ευτυχώς που δεν πήγε στον κτηνίατρο το καναρίνι της (αν έχει κιόλας)
γιατί σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να της έγραφε "θές να βγάλουμε τα πουλιά μας απ τα κλουβιά τους να κελαηδήσουν παρέα"
Αυτο κ αν ειναι Η ΑΤΑΚΑ!!
ευτυχώς που δεν πήγε στον κτηνίατρο το καναρίνι της (αν έχει κιόλας)
γιατί σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να της έγραφε "θές να βγάλουμε τα πουλιά μας απ τα κλουβιά τους να κελαηδήσουν παρέα"
Και άν ο κτηνίατρος δεν είναι νορμάλ ;λοιπον βαλε φωτο σου με τα ρουχα που φοραγες η χωρις αυτα
να δουμε και να κρινουμε γιατι ακριβως συνεβη ολο αυτο!αν κρινουμε οτι ο κτηνιατρος ειναι νορμαλ.τοτε να τον αλλαξεις μη παθει κανα ατυχημα.και να ερθεις να σε παω στον δικο μου!!!
Ελπιζω να μην διαβαζει ο αντρας της κοπελας το Forum...λοιπον βαλε φωτο σου με τα ρουχα που φοραγες η χωρις αυτα
εμεις να εξακριβωσουμε τι εγινε θελουμε αμαν ποια.μα τι βαζεις στο μυαλο σου?Ελπιζω να μην διαβαζει ο αντρας της κοπελας το Forum...
Εγω τπτ.... απλα λεω!εμεις να εξακριβωσουμε τι εγινε θελουμε αμαν ποια.μα τι βαζεις στο μυαλο σου?
Σωστα!! Άδικα εβαλα το κακο με το νου μου, σας ζητω συγνωμη!Δεν μπορούμε να κρίνουμε ανθρώπους και δη επιστήμονες χωρίς αποδείξεις.
Για ένα κούτελο ζούμε...
Ωραία επιστημονική επιτροπή.......Ωχ! Πες του άντρα σου οτι εγώ, ο superman και ο κοκόνης, είμαστε τρεις φιλενάδες από την Καλαμάτα...
το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!(μαλον φιλεναδα).Ωχ! Πες του άντρα σου οτι εγώ, ο superman και ο κοκόνης, είμαστε τρεις φιλενάδες από την Καλαμάτα...
Καταλαβαίνετε φαντάζομαι ότι η συγκεκριμένη δήλωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί (και θα χρησιμοποιηθεί) εναντίον σας ανά πάσα στιγμή ... *demonio**demonio**demonio*Ωχ! Πες του άντρα σου οτι εγώ, ο superman και ο κοκόνης, είμαστε τρεις φιλενάδες από την Καλαμάτα...
μη φοβασαι εμεις οι τρελιαρες δε μασαμε!!!Καταλαβαίνετε φαντάζομαι ότι η συγκεκριμένη δήλωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί (και θα χρησιμοποιηθεί) εναντίον σας ανά πάσα στιγμή ... *demonio**demonio**demonio*
Εφάκι μπορείς να μας πείς αν ο γιατρός ήταν καλός. Αρκεί να συμπληρώσεις την πρόταση με την φράση "αλλά μπροστά στον άντρα μου δεν πιάνει μπάζα κανένας" ...
Όσο πάει γίνεται και καλύτερο ... *demonio**demonio**demonio*:lol::lol::lol:μη φοβασαι εμεις οι τρελιαρες δε μασαμε!!!