Απαντώ ένα-ένα:
1) Το Μουφ είναι τώρα καλά αλλά την Παρασκευή θα το πάω στην κανονική κτηνίατρό του να συζητήσουμε τα τεκταινόμενα. Τους τηλεφώνησα και είχαν ήδη πάρει το φαξ από το νοσοκομείο του Νέου Μεξικού.
2) Στο Rehoboth, DE έχω πάει τότε που δυο καλές μου φίλες είχανε ακόμα το εξοχικό τους εκεί.
3) Δερμάτινα καθίσματα έχει το αυτοκίνητό μου, όχι αληθινά, αλλά τα leatherette που βάζει η Volkswagen στάνταρ και όντως είναι καλύτερη λύση από τα πάνινα. Πρέπει πάντως να βρω λύση με τις τρίχες που είναι κάτι το εφιαλτικό. Πάντως το πλύσιμο στο εξής θα το κάνω η ίδια διότι είναι πανάκριβο. Βιολογικό καθάρισμα 200 πράσινα, συν 100 αν θέλεις να σου πάρουνε και τις επιπόλαιες γρατζουνιές. Πολύ φτηνότερο είναι να αγοράσει κανείς τα προϊόντα και να τα κάνει ο ίδιος. Έχει και πλάκα κιόλας να πηγαίνω στο κατάστημα με είδη αυτοκινήτου διότι συνήθως είναι γεμάτο άντρες που γυρνάνε και με κοιτάζουνε λες και κατέβηκα από τον Άρη. Όταν είχα το προηγούμενο αυτοκίνητο και έπρεπε μάλιστα να του αλλάξω την μπαταρία ή τα φανάρια, πήγαινα στο κατάστημα με απύθμενο ντεκολτέ, στεκόμουνα στη μέση και αναφωνούσα "ΑΧΧΧΧ! ΠΩΣ αλλάζω τώρα την μπαταρία και το λαμπάκι που ΔΕΝ έχω ιδέα πού παν τα τέσσερα;;" Σε ένα δευτερόλεπτο είχα περιτριγυριστεί από αρσενικούς που τσακώνονταν μεταξύ τους ποιος θα τα εγκαταστήσει πρώτος! Στο τέλος είχα έναν με την μπαταρία, δυο με το λαμπάκι και έναν να μου φέρνει καφέ!!
4) Το Μουφ μπορεί να καλοπέρασε, αλλά τώρα βλέπει αυτοκίνητο και τρέχει στην αντίθετη κατεύθυνση! Αφού το πρωί που με είδε να ετοιμάζομαι να φύγω για δουλειά, εξαφανίστηκε τελείως αυτός που συνήθως παρακαλάει να έρθει μαζί!! Ούτε καν με ξεπροβόδισε από το παράθυρο...