Ο Princάκος γίνεται 6 μηνών σε 5 μέρες.
Η ομορφιά του είναι γνωστή σε όλους σας (ψώνιο)
By
zaxaritsa at 2012-06-11
Μας είναι πια πολύ δύσκολο να τον αποχωριστούμε και ειλικρινά δεν μπορώ να πάρω απόφαση για το ποιο είναι το καλύτερο για όλους μας.
Βρέθηκε οικογένεια (από Αθήνα) που τον είδε από τη αγγελία στο φαζοο, συναντηθήκαμε στη Χαλκίδα όπου ήρθαν να τον δουν, η συνάντηση πήγε μια χαρά, μου φάνηκαν ειλικρινά πολύ καλοί άνθρωποι. Με το που γυρίσαμε σπίτι άρχισα να τρώγομαι με τα ρούχα μου. Και θα το δώσω το αγόρι μου σε αγνώστους και πότε θα το ξαναδώ? Και πώς θα είμαι 1000000% σίγουρη ότι θα το φροντίζουν όπως πρέπει? Που το μεγάλωσα με τόση αγωνία, που ξενύχτισα, που έτρεξα, που έκλαψα, θα το δώσω έτσι απλά σε αγνώστους και θα μαθαίνω νέα του μια στο τόσο....και που θα ξέρω εγώ ότι μου λένε την αλήθεια??
Η μάνα μου λέει ότι κάνω σαν κακιά πεθερά που θα της πάρει η κακιά νύφη τον μονάκριβό της....
Δε μπόρεσα να τους τον δώσω. Εντελώς εγωιστικά δηλαδή.
Αποφάσισα ότι θα τον δώσω μόνο σε γνωστό, από τον "κύκλο" μου ή από το φόρουμ. Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Σωστό ή λάθος? Δεν μπορώ να αποφασίσω ακόμα. Πάντως κλείδωσα και το άλμπουμ στο φαζοο. Να μην το βλέπουν άσχετοι και με παίρνουν τηλέφωνο και δεν ξέρω τι να τους πω.
Εν τω μεταξύ κάνουμε και τα μπάνια μας
By
zaxaritsa at 2012-06-11
είχε κόσμο η παραλία και δεν τόλμησα να τον βάλω στο νερό βέβαια, μην έχω υστερίες...
και εδώ στην ταβέρνα που φάγαμε μετά:
By
zaxaritsa at 2012-06-11
Α ξέχασα, φτάσαμε αισίως 7 κιλά