Έλα..., πες αλήθεια..., δεν θες να την αποχωριστείς ακόμα.......να σας πω την αλήθεια, φοβάμαι πως θα έχω πολύ γκρίνια από τον Prince αν μείνει μόνος του στο πάρκο, γι`αυτό δεν την έχω δώσει ακόμα
για αρχη να αλλαξεις μειλ ,μπας και σε παρει καποιος στα σοβαρα!!!Ναι ρε συ πραγματικά, είναι πανέμορφα!!!!! Δεν τα βλέπω μόνο εγώ έτσι,ε? ωραία
Τα τηλέφωνα για τον Prince είναι καθημερινά, αλλά κανείς δεν ξανατηλεφωνεί όταν τους λέω πως πρέπει να έρθουν να τον δουν απο κοντά........
Από τη μία είναι και λογικό βέβαια, τόσα σκυλάκια ψάχνουν σπίτι και στην Αθήνα, γιατί να τρέχουν μέχρι εδώ?
Από την άλλη κι εγώ τι να κάνω?
Εδώ εσύ δεν αλλάζεις βρακί, μια ζωή με το ίδιο κόκκινο κυκλοφορείς και σε παίρνουν τόσοι στα σοβαρά, το mail μου σε πείραξε???????για αρχη να αλλαξεις μειλ ,μπας και σε παρει καποιος στα σοβαρα!!!
Λιγα τα λογια σου για το κοριτσι......παλι καλα που το χουμε λογοδοσμενο!(Η άλλη πάλι, είναι λίγο σαν κατσιασμένη ρε παιδί μου αλλά γλυκούλα δεν λέω)
(Η άλλη πάλι, είναι λίγο σαν κατσιασμένη ρε παιδί μου αλλά γλυκούλα δεν λέω)
Και που ξερεις εσυ τι βρακι φοραει ο εν λογο κυριος;;;; ΕΕΕΕ;;;Εδώ εσύ δεν αλλάζεις βρακί, μια ζωή με το ίδιο κόκκινο κυκλοφορείς και σε παίρνουν τόσοι στα σοβαρά, το mail μου σε πείραξε???????