tBo]http://www.youtube.com/watch?v=FweV3Ow9tBo[/video]

Συριγγα αλλαξε οταν τρυπηθηκε ή με την ιδια εμβολιασε το σκυλουνι σου ?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Παρεπιπτόντως...την απόδειξη να την βάλεις για την εφορία...περνάει ;):p

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Ψυχάκιας ο γιατρός! :p
Το τηλέφωνο το έγραψε εκείνη την ώρα ή είναι τυπωμένο για όλες τις αποδείξεις; :lol:

Συριγγα αλλαξε οταν τρυπηθηκε ή με την ιδια εμβολιασε το σκυλουνι σου ?
Ωχ, το σκυλί πώς ήταν μετά; Σε νιρβάνα ή νορμάλ;

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
efi2 βάλε άμεσα φωτογραφία (δικιά σου, όχι του σκυλιού) ούτως ώστε η αντρική επιστημονική επιτροπή του forum (AEEF) που αποτελείται από εμένα και τον superman, να αποφανθεί αν είναι σωστός ο γιατρός ή όχι...
εμένα με αφήσατε στην απέξω ωρέ???φτού σας....

Συγνωμη αλλα αχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχα! Ελεος πια με τον καθε λιγούρη!
Ακου εκει "θες να παμε τα σκυλια μας βολτα" αχαχαχαχαχαχα!
ευτυχώς που δεν πήγε στον κτηνίατρο το καναρίνι της (αν έχει κιόλας)
γιατί σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να της έγραφε "θές να βγάλουμε τα πουλιά μας απ τα κλουβιά τους να κελαηδήσουν παρέα"
:p

περιμένω εναγωνίως το part II

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
ευτυχώς που δεν πήγε στον κτηνίατρο το καναρίνι της (αν έχει κιόλας)
γιατί σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να της έγραφε "θές να βγάλουμε τα πουλιά μας απ τα κλουβιά τους να κελαηδήσουν παρέα"
:p
αααααχαχαχαχαχα:paja1::paja1::maria:

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Efi, καταπληκτική ιστορία !!! Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα από τα γέλια !!! :D:D:D
Σκοπεύεις να ξαναπάς, ή έχεις ήδη αρχίσει να ψάχνεις για καινούργιο γιατρό ; :p

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
:D:D:D
Σκοπεύεις να ξαναπάς, ή έχεις ήδη αρχίσει να ψάχνεις για καινούργιο γιατρό ; :p
ΟΧΙ καινούργιο γιατρό ...τουλάχιστον για τα εμβόλια ξανεπήγαινε εκεί...θα χάσουμε το παρτ 2:p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.017
Νεότερο μέλος
MayoThebraveYorkie