Σκυλοπάρκα!!!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Εγώ έρχομαι σε σκυλοσυναντήσεις αν με θέλετε, χωρίς σκύλο! Έχουμε θεματάκι... θα προσπαθήσει να δαγκώσει τα δικά σας κι επειδή είναι μικρόσωμος δεν τον βλέπω καλά :-|

elenamagna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2008
422
3
42
ΑΘΗΝΑ
εχει θεμα κ με τα θυληκα? η δικη μου ειναι αριστη στη γλωσσα του σωματος κ στο πως να ηρεμει σκυλια οποτε μην φοβασαι καθολου!

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Εγώ είμαι σχετικά καινούρια στο Νέο Ψυχικό (παλιά έμενα Κηφισιά) και δεν ξέρω κάτι άλλο να σας προτείνω εκτός από άλσος Συγγρού απέναντι από το ΚΑΤ που προανέφεραν, ωραίο είναι αλλά θέλει παρέα, προσοχή στα αδέσποτα και δεν ενδείκνυται για τα μικρά σκυλάκια. Έχεις κανεί ανακαλύψει κανένα μέρος κοντά βόρεια προάστεια, για ποιο μικρότερα σκυλάκι;
τώρα θέλει να τα φάει ΟΛΑ. Πίστεψέ με...
Καλά πως σου προέκυψε αυτό;

marcia

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2008
642
124
Είναι κρίμα να μην χαίρεσαι μία βόλτα με τον σκύλο σου, εύχομαι στο μέλλον να βρείτε έναν τρόπο, ίσως με τη βοήθεια κάποιου εκπαιδευτή και να το ξεπεράσετε για να χαρεί και εκείνος την παρέα και το παιχνίδι των δικών του φίλων. :)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Είστε τυχεροί. Εδώ το σκυλόπαρκο είναι απαγορευτικό αυτή την εποχή διότι έχει χιόνι τριάντα πόντους και θερμοκρασία -16. Το οποίο είναι καταπληκτικό για τον Αυστραλέζο, δεν είναι όμως για τους ανθρώπους που έχουνε σκυλιά. Τον άφησα σήμερα να τρέξει εκεί πέρα, δεν είχε όμως ψυχή. Καμιά φορά όμως κάνει εδώ καλύτερο καιρό και τον πάω, αλλιώς μόνο την άνοιξη, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Είναι κρίμα να μην χαίρεσαι μία βόλτα με τον σκύλο σου, εύχομαι στο μέλλον να βρείτε έναν τρόπο, ίσως με τη βοήθεια κάποιου εκπαιδευτή και να το ξεπεράσετε για να χαρεί και εκείνος την παρέα και το παιχνίδι των δικών του φίλων. :)
Καλέ τη χαίρομαι τη βόλτα με το σκύλο, απλά φροντίζουμε να μην πέφτουμε πάνω σε άλλα σκυλιά. Κάτι έκανα τελευταία με κάποια ήρεμα σκυλιά της γειτονιάς που ξέρω, κάπως τα συνήθισε αλλά ως εκεί (ως το σημείο να τα ανέχεται αν κρατούν αποστάσεις). Παρ' όλα αυτά δεν βρίσκω λόγο να τον κοινωνικοποιήσω τώρα που είναι παππούς, με μειωμένη ακοή και καρδιακή ανεπάρκεια δυστυχώς (δεν κάνει να ταράζεται, παθαίνει κρίσεις).

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Μεγάλο πάρκο υπάρχει στη Κυψέλη. Ακριβώς πίσω από τα Δικαστήρια της Ευελπίδων (όχι το Πεδίον του Άρεως). Σχετικά περιφραγμένο. Πολλοί σκυλάδες. Βρύσες πολλές.Ελάχιστα αδέσποτα. Και καφετέρια που επιτρέπονται τα σκυλιά.

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Μεγάλο πάρκο υπάρχει στη Κυψέλη. Ακριβώς πίσω από τα Δικαστήρια της Ευελπίδων (όχι το Πεδίον του Άρεως). Σχετικά περιφραγμένο. Πολλοί σκυλάδες. Βρύσες πολλές.Ελάχιστα αδέσποτα. Και καφετέρια που επιτρέπονται τα σκυλιά.
α, μπράβο, το είχα ξεχάσει αυτό, πολύ σωστά!!! :):)

sofia

Active Member
28 Ιανουαρίου 2009
37
0
καλημέρα, μήπως γνωρίζεται κανένα πάρκο ή κάποια έκταση που να μπορώ να αφήσω τον Φίντι χωρίς λουρί για να τρέξει στην περιοχή του Πειραιά, Νίκαια, Κορυδαλλο? Θα ήμουν πιο ήρεμη αν ήταν και περιφραγμένο γιατί το συγκεκριμένο κόκερ είναι πραγματικά ατίθασο, αν του βγάλεις το λουρί θέλεις τουλάχιστον δέκα λεπτά για να τον μαζέψεις και τρέμω και τα αυτοκίνητα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

ΓΕΩΡΓΙΑ

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2008
414
0
35
στο πειραια ξερω εγω να σου πω!!! η πειραικη ειναι ιδανικο μερος!!! μπορεις να την αφησεις στα βραχακια οπου δεν προκειται να παει πουθενα και ειναι ωραια για περπατημα και ασκηση μιας και πρεπει να ανεβοκατεβαινει βραχακια κι επιπλεον υπαρχει χωρος στο παπανικολη και στο πορφυρα !!

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
ξερεις που ειναι τα πυροβολια ;
απο πισω εχει κανονικη δασικη εκταση με μονοπατια που μπορεις να περπατησεις αρκετες ωρες

αν το σκεφτεσαι πες το να ποσταρω φωτογραφια απο το google earth που θα εχω σημειωμενες μερικες αφετηριες μονοπατιων

elenamagna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2008
422
3
42
ΑΘΗΝΑ
ξερεις που ειναι τα πυροβολια ;
απο πισω εχει κανονικη δασικη εκταση με μονοπατια που μπορεις να περπατησεις αρκετες ωρες

αν το σκεφτεσαι πες το να ποσταρω φωτογραφια απο το google earth που θα εχω σημειωμενες μερικες αφετηριες μονοπατιων
για που λες?

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
για τα πυροβολεια χαιδαριου

στην παραπανω φωτογραφια φαινεται ενα μερος του δασους

το μονοπατι που ακολουθω συνηθως ειναι αυτο που σημειωσα τις αφετηριες

με δικο μου γρηγορο περπατημα περνει απο μιση ωρα το ανεβασμα - μια πηγαινε ελα , ως 1 το ανεβασμα - 1,5 , 2 πηγαινε ελα
αυτο εξαρταται απο το αν εχει βρεξει και ειναι λασπωμενο καθως το χρησιμοποιουν και εντουραδες που καθαριζουν τις πευκοβελονες και απο το αν κατσω σε καποιο απο τα μικρα ομορφα ξεφωτα που εχει στην διαδρομη

ολη ηδιαδρομη ειναι ελαφρως ανηφορικη εκτος απο ενα σημειο 50 μετρων που ειναι πολυ ανηφορικο αλλα γενικοτερα ειναι βατη

εχει και μερικα ακομα αλλα ειναι πολυ μικρα μα πολυ αποτομα και οδηγουν κατευθειαν στην κορυφη

ομως ολο το δασος ειναι βατο και δεν ειναι αναγκη να ακολουθησεις καποιο μονοπατι

elena.dogwalking

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2007
189
5
Komotini
εμεις σημερα ειμαστε καταχαρουμενη γιατι μετα απο πολυ καιρο βρήκαμε ενα μερος και μας επειτρεψανε να τρεψουμε ελευθεροι σε περιφραγμενο χορο 5Χ5 χωρεις λουρακι και με ενα φιλαρακι μας και εκεινος πεκινουα...

Ηταν πραγματικα φανταστικα και ομορφα να τρεχεις και να κυνηγιεσε με ασφαλεια και να παιζεις χωρεις λουρακι...

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Σε περίπτωση που θέλετε να δειτε πως είναι ο Λυκαβηττός αυτήν την εποχη (σε μια τελευταία προσπάθεια να σας πείσω ότι είναι πολύ ωραία και πρέπει να 'ρθείτε!) έβγαλα μερικές φωτο από την χθεσινή μας βόλτα:

http://www.dogforum.gr/v2/album.php?albumid=313

odin aida

New Member
29 Μαρτίου 2011
1
0
Μηπωσ καποιος γνωριζει κανενα παρκο που να μαζευονται σκυλακια στην Αμφιαλη η σε κοντινη περιοχη? εχω ψαξει σχεδον παντου αλλα τζιφος.Αν μου δοσετε καποια πλιροφορια θα με βοηθισετε πολυ.