Μα γι αυτό το λέω! Επειδή γενικά τα ψάχνεις αυτά και τα ψειρίζεις, θα μας έκανε καλό μία εκ βαθέων ενημέρωση! Τώρα που έρχεται και καλοκαιράκι να μαζευτούμε κάπου να μας παρα-μορφωθούμε από τις γνώσεις σου!Δικηγόρος έπρεπε να γίνω, όχι μηχανικός!
Να όμως που ερμήνευσα πέρα για πέρα λάθος τον Νόμο στη συγκεκριμένη περίπτωση! Βέβαια μέσα από το διάλογο και το ψάξιμο και για να επιβεβαιώσω το ορθόν της ερμηνείας μου βγάλαμε το συμπέρασμα για το τι πραγματικά ισχύει! Και για το λόγο αυτό σας είμαι ευγνώμων!
Έχω πολύ δουλειά ακόμη, πολλές απορίες και πολύ ψάξιμο ακόμα να κάνω!Μα γι αυτό το λέω! Επειδή γενικά τα ψάχνεις αυτά και τα ψειρίζεις, θα μας έκανε καλό μία εκ βαθέων ενημέρωση! Τώρα που έρχεται και καλοκαιράκι να μαζευτούμε κάπου να μας παρα-μορφωθούμε από τις γνώσεις σου!
Αντε καλα να δεχτουμε οτι τα δικα σου σκυλια ειναι ΤΑ απολυτα κοινωνικοποιημενα, τα απολυτα εκπαιδευμενα οπως λες που σημαινει οτι στην βολτα τους βαδιζουν τοσο ηρεμα κ σιγα σα να συνοδευουν επιταφιο οποτε οταν συναντησουν εμενα με τον 5χρονο γιο μου το μονο που θα κανουν θα ειναι να του γλυψουν το μουτρακι κ φυσικα καθοτι ειναι χωρις οδηγο εσυ δεν μπορεις να το αποτρεψεις!λογικο ειναι να ειστε εναντια στο σκυλο χωρις λουρι αφου τα εχετε κλεισμενα ολοι τη μερα μεσα και κανουν σαν λυσασμενα να βγουνε εξω ετσι και τα λυσετε παει χαθηκαν εχετε δει σκυλια απολυτα κοινωνικοποιημενα και εκπαιδευμενα εαν δεν εχετε δει δεν φταιω
για οποιον θελει να δει στη πραξη ας ερθει να δει πως παιζουν τα αρσενικα μαζι ροτ -μποξερ -υμιαιμα
αρσενικα ολα
Αυτά είναι που "τρέμω"... και μας έχει συμβεί παρόμοιο περιστατικό (με το Τσιουάουα - killer, της γειτονιάς μας)......με τον σκύλο δεμένο όπως πάντα με λουρί την ωρά που κατέβαινε κατι σκαλιά ανοίγει ξαφνικά η πόρτα της πολυκατοικίας μας και πετάγεται τρέχοντας ενά τοσοδούλι yorkshire χωρίς λούρι κ αρχίζει να τρέχει κατά πάνω στη δικιά μας για να παίξει προφανώς...
Καταλαβαίνω τι (τελικά) εννοείς, μιάς και παίζουμε (εγώ και η γυναίκα μου) αυτά τα σενάρια συνεχώς στο μυαλό μας... και όχι μόνο......Φταίνε οι ιδιοκτήτες τους. Και οι δύο βεβαίως.
...αλλά και αυτός που δεν μπόρεσε να τον κρατήσει, όταν έπρεπε.
Γιατί το συγκεκριμένο τσιουάουα αποκαλείται έτσι;Αυτά είναι που "τρέμω"... και μας έχει συμβεί παρόμοιο περιστατικό (με το Τσιουάουα - killer, της γειτονιάς μας)...
1.Έδειξε τα δόντια του. 2. Ανέπνεε και ξεφυσούσε πολύ δυνατά και έντονα. Και ναι πιστεύω ότι έχω εμπειρία όσον αφορά τη γλώσσα του σώματος των σκυλιών.Το επιθετικό ύφος ποιο ακριβώς ήταν που περιγράφεις?
Έχεις τόση εμπειρία ώστε να διαβάζεις τη γλώσσα σώματος των σκύλων ώστε να είσαι σίγουρη ότι ο σκύλος θα είχε επιτεθεί?
Υπάρχει περίπτωση να έκανες λάθος και να υπερέβαλες?
Από προσωπική εμπειρία έχω διαπιστώσει ότι οι ιδιοκτήτες αρκετών μικρόσωμων φυλών,πριν καν συμβεί κάτι ανησυχητικό,στη θέα ενός μεγαλύτερου ζώου κ μόνο,βουτάνε το σκυλί τους στην αγκαλιά τους όντας πεπεισμένοι ότι θα συμβεί κάτι μοιραίο...
Έχεις απόλυτο δίκιο να θέλεις να είναι δεμένο το σκυλί του κάθε αγνώστου αλλά νομίζω το πρόβλημα ξεκινάει κ από την χαμηλή αυτοπεποίθηση του ιδιοκτήτη,που προδιαθέτει τον εαυτό του ΚΑΙ το σκύλο του ότι θα γίνει τσακωμός ντε κ καλά!