´Οντως, έχει ατέλειωτες ευθείες και θα έχω στο τέλος διασχίσει τα δυο τρίτα της χώρας στο γυρισμό έχοντας οδηγήσει ουσιαστικά σε πέντε ή έξι εθνικές οδούς. Και όντως οδηγώ χωρίς να πατάω γκάζι ή φρένο διότι έχω βάλει την αυτόματη οδήγηση. Μάλιστα για να είμαι και άνετα, φοράω και ινδιάνικες παντόφλες για να μην είμαι συνέχεια μέσα σε παπούτσια. Η Αυτού Αυτοκρατορική Υψηλότης έχει στη διάθεσή της όλο το πίσω κάθισμα, μαξιλάρες, φαγιά, νερά και το παράθυρα και γκρινιάζει κιόλας από πάνω. Τσαντιστηκε μάλιστα μόλις διότι έφερα φρούτα από το σουπερμάρκετ που σταμάτησα και όχι κρέατα και μου έφτυσε τον ανανά στα μούτρα!
Οι Αμερικάνοι γενικά οδηγούν προσεκτικά διότι εδώ πετάγεται κάτι σερί φήμες με άγριες διαθέσεις άλλο πράμα! Εχουν πιάσει δε όλες τις διαχωριστικές νησίδες και παρκάρουνε σαν τράπουλες με τα ραντάρ στο χέρι να ρίξουνε κλήσεις. Το χειρότερο που γίνεται ενιαία κοιμηθεί κανας κουρασμένος φορτηγατζής στο τιμόνι και να γίνει κανά τρακάρισμα, αλλά τότε έχει θυμαράκια.
Sara μέχρι πέρυσι ήμουν κάτοικος Maryland. Ότι παντόφλα και να φόρεσα, τη βαρεμάρα της οδήγησης στον Interstate δεν μπόρεσα να τη ξεπεράσω. Το Μουφάκι σου είναι ήρωας χαχαχα....