Αυτος που θα ερθει Ολγα θα θελει τον Prince μονο, γιατι αυτο το κουταβι του εκανε κλικ και δε θελει αλλο.
Αυτό που λέει η Αμαλία είναι σωστό. Και εγώ όταν είδα σε αγγελεία τον Μάξ δεν υπήρχε συζήτηση, αυτόν ήθελα, όσο και αν προσπάθησε το καταφύγιο να με αποτρέψει να τον πάρω και με παρεπεμπε σε άλλα ημίαιμα Ροτ και άλλα μεγαλώσομα σκυλιά τίποτα δεν μου άλλαζε το μυαλό και το ίδιο έπαθα όταν είδα στο ίδιο καταφύγιο τον Ιβάν, κόλησα, πως το λένε βρε παιδί μου, έγινε το κλίκ. Όταν έγινε αυτό η απόσταση (Αθήνα - Χαλκίδα) για μένα ήταν ένα τίποτα (την οποία απόσταση την έκανα 2 φορές μέσα σε 1 μήνα, μία φορά για τον Μάξ και μία για τον Ιβάν).
ΑΛΛΑ.....μιας και ανέφερες την αυστηρότητα σου Όλγα, να πω και εγώ ότι στο παρελθόν (πρίν την Ζήβα) είχα πάλι κάνει κλικ με ένα παρατημένο Chow Chow και παρόλο που επικοινώνησα με το άτομο που φιλοξενούσε το σκυλί αντιμετώπισα μεγάλο πρόβλημα όπου το άτομο όντως δυσκολευόταν να με εμπιστευεί και να μου δώσει το σκυλί, δυσκολευόταν να βρεθούμε να με δεί απο κοντά, κλπ. Άρα, Όλγα (μην με παρεξηγήσεις) μήπως πρέπει και εσύ λίγο να χαλαρώσεις και να γίνεις ποιο "ανοιχτή" στο θέμα ότι θα δώσεις τον Prince και θα φύγει τελικά απο εσάς;
Εγώ δεν είμαι στην Αττική, είμαι στην Εύβοια.
Η Αθήνα είναι περίπου 120 χλμ μακριά απο δω.
Εγώ όπως είπα και παραπάνω θα σου πρότεινα αν όντως απο το τηλέφωνο έβρισκες άτομα που ενδιαφερόντουσαν να κανόνιζες μια μέρα να κατέβεις Αθήνα και να πας να δεις 2-3 απο αυτούς και να κρίνεις απο κοντά την κατάσταση.