σημερα ο cesar ειναι πιο ζωηρουλης, οταν ξυπνησει με την μια κλαιει για να βγει απο το crate. επισης ως τωρα δεν εχει κοιμηθει ποτε μεσα, πρωτα κοιμαται στην αγκαλια μου και μετα τον πηγαινω απαλα στο crate και συνεχιζει. αν τον παω και κανω θορυβο και τον ξυπνησω και δει την πορτα του crate κλειστη αρχιζει και κλαιει και θελει να βγει. αγχος αποχωρισμου ? καμια συμβουλη?
μηπως του κανω κακο που τον κοιμηζω στην αγκαλια μου ? οταν κλαιει στο crate παντα περιμενω λιγο να ηρεμησει και μετα του ανοιγω.
μηπως του κανω κακο που τον κοιμηζω στην αγκαλια μου ? οταν κλαιει στο crate παντα περιμενω λιγο να ηρεμησει και μετα του ανοιγω.
απο τωρα φαινεται λιγο κτητικος και πεισματαρης! και η υφης της τριχας του ειναι ακριβως αυτο που ειπες. χνουδακι! ειναι σαν λουτρινο!Μα τι κουτσουνι ειναι αυτοοοοοοο *agapoylas* Οντως η ουριτσα ειναι γυριστη σαν ακιτα αλλα γενικα καμια σχεση και να ευχεσαι να μην εχει και καμια σχεση στο χαρακτηρα χαχα Παντως στην δευτερη, στην τριτη και στην τεταρτη φωτο φαινεται περιεργη η υφη της τριχας του. Ή απλα φαινεται ετσι στις φωτο?? Σαν χνουδακι, δεν μπορω να το εξηγησω.