Απόκτηση 2ου σκυλου..

maria4531

Member
21 Οκτωβρίου 2024
15
4
28
Καλησπέρα σας,έχω ενα αρσενικο στειρωμενο ημιαιμο τζακ ρασσελ..εδώ και καιρό σκεφτόμαστε να αποκτήσουμε 2ο σκυλακι..μικρού μεγέθους όπως είναι και το τζακ ρασσελ..το ερώτημα μου είναι όμως να επιλέξουμε θηλυκό ή αρσενικο; έχω ακούσει πως 2 αρσενικα μαζί στο ίδιο σπίτι ειδικά στις αρχές της συμβίωσης τους είναι αντιδραστικα και προσπαθούν να "μαρκαρουν" την περιοχή τους..δεν ξέρω εάν ισχύει κάτι τέτοιο.. ο σύντροφος μου επιμένει πως θηλυκό είναι η καλύτερη επιλογή.. τι πιστεύετε εσεις;;

Mava

Well-Known Member
4 Δεκεμβρίου 2022
449
271
46
Καλημέρα!κι εγω είμαι στην φάση δεύτερου σκύλου .αν όλα πανε καλά θα παρω θηλυκο ενώ έχω αρσενικό .

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.865
5.114
patra
grdane.blogspot.com
Καλησπέρα σας,έχω ενα αρσενικο στειρωμενο ημιαιμο τζακ ρασσελ..εδώ και καιρό σκεφτόμαστε να αποκτήσουμε 2ο σκυλακι..μικρού μεγέθους όπως είναι και το τζακ ρασσελ..το ερώτημα μου είναι όμως να επιλέξουμε θηλυκό ή αρσενικο; έχω ακούσει πως 2 αρσενικα μαζί στο ίδιο σπίτι ειδικά στις αρχές της συμβίωσης τους είναι αντιδραστικα και προσπαθούν να "μαρκαρουν" την περιοχή τους..δεν ξέρω εάν ισχύει κάτι τέτοιο.. ο σύντροφος μου επιμένει πως θηλυκό είναι η καλύτερη επιλογή.. τι πιστεύετε εσεις;;
Καλησπέρα... πριν την συμβουη που ζητάς για δωσε μας κάποιες πληρπχορίες ππυ θα σου δώσουν πιο εύκολα τημ απάντηση...
Ερώτηση..
Τι ηλικία έχει ο αρσενικος στειρωμένος σου σκύλος?
Τι χαρακτηρα έχει?
Πως τα πάει στη βόλτα με άλλα σκυλάκια?
Παίζει ελεύθερα με όλα τα σκυλάκια που θα συναντήσει? ή έχει προτιμήσεις? Προτιμά τα αρσενικά ή θυληκά ζώα?
Οι απαντήσεις σου θα μας - σε βοηιήσουν για την σωστή απόφαση.