Σκουπιδο-κούταβα 2-3 ημερών

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Τα κλασσικά...έχω τηλέφωνα και mails που δεν καταλήγουν πουθενά, παρόλο που άρχισα να λέω πως μπορούμε να κλείσουμε ένα ραντεβού στην Αθήνα, σε σπίτι φίλης μου (mareco εσένα εννοώ, δεν σε έχω ρωτήσει, δεν έχεις πρόβλημα,ε? :nerv:8-[ ) για να τα πούμε από κοντά...

Ίσως φταίει ο τρόπος μου τι να πω! Δεν μπορώ να πω ψέμματα, όταν με ρωτάνε αν θα ξεπεράσει τα 7 κιλά πχ τους λέω πώς δεν έχω ιδέα, είναι 50-50 τους λέω.

Εν τω μεταξύ κάναμε όλα μας τα εμβόλια πια και ξεκινήσαμε τις βόλτες. Ο Prince ήταν ένα κύριος στο Πασχαλινό τραπέζι και εγκληματίστηκε μια χαρά στο βασίλειο της κοκονο-αγέλης :)

Είμαστε πια 4 μήνες και 1 μέρα μαζί!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Οτι θέλεις, όποτε θέλεις :)
Το ήξερα *agapoylas* αλλά είπα να σε ενημερώσω και σένα χαχαχαχαχαχαχα

superman, χάλασε πάλι ο καιρός, άμα είναι να λες και συ κρυάδες θα χρειαστεί να κατεβάσω πάλι τα πουλόβερ και δεν έχω καμία όρεξη.... :p

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Δεν θυμάμαι, το έχεις βάλει στις αγγελίες;
Εδώ στο φόρουμ εννοείς? Είχα βάλει μία και για τα δυο...τώρα αλλάξαμε και κατηγορία, πάω να βάλω μία ατομική για τον Prince στο 3-6 μηνών!

Ουπς έκανα διπλό ποστ, με συγχωρείτε!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
(Ε...μετάααα θα ξανά-αλλάξετε κατηγορίαααα...6-12 μηνών..., μετά 12+...:rolleyes:)

Και τα δυο όμορφα είναι, αλλά αυτός ο Prince..., πλάσμα...:)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Απαπαπαπα κάντε κόμμα εσείς οι 2 βρε!!! Ατιμούτσικα :p

Δεν θα τον κρατήσω λέμε! Είναι πάρα πολύ καλό σκυλί, όμορφο ΚΑΙ κουτάβι. Και μαθημένος σε σπίτι. Και πιθανά μικρόσωμος. Πώς είναι δυνατόν να μην υιοθετηθεί?

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Μη λες τέτοια, τις ...εποχές που διανύουμε....
Επικίνδυνα λόγια..., άκου κόμμα....α πα πα.....:rolleyes:

Μα ρε Όλγα..., έτσι όπως το πας...., στο ράφι θα σου μείνει...;)

(πλάκα κάνω..., καλά κάνεις και είσαι απαιτητική με τους υποψήφιους...Τόσο κόπο έκανες να τ'αναστήσεις και να τα μεγαλώσεις...Θα βρεις τους καλύτερους..., είμαι σίγουρη!!! Κι αν βοηθήσει και ΤΟ mareco..., ε..., τότε η επιτυχία είναι δεδομένη!!! :))

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Τα κλασσικά...έχω τηλέφωνα και mails που δεν καταλήγουν πουθενά, παρόλο που άρχισα να λέω πως μπορούμε να κλείσουμε ένα ραντεβού στην Αθήνα, σε σπίτι φίλης μου (mareco εσένα εννοώ, δεν σε έχω ρωτήσει, δεν έχεις πρόβλημα,ε? :nerv:8-[ ) για να τα πούμε από κοντά...
Έχω καλύτερο σχέδιο!! *demonio**demonio*
Η συνάντηση με τους υποψήφιους θα γίνεται σπίτι μου όπου θα τους υποδέχεται ο Τζιμάκος και μετά από μια σύντομη γνωριμία μαζί του και ενώ θα ετοιμάζονται να φύγουν γιατί ξαφνικά θυμήθηκαν ένα ραντεβού που τους είχε διαφύγει εντελώς θα τους εμφανίζουμε τον Prince !!!!
το δικαίωμα να υιοθετήσει τον Prince θα το κερδίσει το ζευγάρι που δεν πτοήθηκε με τον Τζιμάκο!! :razz:

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Απο χτες το μεσημέρι η Νίκη μένει με τους γονείς μου.
Κοιμήθηκε στο κρεβάτι μαζί τους, δεν είχαν ούτε ένα ατύχημα μέχρι τώρα και με τον Άρη τα πάνε τέλεια.
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι του τρώει το φαγητό, δεν πειράζει όμως του χρειάζεται αρκετή δίαιτα :p

Η υπόλοιπη συμμορία είναι λες και δεν άλλαξε κάτι. Νόμιζα ότι ο prince θα γκρινιάζει που μένει μόνος του στο crate αλλά μπααααααααα.

:)

Petrosjackrussell

Well-Known Member
20 Απριλίου 2012
45
0
αθηνα
Εγω δεν ξερω και πολλα απο σκυλια αλλα μονο και μονο που καταβαλεις αυτη την προσπαθεια να τα μεγαλωσεις εισαι αξιος συνχαρητηριων.....!!!!!!!

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Μοντέλο η Νίκη. Τί ποδάρες έχει φτιάξει καλέ? :)

Αχ μωρέ... πότε ήταν που ανησυχούσες για τα κακάκια τους??? Πωπω...