Σκυλοπάρκα!!!

martha ps

New Member
5 Νοεμβρίου 2011
4
0
στο Γαλάτσι που μένω στην Αθήνα, τα σκυλιά τα πηγαίνουμε απέναντι από το άλσος Βεΐκου. Δεν είναι σκυλοπάρκο βέβαια, δεν έχει το Γαλάτσι, αλλά είναι χώρος με πράσινο κ γύρω-γύρω είναι 'περιφραγμένο' με πρασινάδα.

Εγώ την πήγαινα στο σκυλοπάρκο στον Χολαργό κ με φίλη μου πολύ συχνά πηγαίναμε βόλτες με τα σκυλιά μας στο Δάσος Συγγρού, στην Κηφισιά.
Γεια σου!!:) Ειμαι καινουργια στο forum,μενω και γω χολαργο κοντα και θα ηθελα να με προσανατολισεις λιγο καλυτερα αν γινεται στο προς τα που ειναι εκεινο το σκυλοπαρκο στον χολαργο! ευχαριστω πολυ :D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Γεια σου!!:) Ειμαι καινουργια στο forum,μενω και γω χολαργο κοντα και θα ηθελα να με προσανατολισεις λιγο καλυτερα αν γινεται στο προς τα που ειναι εκεινο το σκυλοπαρκο στον χολαργο! ευχαριστω πολυ :D
Είναι στο τέρμα της Περικλέους, απέναντι από το Δημαρχείο του Χολαργού. Είναι ένα άλσος και μέσα έχει σκυλόπαρκο.

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Καλημέρα.Στη Καισαριανή,το Σκοπευτήριο.Ωραιότατο μεγάλο πάρκο με γκαζόν και πολλή σκυλοπαρέα.Εννοείτε ότι μέσα κυκλοφορούν και μη ιδιοκτητες σκυλων,αλλα δεν ενοχλούνται από την παρουσία μας.Πρωινές ώρες δε γνωρίζω,αλλά έχει παρεες 13:00-15:00, 16:30-18:00, 19:00-21:30.Συλάκια έχει όλη την ημέρα,αλλα αυτες τις ωρες πανω κατω,μαζευόμαστε παρεάκια. :p :p
Καλέ πάτε και εσείς Καισαριανή?? Σχεδόν κάθε μέρα πάμε και εμείς (όμως προς το βουνό και κάτω στα γκαζόν κάνουμε καμια γύρα και εξάσκηση στις εντολές) Πως δεν σας έχουμε πετύχει ποτέ. :p
(αν επιτρέπεται) Με ποιά άτομα κάνετε παρέα?? :) ααα να μην ξεχάσω-δεν μπορώ να σας στείλω πμ ο χώρος σας είναι φουλ.

Αλλο ωραίο μέρος είναι ο Κουταλάς (3 γύπαιδα με περιφράξεις-τενις,scate με μπασκετ και ποδόσφαιρο) πχ. στην μία περίφραξη για μεγαλόσωμα σκυλιά στην άλλη για μικρόσωμα και στην άλλη για κοινονικοποιήσεις κλπ. περιοχή στο βουνό (άρα πηγαίνουμε και βόλτες με ποδήλατα η περιπατους κλπ) παρεούλα 3 αδεσποτάκια (Prince-Riki-Jack) τα οποία περιθάλπτονται απο το ΣΠΑΖ Βύρωνα όπως και τα υπόλοιπα αδεσποτάκια(πολύ καλού χαρακτήρα και δεν πειράζουν κανέναν :) )

martha ps

New Member
5 Νοεμβρίου 2011
4
0
Είναι στο τέρμα της Περικλέους, απέναντι από το Δημαρχείο του Χολαργού. Είναι ένα άλσος και μέσα έχει σκυλόπαρκο.
Οταν λεμε σκυλοπαρκο, τι ακριβως εννοουμε? σαν γηπεδο του μπασκετ περιφραγμενο ας πουμε???

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Οταν λεμε σκυλοπαρκο, τι ακριβως εννοουμε? σαν γηπεδο του μπασκετ περιφραγμενο ας πουμε???
Εννοούμε έναν περιφραγμένο χώρο μέσα στο άλσος, με χώμα κάτω, με 1-2 παγκάκια και μερικά όργανα για agility, τις περισσότερες περιπτώσεις σπασμένα, όπου πάνε διάφοροι με τα σκυλιά τους και τα αφήνουν ελεύθερα να παίξουν να τρέξουν κλπ κλπ.
Απλά πολύ προσοχή γιατί δεν είναι όλα τα σκυλιά ισορροπημένα σε τέτοια μέρη.

martha ps

New Member
5 Νοεμβρίου 2011
4
0
Εννοούμε έναν περιφραγμένο χώρο μέσα στο άλσος, με χώμα κάτω, με 1-2 παγκάκια και μερικά όργανα για agility, τις περισσότερες περιπτώσεις σπασμένα, όπου πάνε διάφοροι με τα σκυλιά τους και τα αφήνουν ελεύθερα να παίξουν να τρέξουν κλπ κλπ.
Απλά πολύ προσοχή γιατί δεν είναι όλα τα σκυλιά ισορροπημένα σε τέτοια μέρη.
ΑΑ, δεν το ξερα οτι υπαρχουν τετοια μερη!! θα την παω σιγουρα την ζουζουνο-σασα :)

milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
ειναι φοβερο το δασος κουρι,εγω εδω μενω Ασβεστοχωρι,ειναι καταπληκτικο μερος με ξεφωτο με παιδικη χαρα και παγκακια,μεσα στο δασος.Τωρα αν στους πιο πολλυς φαινεται μακρυα,υπαρχει το σκυλοπαρκο στην νεα παραλια κοντα στο μεγαρο,η μαρινα της κρηνης κατω που παρκαρουν τα κοτερα,και επισης εχω ακουσει για Περαια καπου.

martha_aris

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
179
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Επειδή τις τελευταίες μέρες έχουμε μεγάλη αντιπαράθεση με τους γείτονες και τους περαστικούς στο σημείο που βγάζουμε τα σκυλιά μας βόλτα (είμαστε 15 άτομα και 20 σκυλιά) και έχουν και δίκαιο από την μεριά τους βέβαια οι άνθρωποι αλλά αρχίσαμε να φοβόμαστε για φόλες γιατί άρχισαν και τις ηλίθιες απειλές.. Υπάρχει περίπτωση αν μαζευτούμε όλοι με υπογραφές ας πούμε να υποχρεώσουμε τον δήμο να μας παραχωρήσει ένα σημείο ώστε να βγαίνουμε βόλτα εκεί????? Σε ποιόν τομέα του δήμου θα πρέπει να απευθυνθούμε??

Manogr

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2012
149
31
50
Glyfada, Greece
www.dogpark.gr
Τελικά Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη υπάρχει τίποτα;

Από αυτά που ξέρω αυτό που πλησιάζει περισσότερο, αλλά δεν είναι σκυλοπάρκο, είναι ο πρώην παιδότοπος (αφού μετά από ένα ατύχημα δεν λειτουργεί έτσι πια) ή αλλιώς skate park στην Λαμπράκη απέναντι από τα σχολεία της Γλυφάδας.
Είναι περιφραγμένο μεν αλλά λείπουν οι πόρτες οπότε δεν είναι 100% ασφαλές αλλά μαζεύονται κάποιες στιγμές αρκετά σκυλιά πολλά από τα οποία είναι ελεύθερα...

Κάποιο άλλο γνωρίζει κανείς;

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Επαναφέρω το θέμα τώρα που ζέστανε και ο καιρος :)
Καμια καινούρια ιδέα για σκυλόπαρκο/περιφραγμένο χώρο για σκυλιά ; :)

(αν ειναι εύκολο και γνωρίζετε παρακαλώ να αναφέρετε αν υπάρχουν εκει κυρίαρχα/επιθετικά σκυλιά στο χώρο που θα προτείνετε και ποιες ώρες πηγαίνουν αυτά στο παρκο. Αυτα που ξερω εγώ τα εχουν αναφέρει ήδη. Αν βρω κάτι άλλο θα ενημερώσω)

kiriakos22

Well-Known Member
26 Μαϊου 2012
224
0
Μπραβο ρε Vas που το επανεφερες γιατι και ο Εκτωρας θα κανει το 3ο εμβολιο σε 2 βδομαδες και ψαχνω κανα μερος κοντα στον Γερακα να αρχισω να τον πηγαινω να εκτονονεται!

10 σελιδες θρεντ και δεν υπαρχει τιποτα για μας στα βορεια...:(

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, έχει γηπεδάκια τα οποία είναι περιφραγμένα και απολύτως ασφαλή. Έχω πετύχει πολλές φορές ανθρώπους που πηγαίνουν τους σκύλους τους εκεί. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο πιο ανατολικά; Βούλα-Γλυφάδα πχ; Ο Αγ. Κοσμάς ας πούμε έχει τίποτα τέτοιο;
Ευχαριστώ.

Last edited:

Manogr

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2012
149
31
50
Glyfada, Greece
www.dogpark.gr
Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, έχει γηπεδάκια τα οποία είναι περιφραγμένα και απολύτως ασφαλή. Έχω πετύχει πολλές φορές ανθρώπους που πηγαίνουν τους σκύλους τους εκεί. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο πιο ανατολικά; Βούλα-Γλυφάδα πχ; Ο Αγ. Κοσμάς ας πούμε έχει τίποτα τέτοιο;
Ευχαριστώ.
Νομίζω έχει γραφτεί αλλά δεν πειράζει να το επαναλάβουμε.

Στη Μαρίνα Φλοίσβου από τη μεριά που είναι το τελευταίο parking (προς άγιο κοσμά ας πούμε όχι προς village) εκεί που ξεκινάει ο δρόμος με τις καφετέριες και τα εστιατόρια πάμε δεξιά στο πάρκο... εκεί υπάρχουν πολλά περιφραγμένα κομμάτια με γκαζόν στα οποία γίνεται χαμός από σκύλους!
Κάθε βράδυ αφού πέσει ο ήλιος μαζεύονται πολλά σκυλιά και παίζουν λυτά για ώρες αφού έχουν γνωριστεί και οι ιδιοκτήτες τους (αν και πρώτη φορά να πας νιώθεις πραγματικά σαν παρέα!).

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
Ευχαριστώ.
Στον Άγιο κοσμα έχει μονο αν θέλεις τα ανοιχτά γήπεδα μπασκετ για να τρέξουν τα σκυλακια σας,αλλα τώρα που τελειώνουν οι διακοπές γυρνάνε ομάδες και δεν ξέρω αν επιτρέπεται :)

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
Νομίζω έχει γραφτεί αλλά δεν πειράζει να το επαναλάβουμε.

Στη Μαρίνα Φλοίσβου από τη μεριά που είναι το τελευταίο parking (προς άγιο κοσμά ας πούμε όχι προς village) εκεί που ξεκινάει ο δρόμος με τις καφετέριες και τα εστιατόρια πάμε δεξιά στο πάρκο... εκεί υπάρχουν πολλά περιφραγμένα κομμάτια με γκαζόν στα οποία γίνεται χαμός από σκύλους!
Κάθε βράδυ αφού πέσει ο ήλιος μαζεύονται πολλά σκυλιά και παίζουν λυτά για ώρες αφού έχουν γνωριστεί και οι ιδιοκτήτες τους (αν και πρώτη φορά να πας νιώθεις πραγματικά σαν παρέα!).
την τελευταία φορά που πήγα στην μαρίνα ήταν ένα γαλλικό μπουλντογκ, ένα μπηγκλ και ένα τζάκ ρασελ :D

kimeli

Member
19 Ιουλίου 2012
20
0
εμεις εδω Χανια δεν εχουμε τπτ απο οτι ξερω για να μπορουμε να αφηνουμε λυτο το σκυλακο μας να τρεξει...εχουμε μια χαρα παρκα,αλλα κανενα περιφραγμενο κ κανενα αποκλειστικα για σκυλους...αν ξερετε κανενα σας παρακαλω ενημερωστε με...μονο σε κανενα βουνο αν την παω,να τρεξει..

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
δε χρειάζεται να είναι πάρκο, όταν λεμε πάρκο μη φαντάζεσαι αυτά που βλέπεις έξω με παιδάκια με ποδήλατα κλπ , το σκυλόπαρκο συνηθως έχει μέσα όργανα για agility και τέτοια πράγματα. Ακόμα και στην πρωτεύουσα δεν υπάρχει πάρκο σε κάθε γειτονιά, ένα μεγάλο περιφραγμένο οικόπεδο αρκεί, για ψάξου λίγο καλύτερα μήπως υπάρχει και δε το έχεις προσέξει, κι εγω τυχαία το βρήκα

Erevos

New Member
11 Ιουλίου 2011
1
0
Chaidari
Καλησπέρα σε όλους!

Ψάχνουμε να βρούμε περιφραγμένο πάρκο για το ενός έτους σιβηρικό μας για να μπορεί να τρέχει λυτό και να εκτονώνεται! Πηγαίναμε στο μπαρουτάδικο σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου αλλά τώρα που ξεκίνησαν οι προπονήσεις, το απαγόρεψαν.

Ξέρει κανείς, κάποιο άλλο μέρος για να ξεδίνει ένας σκυλάκος σε Αιγάλεω-Χαϊδάρι;

Υ.Γ. Ή έστω ένας που να έχει μεγάλο κήπο και σκύλο και να θέλει να ερχόμαστε σπίτι του :p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα