Και με ποια κριτήρια καλή μου πιστεύεις ότι η Καρολάϊν και ο Κέρκ ανήκουν στους "καλύτερους" και εσύ απλά στους "καλούς"?
Δεν θα μπορούσαν να λένε και εκείνοι το ίδιο για σένα?
Κριτήρια
1) Έχουν φάρμα με πάπιες, χήνες, πρόβατα, κύκνους, κότες, άλλα ζωντανά που μου διαφεύγουν και τεράστιες εκτάσεις να τρέχει το Μουφ και να μουφιάζει όσο θέλει και μάλιστα ανεπιτήρητο.
2) Έχουν άλλους έξι σκύλους.
3) Έχουν οικογένεια με παιδάκια, φίλους αυτών, συγγενείς και τα τοιαύτα.
4) ΔΕΝ είναι πολύπλοκα άτομα όμως εγώ. Που επιπλέον είμαι και intellectual, ενίοτε δε και κουλτουριάρω, άρα μη χειρότερα.
5) Είναι Αμερικάνοι και όχι Ελληνάρες μικροαστοί με πορσελάνες και χαλιά.
6) Το τοπίο του Μίσιγκαν και μάλιστα της περιοχής του Ντητρόητ σαφώς αρέσει στο Μουφ περισσότερο από το τοπίο του Ιλλινόι.
7) Το Μουφ δεν είναι δυστυχισμένο μαζί μου, ήταν όμως σαφώς πιο ευτυχισμένο στο Μίσιγκαν με τα συγκεκριμένα άτομα. Απλώς κοιτάξτε και συγκρίνετε τις φωτογραφίες αυτού του νήματος, καθώς επίσης και το πόσο ταιριάζει όταν ποζάρει με τους συγκεκριμένους.
Στο αβατάρ μου έχει μάλλον πονηρό παρά χαρούμενο βλέμμα.
8 ) Ναι, χαίρεται που έρχομαι πίσω, όπως έχω πει είμαι αναγκαίο κακό και ελέγχομαι εύκολα, οπότε αυτό καλό κατά το Μουφ, αλλά χάρηκε περισσότερο που είδε αυτούς.
9) Μπορεί εγώ προσωπικά να θεωρώ το όνομα Άτταλος ευγενέστερο και το Μουφ αστειότερο και ότι του ταιριάζει, αυτά όμως είναι υποκειμενικές απόψεις άλλης, δηλαδή της δικής μου ελληνικής κουλτούρας με όσα συνεπάγεται αυτή. Το Μουφ ακούει ακόμα στο όνομα Bernie (Ο ΧΡΙΣΤΟΣ!!:shock::shock
που λένε οι Αμερικανοι ότι του ταιριάζει (ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!
), το οποίο και σαφώς θεωρεί ωραιότερο από τις αρχαιοελληνικές ανθυποκουραδίτσες με τις οποίες το περιλούζω καθημερινά.:eyecrazy::eyecrazy: Είμαι δε σίγουρη ότι αν τον έπαιρνα βόλτα κατά Πέργαμο μεριά δε θα το είχε και σε πολύ να κατουρήσει μέχρι και την κρεβατοκάμαρα του Ευμένη του Βου.:flip: Τουλάχιστον δεν κατουράει τη δικιά μου.
10) Πρωί-πρωί σήμερα έπρεπε να πάω στη δουλειά, άρα είχα καιρό μόνο για μικρή βόλτα (το βράδυ θα βγούμε τη μεγάλη) και το άφησα το δυστυχισμένο Μουφ να με κοιτάζει από το παράθυρο να φεύγω με το λυπημένο προσωπάκι του....
(σνιφ!):lloroso: