Σκυλοπάρκα!!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Για τα νοτια προαστια ξερω 2 παρκα. Το πρωτο και καλυτερο ειναι στην ορια αργυρουπολης ελληνικου, πανω στην Βουλιαγμενης απεναντι απο την εισοδο της Αεροπορικης Βασης. Θουκυδιδου και Κωνσταντινουπολεως.
Το δευτερο ειναι στο Ελληνικο Γουναρη 26 διπλα απο ενα μεγαλο παιχνιδαδικο.

Και τα 2 ειναι περιφραγμενα, το πρωτο εχει και πολλα δεντρα.
Τα σκυλια ειναι ολα ελευθερα εκει μεσα ?

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Μην νομιζεις οτι εχει πολλα σκυλια γενικα. Συνηθως πετυχαινεις σκυλους κατα τις 9 το βραδυ.
Τα σκυλια οιο περισσοτεροι τα αφηνουν ελευθερα, αυτος ειναι εξαλλου και ο λογος να πας σε ενα περιφραγμενο παρκο.
Εκτος αν γινει καποιος αγριεμα, και δεσει καποιος το σκυλο του για να μην τσακωθει.

Baloo

Well-Known Member
7 Αυγούστου 2011
179
2
13
Κρήτη
Για ηρακλειο (κρητης) ειναι παρα πολυ ωραιο το παρκο μεσα στα τοιχοι στο κομμενο μπεντενι.Μαζευονται αρκετοι με τα σκυλακια τους.
Επισης πολυ ηρεμα και ομορφα ειναι στο παρκο πανω απο το καινουργιο πολιτιστικο κεντρο.Το μονο κακο ειναι οτι ειναι ακριβως διπλα απο την οδο πλαστηρα και δεν ειναι και πολυ καλο να αφησεις το σκυλακι σου ελευθερο....

Αμα ηξερε κανεις κανα παρκο η οτιδηποτε περιφραγμενο για τους διποδους φιλους μας στο Ηρακλειο θα ηθελα παρα πολυ να μου το πει!!! Γιατι λιωνω να την αφησω να τρεξει λιγο ελευθερη...
Ωραία είναι και λίγο πιο κάτω στην πύλη του Παντοκράτορα, μακριά από το δρόμο και μαζευονται και πολλά σκυλιά. Εκεί μπορεί να τρέξει υπό την επίβλεψή σου.

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
Baloο μπορείς να μου πεις που ακριβώς ειναι τα πάρκα στο Ηράκλειο Κρήτης γιατι και εμεις ενδιαφερόμαστε....

αν ξέρει κανεις να μου πει και για τα Χανιά!!....

martha_aris

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
179
0
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τόσα μηνύματα και ούτε ένα για Θεσσαλονίκη βρε παιδιά???
Μα που πήγατε όλοι??
Εμείς λοιπόν εδώ στην γειτονία μας(Αμπελόκηπους) εκτός από ένα γήπεδο μπάσκετ που το πρωί κατά τις 8 μαζεύει σκυλάκια γιατί τις υπόλοιπες ώρες είναι φουλ από παιδιά δεν ξέρω κάτι άλλο όπως και άλλοι ιδιοκτήτες που τους έχω ρωτήσει..

Baloo

Well-Known Member
7 Αυγούστου 2011
179
2
13
Κρήτη
Baloο μπορείς να μου πεις που ακριβώς ειναι τα πάρκα στο Ηράκλειο Κρήτης γιατι και εμεις ενδιαφερόμαστε....

αν ξέρει κανεις να μου πει και για τα Χανιά!!....
Εμείς πηγαίνουμε βόλτες πάνω στα τείχη. Μπορείς να μπεις από την Πύλη Παντοκράτορα που προανέφερα (είναι στην Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, δίπλα από το δημοτικό πάρκινγκ). Έπειτα υπάρχει και η Πύλη Βηθλεέμ κοντά στο γήπεδο του Εργοτέλη. Για βόλτες ίσως σου αρέσει και στην παραλιακή, τσέκαρε απέναντι από το εμπορικό κέντρο Talos. Τέλος ωραία βόλτα δροσιάς θα κάνεις στο κέντρο του Ηρακλείου, στο πάρκο Γεωργιάδη, όπου θα μπορείς να πιεις και καφεδάκι κάτω από τα δέντρα. Σε όλα αυτά τα μέρη θα συναντήσεις αρκετούς που θα σε κατατοπίσου και για άλλα μέρη που εμείς δεν συχνάζουμε. Καλές βόλτες και σίγπυρα θα συναντήθούμε με σένα και τον πρίγκιπά σου!

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
Εμείς πηγαίνουμε βόλτες πάνω στα τείχη. Μπορείς να μπεις από την Πύλη Παντοκράτορα που προανέφερα (είναι στην Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, δίπλα από το δημοτικό πάρκινγκ). Έπειτα υπάρχει και η Πύλη Βηθλεέμ κοντά στο γήπεδο του Εργοτέλη. Για βόλτες ίσως σου αρέσει και στην παραλιακή, τσέκαρε απέναντι από το εμπορικό κέντρο Talos. Τέλος ωραία βόλτα δροσιάς θα κάνεις στο κέντρο του Ηρακλείου, στο πάρκο Γεωργιάδη, όπου θα μπορείς να πιεις και καφεδάκι κάτω από τα δέντρα. Σε όλα αυτά τα μέρη θα συναντήσεις αρκετούς που θα σε κατατοπίσου και για άλλα μέρη που εμείς δεν συχνάζουμε. Καλές βόλτες και σίγπυρα θα συναντήθούμε με σένα και τον πρίγκιπά σου!
εμεις συνήθως παμε στην παραλιακή τα Σαββατοκύριακα... δεν ξερω και πολλα μερη απο το Ηράκλειο παρα μονο τα πιο γνωστά..
Εμεις μενουμε στα Τ.Ε.Ι..Στα μέρη που μου είπες πρέπει να πάρουμε ταξί για να παμε??...
Θα χαρούμε πολυ να σας δούμε και απο κοντά...

Baloo

Well-Known Member
7 Αυγούστου 2011
179
2
13
Κρήτη
Το πάρκο Γεωργιάδη είναι στο κέντρο της πόλης, και τα τείχη ξεκινούν από τη Χανιόπορτα οπότε από τα ΤΕΙ μάλλον χρειάζεσαι ταξί.

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
Το πάρκο Γεωργιάδη είναι στο κέντρο της πόλης, και τα τείχη ξεκινούν από τη Χανιόπορτα οπότε από τα ΤΕΙ μάλλον χρειάζεσαι ταξί.
Ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια...
Ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα καποια στιγμη...

MamaFidel

Well-Known Member
12 Μαϊου 2011
141
0
Για τη Θεσσαλονίκη φανταστικό μέρος είναι το δάσος Κουρή. Το πάρκο ανεβαίνοντας για το εκκλησακι του Προφήτη Ηλία. Ποτέ δεν έχει κόσμο. Μόνο φύση και πολλά τραπέζια για να κάτσεις εκει και ΟΛΗ μέρα για πικ νικ αν γουστάρεις. ¨Εχει και παιδική χαρά αν τα πιτσιρικια σου βαριούνται να περιμένουν το σκύλο να χέσει, αλλά γενικά δεν έρχονται ποτέ παιδιά. Δεν ξέρω γιατί. Πάντως έχει κούνιες, τσουλήθρες κλπ. Είναι σούπερ και είναι όλο το πάρκο στη διάθεση των σκυλάδων. Απλά βαριέμαι να πάω χωρίς παρέα. Θα πήγαινα πιο συχνά αν μαζευόταν κι άλλοι σκυλάδες να λέμε τα δικά μας και να καμαρώνουμε τα βλαστάρια μας να μυρίζουν ο ένας τον πισινό του άλλου... Λέτε να το καθιερώσουμε και κατοχυρώσουμε ως σκυλοπάρκο? Θα ήταν τελειο να οργανωθεί μια συνάντηση εκεί γιατι θα είμαστε μόνο εμείς οι σκυλοφορουμίτες! Θεσσαλονικεις... τι λέτε?

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Ο οποιος δεν θα ελεγα οτι ειναι και το καλυτερο μερος..περα απο τις απιστευτες ακαθαρσιες ,εχει κατα καιρους και αρκετα ΄΄μη κοινωνικοποιημενα΄΄ σκυλια,αλλα και ιδιοκτητες....

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ γνωστό το πάρκο και σχετικά στο κέντρο και πάνε πολλοί άσχετοι.Και το θέμα των ακαθαρσιών το σχολίασε και ένας φίλος μου που πήγε...

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Δυστυχως ετσι ειναι,νομιζουμε οτι επειδη ειναι΄σκυλοπαρκο΄΄,μπορουμε να αφηνουμε τις ακαθαρσιες και να αδιαφορουμε..καποια πραγματα δυσκολα θα αλλαξουν.Εκτος αυτου,εχει κατι ακρως επικυνδυνα σιδερα σε πολλα σημεια του παρκου,τα οποια προεξεχουν καμια 20αρια ποντους απο το γκαζον και μπορει ανετα καποιος με ενα πεσιμο να χτυπησει πολυ σοβαρα και κυριως παιδακια.

MamaFidel

Well-Known Member
12 Μαϊου 2011
141
0
Πάντως ειναι πανεύκολο να μαζέψεις τα κακά του σκύλου. Απλά οι περισσότεροι είναι βλαμμένοι και τα φήνουν εκεί. Σου λέει αφού επιτρέπονται και τα σκυλιά επιτρέπονται και τα κακά. Να δω που θα πατάνε σε λίγο καιρό! Εγώ πάντως πέρνω πάντα μαζί στην τσάντα σακουλάκια, τα φοράω στο χέρι, μαζεύω την προίκα που μου άφησε το αστέρι μου, δένω και πετάω τη σακούλα στον κάδο. Στο Κουρή είναι πεντακάθαρα τα πάντα. ΣΚυλοπικ-νικ anyone? Να το βάλω σε άλλο τοπικ μπας και οργανωθουμε? Πλάκα θα έχει!

nikosjkd

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2009
118
0
Σκοπευτηριο Καισαριανης οπως ειπε και Skylakos ενα απεραντο παρκο το μονο προβλημα ειναι οτι στη μειοψηφια ανηκουν σωστοι ιδιοκτητες οι περισσοτεροι αφηνουν τα σκυλια ελευθερα να πανε οπου θελουν και πεζουν και πολλα παιδια και ψιλονευριαζω οταν πανε ορισμενοι και αφηνουν κυριαρχικες φιλες ελευθερες και μπορω να εγγυηθω οτι δεν ταχουν εκπαιδευμενα.Οπως επισης νευριαζω και με μια τυπισα που μονημος καθεται σε νε παγκακι εχει μικρο σκυλο , συνεχεια κανει μαρς στο δικο μου της μιλαω να το μαζεψει για τι ο δικος μου στρεσσαρετε και καθετε και παιζει με το κιν.

Last edited:

jasonp66gr

Well-Known Member
15 Οκτωβρίου 2008
83
62
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
Δεν μπορώ να σας καταλάβω, τι έχουν τα «κακάκια» και πρέπει να τα μαζέψουμε !!!! αφού είναι λίπασμα !!!! ΟΚ πλάκα κάνω
Αναρωτιέμαι αν τους κάνω παρατήρηση θα καταλάβουν ? η απάντηση είναι ΟΧΙ θα μας πουν γραφικούς (αδιαφορώ) και θα συνεχίσουν στο ίδιο πνευμα, όμως όταν εμείς δεν μπορούμε να τους ανεχτούμε …. καταλαβαίνουμε για τους υπόλοιπους που δεν τρελαίνονται με τα τετράποδα.

Last edited:

nikosjkd

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2009
118
0
Αυτος που νιωθει "κουρασμενος" απο το σκυλο του δεν θα μπει στη διαδικασια να απαντησει χαρη θα του κανεις αν του πεις να τον παρω εγω και να δωσω καπου,συνηθως ιδιως μεγαλης ηλικιας τα βγαζουν βολτα επιδει το βλεπουν οτι ειναι υποχρεωση τους και οχι αναγκη του ζωου.Με λειπει συγγενης μου ειχε βγαλει βολτα το σκυλο και τον αφησε στο βουνο επειδη η κορη του δεν διαβαζε....6 δημοτικου

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα