Σκύλος και μακρύ ταξίδι

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Σιγά μην θέλει άλλους σκύλους!
Μπορεί να τους θέλει σε άλλο χώρο για να παίζει μαζί τους αλλά όχι για πολύ νομίζω.
Στο σπίτι σας είναι ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς. Σε ποιον θα επιτρέψει να του το στερήσει αυτό, ή με ποιον θα θελήσει να το μοιραστεί?
Πάντως δεν είναι άσκημη ιδέα να προσπαθήσεις να το δοκιμάσεις τουλάχιστον για να δεις αντιδράσεις. Τι εννοείς ότι έγινε επεισόδιο όταν προσπάθησες μια φορά?

Oberon

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2010
188
1
Αθήνα
Δεν ξέρω γιατί, αλλα μετά το διάβασμα ολου του thread αλλα και βλέποντας οτι η φίλη μας απο το Illinois εχει 3,719 μηνύματα.. μήπως ήρθε η στιγμή το Μούφ να αποκτήσει το δικό του blog;; LOL

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Ωραιότατη ιδέα, αλλά έλα που το Μουφ δεν ξέρει πώς να κάνει μπλογκ!!:p Το μόνο που ξέρει είναι να χτυπιέται διότι του μύρισε γουρούνι μπάρμπεκιου, έφαγε λίγο, αλλά το υπόλοιπο είναι στο ψυγείο!! :( Έπεται πάντως επόμενο μακρυνούτσικο ταξίδι προς το νότο σε κανα-δυο μήνες και μάλιστα λέω να πάω και δυτικά προς Λας Βέγκας μεριά οπότε θα δείτε φωτογραφίες το Μουφ έξω από τα καζίνα να καμαρώνει σαν παγώνι!:p:p:D:D:D

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
δυτικά προς Λας Βέγκας μεριά οπότε θα δείτε φωτογραφίες το Μουφ έξω από τα καζίνα να καμαρώνει σαν παγώνι!:p:p:D:D:D
Πες μου κι' αυτό τώρα!!! θα πάρεις το Μουφ στα καζίνα?????
Θα φάει τις μάρκες .... :p:D:D:D:D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
@ Oberon: Αρχαία ιστορικός είμαι και τρέχω στα συνέδρια. Το Μουφ συνήθως πάει στο νηπιαγωγείο σκύλων το πρωί ή σε πανσιόν μέχρι να τελειώσει το συνέδριο και το έχω να με προστατεύει γενικώς τα βράδυα αφού μ' αρέσει να οδηγώ με τις ώρες.

@Φάνια: Σιγά μην κάτσω στο Λας Βέγκας. Δεν υπάρχει μέρος που να απεχθάνομαι περισσότερο. Απλώς θα περάσω από μέσα να πω ότι το 'δα, μετά θα δω το Φράγμα Χούβερ που είναι, λένε, εντυπωσιακότατο και από κει Όρεγκον και Σηάτλ, Ουάσιγκτων (την πολιτεία, όχι την πόλη). Είναι οι τρεις τελευταίες πολιτείες που μου απομένουνε από τα δυτικά και θα πάω μέσω Οκλαχόμας που είναι η τελευταία πολιτεία που μου απομένει νότια. Έχω ακόμα τις τέσσερεις μικρές ανατολικά (Μαίην, Ροντ Άιλαντ, Νιου Χάμπσαιρ και Βερμόντ) που δυστυχώς δεν τις κατάφερα το καλοκαίρι, εκτός αν πάω βέβαια τώρα το χειμώνα με τις διακοπές. Η Αλάσκα έπεται για αργότερα διότι θέλει ειδικό ταξίδι, ίσως από Καλιφόρνια μέσα από τον Καναδά. Και φυσικά και με το Μουφ παρέα.:D:D:D:D:D

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Μήπως κατά την διάρκεια των ταξιδιών σου χρειάζεσαι Μουφ-sitter ??? :)
Προσφέρομαι αφιλοκερδώς. Θεώρησε το ως την εργασία που θα κάνω για το διδακτορικό μου επάνω στο Μουφ-sitting. :D:D:D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Και μετά μου λέτε εμένα να μην τσαντίζομαι και τσιρίζω. Πάω σήμερα στο πανεπιστήμιο για λίγη ώρα. Είπα ν' αφήσω το Μουφ στο αυτοκίνητο για κανα τέταρτο με ανοιχτό παράθυρο, ο καιρός ήταν καλός, οπότε μόλις τελείωσα τη δουλειά μου, ήρθα να τον πάρω να πάμε βόλτα. Τώρα μιλάμε για μια πανεπιστημιούπολη σε ειδυλλιακό τοπίο με πρασινάδες, λουλούδια, πουλάκια, καλαμποκάκια αλλά μακρυά, παπάκια, χηνάκια άγρια, πηγές με γάργαρα νερά, ρυάκια, δεντράκια, πίδακες νερού και συντριβανάκια, άλλο πράμα να σας τα γράφω, άλλο να τα βλέπετε. Δυστυχώς δεν είχα και τη φωτογραφική μηχανή κι έχασα την όλη φάση με το αραιό αεράκι και τον ήλιο να τα δείτε και ιδίοις όμμασι. Δεν πειράζει όμως, άλλη φορά.

Και να έχω μαζί το Μουφ που να το έχει πιάσει το αλλιώτικο με το μούφιασμα. Από το λουρί φυσικά διότι κάπου εκεί στις πρασινάδες είναι και οι πανεπιστημιακοί μπάτσοι καμουφλάζ που βαράνε πρόστιμα, οπότε τις σινιέ σακούλες με τα κακάκια τις είχα στο χέρι. Και φτάνουμε, που λέτε, σε μια υπέροχη λίμνη με τον υπέροχο ήλιο να κάνει διάφορα γραφικά να λαμποκοπούν, σκιές να πέφτουν παχιές να κρύβουν τα διακριτικά παγκάκια κάτω απ' τα δεντράκια, ούτε ποίημα της Σαπφώς και του Ευριπίδη, άντε και του Θεόκριτου, στο πιο βλαχο-αμερικάνικο όμως να 'τανε, τελείως λυρικο-βουκολικό το όλον. Στη μέση της λίμνης να αναπηδά πίδακας νερού μέχρι τα επουράνια, φυσικό και φαντασμαγορικό το θέαμα και από δυο μεριές τώρα να κατεβαίνουνε οι πάπιες να κολυμπήσουνε.

Λέω κι εγώ θα ξυπνήσει πάλι ο εσωτερικός τσομπάνος μέσα του του ζουμπουρλούδικου και θ' αρχίσει να μουφιάζει σαν τρελλό και να θέλει να κολυμπήσει και δεν πειράζει, θα τον αφήσω να παίξει με τις πάπιες αφού είμαι μαζί του και ξέρω και κανα-δυο μπάτσους αφού είμαστε σε μια επιτροπή μαζί. Και ρε σεις, το μικρό κάθαρμα μούφιασε μεν, αλλά τις πάπιες τις αγνόησε τελείως!!!!!:eek::eek::eek::eek::eek::mad::mad::mad::mad::mad: Ούτε να θέλει να μπει στο νερό να κολυμπήσει σαν αξιοπρεπής λέτσος που είναι όπως πήγε κι έκανε στο Μίσιγκαν τις προάλλες, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΊΧΑΝ ΞΑΝΑΔΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΌ ΑΠΑΙΣΙΟ ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΛΟΥΔΙΚΟ!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad: Ατάραχος ο δικός σου!!:shock::shock: Εγώ να είμαι διατεθειμένη να τον αφήσω να λασπωθεί και να μου κάνει μετά το αυτοκίνητο κώλο κι αυτουνού εντύπωση καν να μην του κάνει το τοπίο του Ιλλινόι! Που εμένα τουλάχιστον μου φαίνεται ίδιο με του Μίσιγκαν.

ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΙΣΙΓΚΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΛΛΙΝΟΙ?! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ Ο ΤΣΟΜΠΑΝΟΣ ΣΤΗ ΘΕΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΚΙΩΝ? ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΠΑΠΙΕΣ?!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Στο Μίσιγκαν φαντάζομαι είχε και άλλα σκυλιά γύρω, έτσι;
Εχω παρατηρήσει από τον δικό μου πως αν έχει άλλα σκυλιά γύρω (είτε τρέχουν είτε όχι να πιάσουν το μπαλάκι) θα τρέχει σαν τρελός να μου φέρνει το μπαλάκι με τη γλώσσα να σέρνεται ως το πάτωμα. Ενώ αν είμαστε μόνοι, χάνει το ενδιαφέρον του για το μπαλάκι ακόμα και την πρώτη φορά που το πετάξω.
Ισως αυτό να συμβαίνει και στο Μουφ :D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Στο Μίσιγκαν ζούσε όντως με σκυλιά αν κι εδώ τα σκυλιά του αρέσουν μόνο στο πάρκο, στο δρόμο, ως επισκέπτες και μετά σπίτι τους. Σπίτι θέλει να είναι ο άρχων. Όταν επισκεφτήκαμε το Μίσιγκαν πρόσφατα δεν έκανε τίποτα με κανένα σκύλο και όταν κουντούρντιζε στη φάρμα ήταν απολύτως μόνος του με τα παπιά.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Λοιπόν, μόλις μου προέκυψε κι άλλο μακρύ ταξίδι και δη διακοπές! Έκλεισα σήμερα μια από αυτές τις ξύλινες αμερικανικές καμπίνες που είναι φτιαγμένες από κορμούς δέντρων και βρίσκονται στα Απαλάχεια όρη. Ήθελα πάντα να περπατήσω το λεγόμενο Appalachian Trail που είναι και εθνικό πάρκο και φυσικά θα πάρω και το Μουφ μαζί με όλη του την προίκα (και ενδεκάωρη οδήγηση!). Εντυπώσεις κλπ. προσεχώς και φυσικά φωτογραφίες από την "περιπέτεια" στην άγρια φύση αν και ουχί στην άγρια Δύση. Ελπίζω το Μουφ να μη δημιουργήσει τίποτα ιστορίες και να τα πάει καλά και θα σας στείλω φωτογραφίες του κάτω από κανέναν καταρράκτη αν βρω.

Το τοπίο έχει ως εξής:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καλό ταξίδι!!!!!!!!!!!!!!
Θα περάσετε πολύ όμορφα αν κρίνω από τις φώτο. Ακόμα και η κούραση, γλυκιά θα είναι! Το Μουφ δεν θα σου δημιουργήσει προβλήματα. Εσύ θα δημιουργήσεις προβλήματα στο Μουφ?

Περιμένουμε Φωτογραφίες και βιντεάκια!

christab

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2011
314
1
Υπέροχα! Θα περάσετε φοβερά... Καλά το ξύλινο σπιτάκι είναι απίστευτο. Μέσα στην φύση! Το Μουφ απλά θα ενθουσιαστεί! Καλό ταξίδι να έχετε!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Άμα πω οτι δεν ζηλεύω ....θα πω ψέμματα. Εύχομαι καλές διακοπές και καλή ξεκούραση. Εννοείται οτι θέλουμε τις άπειρες φωτο μετά την επιστροφή σου.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Λοιπόν ο αδερφός μου μόλις πρότεινε να συναντηθούμε μετά τα Απαλάχεια κάπου στη Βοστώνη (έρχεται από Λονδίνο) και να κάνουμε τις τέσσερεις ανατολικές πολιτείες που δεν έχω δει, δηλαδή Connecticut, Rhode Island, New Hampshire και Maine! Γενικά ο αδερφος μου δεν πάει τους σκύλους με τίποτα, αν και ξέρει ότι το Μουφ θα είναι μαζί. Αναρωτιέμαι κατά πόσον θα αλλάξει γνώμη άμα το γνωρίσει από κοντά. :)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Ρε σεις, τούτοι δω λένε ότι σε μερικά μονοπάτια δε θέλουνε σκύλους στους καταρράκτες και τα ρυάκια! :( Και πολύ θα ήθελα να παίξει το Μουφ με τα νερά και έτσι, θα είχε πλάκα. Πρέπει να βρω κανα καταρρακτοειδές που να επιτρέπουν σκύλους, μόνο βέβαια που το Μουφ δεν το βλέπω να τρελλαίνεται με βρεξίματα και έτσι. Αν μπορέσω να συνεχίσω το ταξίδι και στα ανατολικά, θα πάω το Μουφ στον Ατλαντικό που δεν έχει δει ποτέ του θάλασσα!! :)

Τα καταρρακτοειδή που λέω είναι αυτά:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Αφήστε τα, στο γυρισμό από τις Νοτιοανατολικές Πολιτείες πρέπει να περάσουμε πάλι από το Μίσιγκαν!! Πάλι θα έχουμε συγκινητικές συναντήσεις, πάλι θα με πιάσουν τα υπαρξιακά μου...:rolleyes:

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Όταν θα έρθω για μεταπτυχιακό στη Ν.Υόρκη θα περάσω από εκεί να με πας εκεί με τους καταρράκτες! :Ρ
ζήλεψα τώρα!:mad: