Σκυλοπάρκα!!!

Ektoras P.

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2012
78
1
Πεντέλη
Στην περιοχή Γέρακα/Βριλησσίων υπάρχουν μερικά σημεία που μαζεύονται σκυλιά.

Ένα ειναι το πάρκο απέναντι απότην έξοδο Λ. Πεντέλης της Αττικής οδού, το άλλο στη διασταύρωση της Λ. Πεντέλης με την Αναπαύσεως (διασταύρωση Μελισσίων) και άλλο ένα πάρκο Στη Μπακογιάννη.
Κανένα από αυτά δεν είναι κλειστό και κατά βάση ενδείκνυνται για βόλτες με λούρι αν και στο πρώτο και το δεύτερο υπαρχει περίφραξη.

Επίσης υπάρχει ένας περιφραγμένος χώρος στην Αγία Παρασκευή, κάτω από την είσοδο της Αττικής οδού στην οδό Χλόης (από το τέρμα της Αγ. Ιωάννου, στρίβοντας αριστερά από το pierce college).

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Επίσης υπάρχει ένας περιφραγμένος χώρος στην Αγία Παρασκευή, κάτω από την είσοδο της Αττικής οδού στην οδό Χλόης (από το τέρμα της Αγ. Ιωάννου, στρίβοντας αριστερά από το pierce college).
Μιλάς για το παλιό στρατόπεδο ή κάποιο άλλο χώρο;

isminit99

New Member
8 Ιουνίου 2015
1
0
28
Γεια σας, εγω μενω Κηφισια και αναρωτιομουν εαν ξερει κανενας αν υπαρχουν σκυλοπαρκα εδω. (Οχι σαν το συγκρου ομως, μονο για σκυλακια)

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Γεια σας, εγω μενω Κηφισια και αναρωτιομουν εαν ξερει κανενας αν υπαρχουν σκυλοπαρκα εδω. (Οχι σαν το συγκρου ομως, μονο για σκυλακια)
Στη Νεα Ερυθραία υπάρχει ενα μέρος που πετυχα τυχαια. Εχει 5-6 οικοπεδα με περίφραξη αλλα δεν ειμαι σιγουρη οτι δεν εχουν τρυπες. Δεν ξερω τι ειναι αλλα χρησιμοποιειται ως σκυλοπαρκο.

Attachments

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Οι φωτογραφιες ειναι απο ενα οικοπεδο. Έχει τουλάχιστον αλλα 3 τετοια! Όλα με την περιφραξη τους. Έκανα μια βόλτα να δω και τα αλλα. Ένα ηταν 'κατειλημμένο' από ενα ροτβάιλερ. Γενικα ειναι too good to be true.

Το προτεινω με καθε επιφυλαξη. Εχω παει μονο δυο φορές και οχι 'ωρα βολτας'.

• Like
Reactions: l.Kyveli and GRDANE

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα