Στο ΣΔΟΕ όλες οι αγγελίες πώλησης ζώων από σήμερα

teoborg

Active Member
23 Ιανουαρίου 2013
43
2
Dogville
Αν ο στόχος δεν είναι η δυσφήμιση τότε ποιός είναι; Να μας προφυλάξεις και να μας διδάξεις ότι οι συμφωνίες πρέπει να είναι πάντα γραπτές; Ευχαριστούμε πολύ :)
Δεν μπορεί να υπάρξει αντίλογος αφηρημένα πάντως.
Με τους συγκεκριμένους ανθρώπους προσπάθησα να συνενοηθώ αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. Και ναι, καταθέτοντας την εμπειρία μου, ίσως προφυλάξω κάποιους ανθρώπους στο να δείξουν ευκολόπιστοι, όπως έδειξα εγώ. Τώρα, αν η αθέτηση της συμφωνίας από μεριάς τους είναι δυσφήμιση γι αυτούς, τώρα τι να πω..

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.923
Να σου ζήσει η σκύλα σου teo πολλά και καλά χρόνια ακόμη.
Οι δαιμόνιοι εκτροφείς σου έδωσαν έναν υγιή και εξαίρετο μορφολογικά δείγμα από ότι κατάλαβα.

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Εχω αφήσει για φιλοξενία τη σκύλα μου (Λάμπραντορ) στο ξενοδοχείο σκύλων που λειτουργεί στο "εκτροφείο"-επιχείρηση από όπου την αγόρασα πριν από δέκα τρία χρόνια. Οσες φορές "φιλοξενήθηκε" και πλήρωσα ποτέ δεν πήρα απόδειξη.
Μάλιστα όταν η σκύλα μου γέννησε (με σκύλο δικό τους) και κρατήσανε τα κουτάβια (σαν αντάλλαγμα στο να μην ξανά πληρώσω "φιλοξενία", συμφωνία που ποτέ δεν τηρήθηκε πλήρως), είχανε το θράσος - αφέλεια να μου ομολογήσουμε ότι το κάθε κουτάβι πωλήθηκε προς 2.000,00(δύο χιλιάδες ευρώ!!!).

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοιου είδους επιχειρήσεις δεν πρέπει να φορολογούνται?

Φίλε μου δεν δικαιούσαι δια να ομιλείς
Όσο ΕΣΥ που δεν έπαιρνες απόδειξη όταν πλήρωνες , τόσο θα υπάρχουν αυτές οι επιχειρήσεις .
Το ότι θυμήθηκες να μπεις σε ένα φόρουμ μετά από 13 χρόνια συνεργασίας με έναν εκτροφέα για να πεις ότι είναι να πεις , εμένα με αφήνει παγερά αδιάφορο .
Μπορώ ακόμα να πω ότι με θυμώνει ,μιας που με τόσο θράσος μου λες κατάμουτρα ότι με έκλεβες 13 ολόκληρα χρόνια με το να είσαι ηθικός αυτουργός στη φοροδιαφυγή.

13 χρόνια τον εμπιστευόσουν
Τον εμπιστευόσουν να σου φιλοξενεί το σκύλο
Τον εμπιστεύτηκες στο ζευγάρωμα
Δέχτηκες να μη πάρεις τίποτα από τη γέννα παρά μόνο απαλλαγή χρέωσης φιλοξενίας .
Αν δηλαδή είχε τηρηθεί η συμφωνία σας , αυτός θα ήταν ακόμα ο εκτροφέας της εμπιστοσύνης σου .

Και μη χειρότερα

teoborg

Active Member
23 Ιανουαρίου 2013
43
2
Dogville
Φίλε μου δεν δικαιούσαι δια να ομιλείς
Όσο ΕΣΥ που δεν έπαιρνες απόδειξη όταν πλήρωνες , τόσο θα υπάρχουν αυτές οι επιχειρήσεις .
Το ότι θυμήθηκες να μπεις σε ένα φόρουμ μετά από 13 χρόνια συνεργασίας με έναν εκτροφέα για να πεις ότι είναι να πεις , εμένα με αφήνει παγερά αδιάφορο .
Μπορώ ακόμα να πω ότι με θυμώνει ,μιας που με τόσο θράσος μου λες κατάμουτρα ότι με έκλεβες 13 ολόκληρα χρόνια με το να είσαι ηθικός αυτουργός στη φοροδιαφυγή.

13 χρόνια τον εμπιστευόσουν
Τον εμπιστευόσουν να σου φιλοξενεί το σκύλο
Τον εμπιστεύτηκες στο ζευγάρωμα
Δέχτηκες να μη πάρεις τίποτα από τη γέννα παρά μόνο απαλλαγή χρέωσης φιλοξενίας .
Αν δηλαδή είχε τηρηθεί η συμφωνία σας , αυτός θα ήταν ακόμα ο εκτροφέας της εμπιστοσύνης σου .

Και μη χειρότερα
Μα, ναι, είχαμε κάνει δυο φορές συμφωνία, αν την είχε τηρήσει δεν θα είχα πρόβλημα. Ναι 13 χρόνια τους εμπιστευόμουν απόλυτα γι αυτό αισθάνομαι και είμαι εξαπατημένος. Οσο για την φοροδιαφυγή ας πάμε να δικαστούμε και οι δύο γι αυτό, τουλάχιστον η δική μου ποτέ δεν ήταν ούτε από πρόθεση, ούτε συστηματική όπως των-δαιμόνιων-επαγγελματιών-εκτροφέων..
Καληνύχτα, αύριο δουλεύω

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Εγώ, προσωπικά, αν εμπιστευόμουν κάποιον για 13 ολοκληρα χρόνια θα τον έπιανα, θα τον εβαζα κάτω και θα συζητουσα μαζί του διεξοδικά πριν κάνω οποιαδήποτε δημόσια κίνηση. Σκέψου πως μας φαινεται εμας, που ειμαστε απ'έξω, να σου στράβωσε το ζεύγος μόνο τώρα που δεν... βολεύεσαι να το πω? βαρέθηκες να το πω?

Επίσης σκέψου αν μπορεις να εμπιστευτείς και τον εαυτό σου. 13 χρόνια λάθος κρίση είναι μεγάλο διάστημα..

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Eγω απο οσα εχω διαβασει εδω συνηθως παντως αυτος που εχει τον επιβητορα παιρνει ενα κουταβι και τα υπολοιπα τα παιρνει ο ιδιοκτητης της σκυλας, εκτος αμα συμφωνηθουν χρηματα για την επιβαση, σε εσενα εγινε το αντιθετο , αυτοι σου συμπεριφερθηκανε σαν να ηταν οι ιδιοκτητες του σκυλιου σου, οσα εξοδα και να κανανε για τις εκθεσεις κτλπ (που σιγουρα εκτος απο το σκυλι σου θα εκθετανε και τα δικα τους οποτε τα εξοδα στα ταξιδια μοιραζοντουσαν ) που αυτο για εμενα ειναι η πρωτη κοροιδοια και μετα συνεχιστηκε, αν και βεβαια σου δωσανε απο οσα λεσ φανταστικο σκυλο .Αλλα οπως ειπαν τα παιδια παραπανω μαλλον ειναι ανουσιο πλεον να συζηταμε κατι που εγινε πριν απο δεκα χρονια οποτε ξεχνα το και μην καν το σκεφτεσαι πλεον.

Last edited:

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
+100000000....!! Η Ομοσπονδία ας ασχοληθεί να πιέσει να σταματήσει η πώληση ζώων από τα pet shops...αντί να τα ενισχύει...Γιατί αυτό θα καταφέρουν τώρα...
Και μην ακούσω για "νόμιμους" εκτροφείς άλλες καραμέλες...Έλεος...
Η ολη κινηση να στελνονται οι αγγελιες στο ΣΔΟΕ ηταν προταση που εστειλα περυσι στην κα.Μπομπολακη και κα.Χουστουλακη της ΠΦΠΟ...μιας και εμπειρικα διαπιστωσα οτι με την απειλη και μονο του ΣΔΟΕ, πολλοι ΒΥΒ που βαζαν αγγελιες (π.χ. φεησμπουκ) τις κατεβαζαν.
Ο στοχος δεν ειναι να ανεβουν οι πωλησεις των πετ-σοπ (που και για αυτο γινεται αγωνας...αλλα ειναι πολυ ευκολο(???) να καταλαβει κανεις γιατι ειναι δυσκολο να απαγορευτει ενας ολοκληρος τομεας εμποριου...που στηριζεται ''εμμεσως'' και απο καποιους εκτροφεις...) αλλα οι ΒΥΒ, που απ'ο,τι φαινεται πλεον εχουν μεγαλυτερο ''μεριδιο αγορας'' απο τα πετ-σοπ...

Καλως η κακος...ο νομος 4039/2012 αφηνει τεραστιες τρυπες για ''λαμογια''.......ειτε αυτοι ειναι πετ-σοπ ειτε ΒΥΒ ειτε εκτροφεις...

teoborg

Active Member
23 Ιανουαρίου 2013
43
2
Dogville
Eγω απο οσα εχω διαβασει εδω συνηθως παντως αυτος που εχει τον επιβητορα παιρνει ενα κουταβι και τα υπολοιπα τα παιρνει ο ιδιοκτητης της σκυλας, εκτος αμα συμφωνηθουν χρηματα για την επιβαση, σε εσενα εγινε το αντιθετο , αυτοι σου συμπεριφερθηκανε σαν να ηταν οι ιδιοκτητες του σκυλιου σου, οσα εξοδα και να κανανε για τις εκθεσεις κτλπ (που σιγουρα εκτος απο το σκυλι σου θα εκθετανε και τα δικα τους οποτε τα εξοδα στα ταξιδια μοιραζοντουσαν ) που αυτο για εμενα ειναι η πρωτη κοροιδοια και μετα συνεχιστηκε, αν και βεβαια σου δωσανε απο οσα λεσ φανταστικο σκυλο .Αλλα οπως ειπαν τα παιδια παραπανω μαλλον ειναι ανουσιο πλεον να συζηταμε κατι που εγινε πριν απο δεκα χρονια οποτε ξεχνα το και μην καν το σκεφτεσαι πλεον.
Ναι αυτό θα κάνω. Αλλωστε από την έρευνα που έκανα για τους-δαιμόνιους-εκτροφείς έχουν κι άλλες τέτοιες παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν (μονομερείς συμφωνίες), οπότε είναι μόνο θέμα χρόνου για να το ξανακάνουν.
Καλή τύχη σε όλους, εκτός -των δαιμόνιων-εκτροφέων, που τους εύχομαι να πάρουν τελικά αυτό που τους αξίζει..

teoborg

Active Member
23 Ιανουαρίου 2013
43
2
Dogville
Εγώ, προσωπικά, αν εμπιστευόμουν κάποιον για 13 ολοκληρα χρόνια θα τον έπιανα, θα τον εβαζα κάτω και θα συζητουσα μαζί του διεξοδικά πριν κάνω οποιαδήποτε δημόσια κίνηση. Σκέψου πως μας φαινεται εμας, που ειμαστε απ'έξω, να σου στράβωσε το ζεύγος μόνο τώρα που δεν... βολεύεσαι να το πω? βαρέθηκες να το πω?

Επίσης σκέψου αν μπορεις να εμπιστευτείς και τον εαυτό σου. 13 χρόνια λάθος κρίση είναι μεγάλο διάστημα..
Αυτό είναι και το τελευταίο μήνυμα που απαντάω σχετικά με το θέμα : Εννοείται ότι τους έπιασα και τους μίλησα. Οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι.
Όσο για τα 13 χρόνια λάθος κρίση = κάλιο αργά παρά ποτέ.

Προσοχή σε όλους : πάντα γραπτές συμφωνίες και κανονική φορολογία (όπως σε όλους μας) για όλους τους-δαιμόνιους-και-μη-εκτροφείς και "εκτροφείς". Αν δεν τους βολεύει ας αλλάξουν επάγγελμα.

Hasta la vista!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
τεομποργκ

επετρεψε μου να θεσω αποριες μου με τα οσα διαβαζω..
παρα το οτι ειπες οτι δεν θελεις να απαντησεις με συγχωρεις που σου κανω προσωπικες ερωτησεις...
προσπαθωντας παντα να καταλαβω τι εχει συμβει..
αναφερεις κατα επαναληψη (και δεν κανω κοπυ πειστ ) οτι 13 χρονια τους εμπιστευοσουν......
οτι 13 χρονια φιλοξενουνταν και πληρωνες την φιλοξενια χωρις αποδειξεις...
οτι εγινε γεννα μαλλον 4 χρονων η σκυλα πριν 8 χρονια περιπου λοιπον...
με ολα τα συνακολουθα...
παραυτα συνεχιζεις να τους εμπιστευεσαι... να πηγαινεις για φιλοξενια την σκυλα για αλλα 8 χρονια
και γενικα φαινεται με ολα αυτα ..... ακομα κι αν ησουν εστω λιγο πικαρισμενος...
συνεχιζες να συνεργαζεσαι ( εστω με απλη φιλοξενια και πληρωνοντας..)
και δηλωνοντας κατεπαναληψη οτι τους εμπιστευοσουν για 13 χρονια....
τελικα με την τελευταια σταγονα οπου πληρωθηκε η φιλοξενια 150 ευρω αγανακτησες και τα εβγαλες ολα στην φορα..
με συγχωρεις αλλα οταν ολα τα προηγουμενα υπαρχουν επι σειρα ετων δεν με πειθει οτι η απλη αποδειξη σε εφερε σε αυτο το σημειο...
ουτε οτι ειναι η σταγονα που ξεχειλησε το ποτηρι...

να μου επιτρεψεις να σου κανω καποιες ερωτησεις ακομα...
μηπως και μπουν καποια πραγματα στην θεση τους..
αναρωτιεμαι λοιπον... μην η αξια αγορας του κουταβιου σου... πριν 13 χρονια ηταν πολυ μεγαλυτερη των οσων ειχες πληρωσει..
και μεσα στην συμφωνια μην ηταν ...
οι εκθεσεις...
μην ηταν.... η γεννα...
μην ηταν να παρεις μονο ενα κουταβι...
και αναρωτιεμαι μην τωρα μετα 13 χρονια....
που αρχιζεις να σκεφτεσαι ακομα και τα αρνητικα του οσο περναει ο καιρος και μεγαλωνουν τα σκυλια και πλησιαζει εκεινη η λυπητερη ωρα του αποχωρισμου...
μην ζητησες καποιο κουταβι...απο το εν λογω εκτροφειο...
και σκεφτομαι μην εκει χαλασε και κλονιστηκε ολη η εμπιστοσυνη....

συγνωμη ρε τεο...
φτιαχνω τα δικα μου παραμυθια... αλλα...
δεν μου κολλαει αυτη η επαναληψη του μετα 13 χρονια ( καλης θελησης και πιστης) παρα τα οσα εχουν συμβει μονο μια αποδειξη να σε φερνει στην θεση αυτη.

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Παντως τεο θα επρεπε να δωσεις το ονομα του σκυλου σου για οσους ενδιαφερονται για λαμπραντορ ωστε να μην βρεθουν στην ιδια κατασταση με εσενα , αν ειναι τοσο τραγικα τα πραματα και ειναι τοοοσο δαιμονιοι οι εκτροφεις που σου δωσανε ενα υγιες και μορφολογικα αριστο σκυλι,αλλιως ολα οσα εχουμε πει ειναι απλα αχρηστα και ανουσια

teoborg

Active Member
23 Ιανουαρίου 2013
43
2
Dogville
τεομποργκ

επετρεψε μου να θεσω αποριες μου με τα οσα διαβαζω..
παρα το οτι ειπες οτι δεν θελεις να απαντησεις με συγχωρεις που σου κανω προσωπικες ερωτησεις...
προσπαθωντας παντα να καταλαβω τι εχει συμβει..
αναφερεις κατα επαναληψη (και δεν κανω κοπυ πειστ ) οτι 13 χρονια τους εμπιστευοσουν......
οτι 13 χρονια φιλοξενουνταν και πληρωνες την φιλοξενια χωρις αποδειξεις...
οτι εγινε γεννα μαλλον 4 χρονων η σκυλα πριν 8 χρονια περιπου λοιπον...
με ολα τα συνακολουθα...
παραυτα συνεχιζεις να τους εμπιστευεσαι... να πηγαινεις για φιλοξενια την σκυλα για αλλα 8 χρονια
και γενικα φαινεται με ολα αυτα ..... ακομα κι αν ησουν εστω λιγο πικαρισμενος...
συνεχιζες να συνεργαζεσαι ( εστω με απλη φιλοξενια και πληρωνοντας..)
και δηλωνοντας κατεπαναληψη οτι τους εμπιστευοσουν για 13 χρονια....
τελικα με την τελευταια σταγονα οπου πληρωθηκε η φιλοξενια 150 ευρω αγανακτησες και τα εβγαλες ολα στην φορα..
με συγχωρεις αλλα οταν ολα τα προηγουμενα υπαρχουν επι σειρα ετων δεν με πειθει οτι η απλη αποδειξη σε εφερε σε αυτο το σημειο...
ουτε οτι ειναι η σταγονα που ξεχειλησε το ποτηρι...

να μου επιτρεψεις να σου κανω καποιες ερωτησεις ακομα...
μηπως και μπουν καποια πραγματα στην θεση τους..
αναρωτιεμαι λοιπον... μην η αξια αγορας του κουταβιου σου... πριν 13 χρονια ηταν πολυ μεγαλυτερη των οσων ειχες πληρωσει..
και μεσα στην συμφωνια μην ηταν ...
οι εκθεσεις...
μην ηταν.... η γεννα...
μην ηταν να παρεις μονο ενα κουταβι...
και αναρωτιεμαι μην τωρα μετα 13 χρονια....
που αρχιζεις να σκεφτεσαι ακομα και τα αρνητικα του οσο περναει ο καιρος και μεγαλωνουν τα σκυλια και πλησιαζει εκεινη η λυπητερη ωρα του αποχωρισμου...
μην ζητησες καποιο κουταβι...απο το εν λογω εκτροφειο...
και σκεφτομαι μην εκει χαλασε και κλονιστηκε ολη η εμπιστοσυνη....

συγνωμη ρε τεο...
φτιαχνω τα δικα μου παραμυθια... αλλα...
δεν μου κολλαει αυτη η επαναληψη του μετα 13 χρονια ( καλης θελησης και πιστης) παρα τα οσα εχουν συμβει μονο μια αποδειξη να σε φερνει στην θεση αυτη.
Επίτρεψέ μου κι εμένα με την σειρά να σου πω ότι απάντησα ήδη σε όλα όσα με ρωτάς. Εγώ σας ανέφερα το πρόβλημά μου και το μόνο που έχει νόημα να μείνει από όλο αυτό είναι:

1. Γραπτές συμφωνίες πάντα με εκτροφείς και "εκτροφείς"
2. Φορολόγηση των εκτροφέων και "εκτροφέων" κανονικά όπως και ο υπόλοιπος κόσμος. Αν δεν βγαίνουν οικονονομικά (μου είπαν οι-δαιμόνιοι-"εκτροφείς" ότι απο ένα κουτάβι που πουλούσαν 2.000,00 ευρώ δεν τους μένανε ούτε τα 150,00 ευρώ, τους καϋμένους...) τότε ας κάνουν άλλη δουλειά..

Καλή τύχη σε όλους και no hard feelings..

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Επειδή γνωρίζω όλη την ιστορία...μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα!! Κάποια πράγματα έχουμε πει ότι δεν γράφονται εύκολα , ακόμα και σε ένα δημόσιο forum πίσω από ένα nick name!! Μια φορά το επιχείρησα και ακόμα βρίσκω τον μπελά μου!! :):):):)

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Επειδή γνωρίζω όλη την ιστορία...μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα!! Κάποια πράγματα έχουμε πει ότι δεν γράφονται εύκολα , ακόμα και σε ένα δημόσιο forum πίσω από ένα nick name!! Μια φορά το επιχείρησα και ακόμα βρίσκω τον μπελά μου!! :):):):)
katerina k, θεωρείς ότι είναι λάθος σε ένα δημόσιο φόρουμ να τοποθετούνται τα μέλη του, έχοντας υπόψη μόνο όσα γράφονται από τον άνθρωπο που ξεκινάει ένα θέμα, ή θα πρέπει να κάνουν πρώτα έρευνα για να εξακριβώσουν την αλήθεια;

Έρευνα, που φυσικά συνεπάγεται να έχεις την δυνατότητα της πλήρους γνώσης του τι συμβαίνει στην Ελληνική εκτροφή και ιδιαίτερα στον χώρο των Labrador...

Προσωπικά, αν και μου έδωσε η τύχη την ευκαιρία να γνωρίζω πλέον αρκετά πράγματα στον χώρο της εκτροφής των Labrador, έμεινα μόνο στα λεγόμενα του μέλους που ξεκίνησε το θέμα.

Αυτό έκρινα ως σωστό (ανεξαρτήτως του τι γνωρίζω) και πιστεύω, εφόσον κωλυόταν( δικαιολογήμενα, το δέχομαι) να εξιστορήσει τα πραγματικά γεγονότα (που εσύ γνωρίζεις), θα ήταν καλύτερα να μην είχε ξεκινήσει το θέμα καν.

Όπως κάνουμε και πολλοί άλλοι εδώ μέσα.

Διαφορετικά, με την δική σου οπτική γωνία, χάνεται και ο λόγος ύπαρξης ενός δημοσίου φόρουμ...

Κρίνουμε αυτά που γράφονται... (αυτό μπορούμε, οι περισσότεροι φαντάζομαι, που δεν έχουμε την δυνατότητα ενημέρωσης "εκ των έσω")

Last edited:

teoborg

Active Member
23 Ιανουαρίου 2013
43
2
Dogville
katerina k, θεωρείς ότι είναι λάθος σε ένα δημόσιο φόρουμ να τοποθετούνται τα μέλη του, έχοντας υπόψη μόνο όσα γράφονται από τον άνθρωπο που ξεκινάει ένα θέμα, ή θα πρέπει να κάνουν πρώτα έρευνα για να εξακριβώσουν την αλήθεια;

Έρευνα, που φυσικά συνεπάγεται να έχεις την δυνατότητα της πλήρους γνώσης του τι συμβαίνει στην Ελληνική εκτροφή και ιδιαίτερα στον χώρο των Labrador...

Προσωπικά, αν και μου έδωσε η τύχη την ευκαιρία να γνωρίζω πλέον αρκετά πράγματα στον χώρο της εκτροφής των Labrador, έμεινα μόνο στα λεγόμενα του μέλους που ξεκίνησε το θέμα.

Αυτό έκρινα ως σωστό (ανεξαρτήτως του τι γνωρίζω) και πιστεύω, εφόσον κωλυόταν( δικαιολογήμενα, το δέχομαι) να εξιστορήσει τα πραγματικά γεγονότα (που εσύ γνωρίζεις), θα ήταν καλύτερα να μην είχε ξεκινήσει το θέμα καν.

Όπως κάνουμε και πολλοί άλλοι εδώ μέσα.

Διαφορετικά, με την δική σου οπτική γωνία, χάνεται και ο λόγος ύπαρξης ενός δημοσίου φόρουμ...

Κρίνουμε αυτά που γράφονται... (αυτό μπορούμε, οι περισσότεροι φαντάζομαι, που δεν έχουμε την δυνατότητα ενημέρωσης "εκ των έσω")
takisft σκέπτομαι, αν και όχι άμεσα, να αρχίσω ένα thread διηγούμενος όλη την ιστορία που είχα απο τους εκτροφείς του καθαρόαιμου κουταβιού μου, μέχρι σήμερα που είναι πλέον ένα υπέρ-ηλικιωμένο, αλλά πάντα υπέροχο σκυλί.
Έκανα πολύ μεγάλο λάθος που ανέφερα ράτσα και φωτογράφισα την τοποθεσία του εκτροφείου. Δεν απολογούμαι γι αυτό, έγινε αυθόρμητα και πραγματικά, πάνω στην οργή μου.

Πάντως προς το παρόν απολαμβάνω το site, που για μένα είναι κάτι καινούργιο. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί να μπω σε dogs forum..

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Teoborg μ'αρέσει κ εμένα ο τρόπος που γράφεις και η δομή του γραπτού λόγου που εκφέρεις.Είναι λίγο επιφυλακτικό το forum,τουλάχιστον οι πιο παλιοί,σε καταγγελίες όπως η δική σου διότι έχουν συμβεί πολλά..

Δεν παίρνω μέρος αλλά διαβάζω με προσοχή κ θα μου άρεσε να σε δω να συμμετέχεις κ στην υπόλοιπη θεματολογία!

Sent from my Galaxy NOTE II using tapatalk

teoborg

Active Member
23 Ιανουαρίου 2013
43
2
Dogville
Teoborg μ'αρέσει κ εμένα ο τρόπος που γράφεις και η δομή του γραπτού λόγου που εκφέρεις.Είναι λίγο επιφυλακτικό το forum,τουλάχιστον οι πιο παλιοί,σε καταγγελίες όπως η δική σου διότι έχουν συμβεί πολλά..

Δεν παίρνω μέρος αλλά διαβάζω με προσοχή κ θα μου άρεσε να σε δω να συμμετέχεις κ στην υπόλοιπη θεματολογία!

Sent from my Galaxy NOTE II using tapatalk
nfeel σ´ευχαριστώ να ´σαι καλά, ναι καταλαβαίνω -δικαιολογημένα- την επιφυλακτικότητα του φόρουμ σ´αυτά που ισχυρίζομαι ότι έχουν συμβεί, είναι πολύ λογικό.

Αλλά δεν έχω και καμιά πρεμούρα ν´αποδείξω τίποτε. Είμαι πάρα πολύ σίγουρος ότι στο τέλος, όλοι μας θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει.

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
takisft σκέπτομαι, αν και όχι άμεσα, να αρχίσω ένα thread διηγούμενος όλη την ιστορία που είχα απο τους εκτροφείς του καθαρόαιμου κουταβιού μου, μέχρι σήμερα που είναι πλέον ένα υπέρ-ηλικιωμένο, αλλά πάντα υπέροχο σκυλί.
Αν μου επιτρέπεις, θα ήθελα να σε συμβουλεύσω να μην το κάνεις. Έχοντας διαβάσει παρόμοια θέματα, το αποτέλεσμα θα είναι ένας ανεξέλεγκτος καυγάς, με εσένα στην μέση που θα είναι δύσκολο να τον διαχειριστείς.

Η εξέλιξη της συζήτησης ως εδώ είναι αρκετή.

Φαντάζομαι δεν χρειάζεται να πω τελικά ότι δεν είμαι συνέταιρος του εκτροφέα.:p

@ katerina k

Ευχαριστώ για την απάντηση:)