Το ιατρείο του τρόμου

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Λέω και εγώ.., το ιατρείο του τρόμου..περίμενα να δω θαύματα και πράγματα..
Δεν ήταν και τόσο τρόμου τελικά.., μάλλον έπρεπε να βάλεις το" χρυσό κτηνιατρείο" (από το χρυσό κουφέτο..)

τεσπα....πέρα από τον ερωτιάρη κτηνιάτρο (που υπάρχουν σε όλες τις ειδικότητες..) κάτι σχετικό με το θέμα σκύλος?

efi2

Member
19 Φεβρουαρίου 2011
22
0
Athens
kango

ήταν απλά ένα ελαφρύ θέμα. Μια αστεία επίσκεψη, του σκύλου μου, στον κτηνίατρο.

Ένα ελαφρύ τόπικ για να γελάσουμε, όπως ας πούμε και το "τι άνθρωπος θα ήταν ο σκύλος σας" που είδα ότι σου άρεσε πολύ, όπως μου άρεσε και εμένα γιατί δημιουργεί ωραία ατμόσφαιρα στο φόρουμ. Απαραίτητη κατά τη γνώμη μου σε κάθε φόρουμ για να μη γίνεται βαρετός, κουραστικός και μονοδιάστατος ο προσανατολισμός σε θέματα εξ ολοκλήρου "τεχνικά" και "επαγγελματικά".

Αν βέβαια πήγα ενάντια σε κάποιο κανόνα του φόρουμ, πείτε μου και δεν θα το ξανακάνω.

Σε απλά ελληνικά, παρτ 2 παιδιά δεν έχει για όσους το ζήτησαν. Κρίμα γιατί το αντιλυσσικό στην επόμενη υπέργηρη κτηνίατρο ήταν ακόμα πιο επεισοδιακό :)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Δώσε το part II στον λαό σου που περιμένει ή στείλτο με pm σε όλους, μη μας το στερήσεις !!!!!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Εφάκι στείλε το Part II με πμ αν σου είναι εύκολο ... Έχουμε ανάγκη από λίγο γέλιο στην ζωή μας ... :D:D:D

giotis

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2011
153
0
Athens
ΑΝ ημουν γυναικα κ ΑΝ ημουν στη θεση σου δεν θα ξαναπληρωνα εμβολιο στον συγκεκριμενο ....
λαχειο σου κατσε,ξανασκεψουτο!

[και ειμαι ο γιατρος λεει!! χαχαχα]

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
μην το λές
μπορεί απλά να είχε ξανακάνει εμβόλιο στον εαυτό του πρόσφατα....
ας πούμε το αντιλυσσικό....

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Εfi αν δεν γράψεις το part II θα σε καταγγείλω μα το θεώ, δεν ξέρω που αλλά θα βρω!

trickius

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
263
4
Πολύ αστεία ιστορία :)
Ίσως πάντως τσιμπήθηκε για να δει αν ήσουν πραγματική ή κανά όνειρο :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.017
Νεότερο μέλος
MayoThebraveYorkie