Εγώ έρχομαι σε σκυλοσυναντήσεις αν με θέλετε, χωρίς σκύλο! Έχουμε θεματάκι... θα προσπαθήσει να δαγκώσει τα δικά σας κι επειδή είναι μικρόσωμος δεν τον βλέπω καλά :-|
Καλά πως σου προέκυψε αυτό;τώρα θέλει να τα φάει ΟΛΑ. Πίστεψέ με...
Καλέ τη χαίρομαι τη βόλτα με το σκύλο, απλά φροντίζουμε να μην πέφτουμε πάνω σε άλλα σκυλιά. Κάτι έκανα τελευταία με κάποια ήρεμα σκυλιά της γειτονιάς που ξέρω, κάπως τα συνήθισε αλλά ως εκεί (ως το σημείο να τα ανέχεται αν κρατούν αποστάσεις). Παρ' όλα αυτά δεν βρίσκω λόγο να τον κοινωνικοποιήσω τώρα που είναι παππούς, με μειωμένη ακοή και καρδιακή ανεπάρκεια δυστυχώς (δεν κάνει να ταράζεται, παθαίνει κρίσεις).Είναι κρίμα να μην χαίρεσαι μία βόλτα με τον σκύλο σου, εύχομαι στο μέλλον να βρείτε έναν τρόπο, ίσως με τη βοήθεια κάποιου εκπαιδευτή και να το ξεπεράσετε για να χαρεί και εκείνος την παρέα και το παιχνίδι των δικών του φίλων.
α, μπράβο, το είχα ξεχάσει αυτό, πολύ σωστά!!!Μεγάλο πάρκο υπάρχει στη Κυψέλη. Ακριβώς πίσω από τα Δικαστήρια της Ευελπίδων (όχι το Πεδίον του Άρεως). Σχετικά περιφραγμένο. Πολλοί σκυλάδες. Βρύσες πολλές.Ελάχιστα αδέσποτα. Και καφετέρια που επιτρέπονται τα σκυλιά.
για που λες?ξερεις που ειναι τα πυροβολια ;
απο πισω εχει κανονικη δασικη εκταση με μονοπατια που μπορεις να περπατησεις αρκετες ωρες
αν το σκεφτεσαι πες το να ποσταρω φωτογραφια απο το google earth που θα εχω σημειωμενες μερικες αφετηριες μονοπατιων