Σκουπιδο-κούταβα 2-3 ημερών

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Τελικα δεν υπαρχει κανενας καλος στον οριζοντα για τον μικρο πριγκηπα?

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Τελικα δεν υπαρχει κανενας καλος στον οριζοντα για τον μικρο πριγκηπα?
Δεν ξέρω παιδιά, μπορεί όλοι αυτοί που με έχουν πάρει τηλέφωνο να είναι οι καλύτεροι του κόσμου, αλλά άμα δεν έρθουν εδώ να τους δω από κοντά....
ίσως έχω ένα ραντεβού για το σ/κ αλλά δεν το δένω κόμπο, τα έχω ακούσει πολλές φορές, άμα δεν τους δω στο κατώφλι μου δεν ξαναπιστεύω κανέναν :p

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
play time.MP4 - YouTube

και κάπως έτσι περνάει η μέρα μας....μέσα στην τρέλα και το παιχνίδι...και είναι σχετικά ήρεμα τα πράγματα στο συγκεκριμένο βίντεο :D

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Είναι πανέμορφα όλα. Θαυμάζω την υπομονή καί το κουράγιο σου μέ τόσα πολλά. Τα κουταβακια έχουν διαφορά στο μέγεθος αρκετή ενώ είναι αδελφάκια ε? Πάντως είναι ωραίες εικόνες ,πολύ.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Τα κουταβάκια μόνο διαφορές έχουν βασικά χαχαχαχαχα
η ομοιότητά τους είναι στο χρώμα κατα τ`άλλα....καμία σχέση!

:D

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Η οικογένεια παραμένει ακόμα τετραμελής.
Δεν ξέρω πια τι να κάνω. Έχω βαρεθεί να μιλάω στα τηλέφωνα και να απαντάω στα ίδια και τα ίδια mail και τελικά κανείς να μην έρχεται να τον δει.
Εχτές ανανεώθηκαν οι αγγελίες του και ήδη έχουν επικοινωνήσει μαζί μου 10 άτομα. Για να δούμε....

Μα να ήταν κάποιος γνωστός ή έστω γνωστός γνωστού, θα πήγαινα εγώ με το κουτάβι μέχρι εκεί, αφού θα είχα κάποιες εγγυήσεις...αλλά είναι δυνατόν να πάρω αμπάριζα τα ξένα σπίτια? ουφ

Πείτε κάτι βρε παιδιά, έχετε καμία ιδέα?
Πώς είναι δυνατόν τέτοιο μωρό γαλαζοαίματο να περιμένει ακόμα?

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Μα καλά όσοι επικοινωνούνε μαζί σου μένουν τόσο μακρυά σου που δεν μπωρούν να έρθουν να τον δούν απο κοντά; Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα. Και εγώ μένω μακρυά αλλά κόσμος ερχόταν στο σπίτι να δεί τότε που είχα την Φαίδρα/Φαίδων/Φράνκυ και ήρθαν και μερικοί και τώρα που έχω τα άλλα 4 κουτάβια. Άρα πως γίνετε κανείς να μην έρχετε να δεί τον κούκλο σου; Αν κάποιοι ενδιαφερόμενοι είναι εντός Αττικής (και όχι εκτός) γιατί δεν κανονίζεις μια μέρα να πας μαζί με το σκυλί σε ένα - ένα απο αυτά τα σπίτια για να δείς και εσύ τα σπίτια και τους ανθρώπους και να αποφασίσεις καλύτερα που θες να τον δώσεις;

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Εγώ δεν είμαι στην Αττική, είμαι στην Εύβοια.
Η Αθήνα είναι περίπου 120 χλμ μακριά απο δω.

Καλά εννοείται πως θα πήγαινα να δω το σπίτι τους πριν τον δώσω.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Βρε παιδιά, κανένας συμφορουμίτης δε θέλει να μεγαλώσει λίγο την αγέλη του???
Πολλοί νομίζω πως την έχετε μικρή την αγέλη σας ρε παιδιά! :p

Τι να κάνω, να έρθω στην έκθεση με ταμπελάκι, όπως ο άλλος με τα κανίς στην έκθεση του ΚΟΕ???
Απελπισμένος θα ήταν κι αυτός!

Το μεγαλύτερό μου πρόβλημα είναι ότι ΚΟΛΛΑΩ και δεν κάνει. Ειλικρινά. Αδικώ τα σκυλιά μου αυτή τη στιγμή. Δεν προλαβαίνω να δώσω σε κανένα όσα πρέπει. Ειδικά ο Νόρρις που δε γκρινιάζει και ποτέ είναι ο πιο ριγμένος απ`όλους :(

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Mπορεί να το έχεις κάνει ήδη και να σου λέω βλακείες αλλά εκεί που μένεις έχεις βάλει αφισούλες σε μαγαζιά με τον πρινσάκο;
Ίσως αν η υιοθεσία γίνει πιο κοντά θα είναι ευκολότερο για όλους. Ρε Ολγάκι καταλαβαίνω την απελπισία σου, μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω πιο ουσιαστικά.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον Μυρτώ μου :)
Ρωτήστε απλά τους φίλους σας, αν κάποιος απο αυτούς ψάχνει για κουτάβι :)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Περίεργο ρε παιδί μου.... γιατί είναι ενας κούκλος! Περίμενα οτι θα'χε υιοθετηθει μεχρι τώρα! Μήπως να μη λες ότι είσαι στην Εύβοια κι αν προκύψει κάποιος καλός να πεταχτείς με το κουτάβι να το δούν? Λέγε ότι είσαι στο Παγκράτι!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Το πρόβλημα είναι, που να ξέρω εγώ ποιος είναι ο καλός ώστε να του κλείσω ραντεβού στο Παγκράτι?

Με όσους έχει προχωρήσει η κουβέντα πέρα από τα "τι ράτσα είναι, θα γίνει πάνω απο 6 κιλά κλπ κλπ" ή απλά σταμάτησαν να επικοινωνούν πριν πούμε αν θα έρθουν να τον δουν, χωρίς να θίξουν θέμα απόστασης, ή μου είπαν πως τελικά δεν θα μπορέσουν να αποκτήσουν σκύλο για κάποιο λόγο.

Με ένα ζευγάρι ας πούμε, δε θέλανε ν`ακούσουν κονβέντα για συμβόλαιο υιοθεσίας.

Κανένας που να φάνηκε σοβαρός δεν έχει θίξει το θέμα ότι είμαι μακριά και δεν έρχονται.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
To συμβόλαιο υιοθεσίας κολλάει πολλούς. Εμένα δεν θα με ενοχλούσε αλλά κάποιοι το φοβούνται σαν να είναι της εφορίας. Μήπως το τσιπάρισμα στο όνομα τους σε κτηνίατρο με εσένα παρούσα σε καλύπτει εξίσου;

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Έλεος ένα χαρτί είναι που γράφει ότι θα φροντίζουν τον σκύλο και θα ζει μαζί τους.

Φταίω κι εγώ ίσως, ίσως ακούγομαι πολύ αυστηρή επειδή έχω με αγχώνει πολύ το γεγονός να τον δώσω σε κάποιον άγνωστο.