Σας παρουσιαζω τον ενα και μοναδικο CESAR!

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
σημερα ο cesar ειναι πιο ζωηρουλης, οταν ξυπνησει με την μια κλαιει για να βγει απο το crate. επισης ως τωρα δεν εχει κοιμηθει ποτε μεσα, πρωτα κοιμαται στην αγκαλια μου και μετα τον πηγαινω απαλα στο crate και συνεχιζει. αν τον παω και κανω θορυβο και τον ξυπνησω και δει την πορτα του crate κλειστη αρχιζει και κλαιει και θελει να βγει. αγχος αποχωρισμου ? καμια συμβουλη?

μηπως του κανω κακο που τον κοιμηζω στην αγκαλια μου ? οταν κλαιει στο crate παντα περιμενω λιγο να ηρεμησει και μετα του ανοιγω.

Μα τι κουτσουνι ειναι αυτοοοοοοο *agapoylas* Οντως η ουριτσα ειναι γυριστη σαν ακιτα αλλα γενικα καμια σχεση και να ευχεσαι να μην εχει και καμια σχεση στο χαρακτηρα χαχα :p Παντως στην δευτερη, στην τριτη και στην τεταρτη φωτο φαινεται περιεργη η υφη της τριχας του. Ή απλα φαινεται ετσι στις φωτο?? Σαν χνουδακι, δεν μπορω να το εξηγησω.
απο τωρα φαινεται λιγο κτητικος και πεισματαρης! και η υφης της τριχας του ειναι ακριβως αυτο που ειπες. χνουδακι! ειναι σαν λουτρινο!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Τα 50 γραμ. μπορεί να σου φαίνονται λίγα, αλλά δεν είναι. Και η τροφή ειναι υπολογισμένη από την εταιρία, κάτι θα ξέρει, και οταν βραχει αυξάνει σε ογκο. βάλε πειραματικα 2-3 κροκετες μεσα σε νερό και ξανακοίτα τις σε κανένα μισάωρο... Μην τον σκάσεις τον μικρο-cesar! Κι επιπλέον, το ιδανικό βάρος είναι ιδανικό, αλλά αν ειναι να απέχεις, καλύτερα ενα κλικ προς τα κάτω παρά ενα κλικ προς τα πάνω..

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
Τα 50 γραμ. μπορεί να σου φαίνονται λίγα, αλλά δεν είναι. Και η τροφή ειναι υπολογισμένη από την εταιρία, κάτι θα ξέρει, και οταν βραχει αυξάνει σε ογκο. βάλε πειραματικα 2-3 κροκετες μεσα σε νερό και ξανακοίτα τις σε κανένα μισάωρο... Μην τον σκάσεις τον μικρο-cesar! Κι επιπλέον, το ιδανικό βάρος είναι ιδανικό, αλλά αν ειναι να απέχεις, καλύτερα ενα κλικ προς τα κάτω παρά ενα κλικ προς τα πάνω..
προφανως και θα ακολουθησω τις οδηγιες της τροφης. παντως ο τυπος δεν χορταινει με τπτ. ψαχνει συνεχεια και αν του μυρισει κροκετα ΤΕΛΟΣ. κανει σαν τρελο. καλυτερα απο λιχουδια.

οσο για την τροφη του φαινεται πολυ καλη. εχει δυνατο αρωμα και ο cesar τις τρωει σαν να μην υπαρχει αυριο. τα κακακια ειναι ακομα μαλακα αλλα μολις κλεισαμε το πρωτο 24ωρο οποτε δεν ξερουμε ακομα αν του καθεται καλα.

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
2η μερα με τον κουταβο!
Αλλο ενα πρωινο ξυπνημα. τελικα αφαιρεσα την πανα απο μπροστα απο το crate και εχω μονο στο σημειο που θελω να πηγαινει. ειχαμε 1-2 ατυχηματα στο χαλι αλλα αυτο ηταν αναμενομενο. τα παει πολυ καλα.
τρωμε την σωστη ποσοτητα φαγητου. τα κακακια αρχισαν να σκληρενουν και να ειναι πιο λιγα.

επισης να σας ενημερωσω οτι ΗΔΗ εχει μαθει το "κατσε" και παμε καλα στο "σπιτι" και "ξαπλα". ειναι πολυ γλυκουλης. θελει συνεχεια αγκαλιες και παρεα αν και καμια φορα φρικαρει και αρχιζει να δαγκωνει οτι βρει. του δειχνω πως το δαγκωμα ειναι αποδεκτο μονο στα παιχνιδια του. του εχω ενα KONG GOODIE BONE, ενα κομπο και 2 μπαλακια του τεννις. τα μπαλακια τα κυνηγαει τον κομπο τον ξετριχιαζει και το goodie bone το δαγκωνει αρκετα μονο οταν εχει μεσα λιχουδια ομως. ομως στην περιπτωση που αρχιζει και δαγκωνει οτι βρει κανενα απο τα παιχνιδια του δεν με εσωσε. ετσι του κραταγα ενα πουρακι (απο αυτα που τα μασανε για ωρες και αρχιζουν να μαλακωνουν, παχος οσο ενα τσιγαρο) και δειχνει να το απολαμβανει και να ανακουφιζεται δαγκωνοντας το. χθες το μασαγε για πανω απο μιση ωρα συνεχομενα και μετα επεσε ξερο για υπνο. κοιμηθηκε τοσο πολυ ωρα συνεχομενα που ανησυχησα μηπως επαθε τπτ.

στην κτηνιατρικη που ειχα παει να παρω την τροφη του ρωτησα τι μπορει να δαγκωνει σε αυτη την ηλικια και μου ειπαν μονο τα παιχνιδια του, οχι κοκκαλα και πουρακια κτλ γιατι θα κανει διαροια. εγω παντως του δινω το πουρακι παντα υπο την επιβλεψη μου γιατι ειναι ξεκαθαρο οτι το σκυλακι ανακουφιζεται.

ενα τελευταιο παιδια. η ανασα του μυριζει απειρα. ειδικα την πρωτη μερα ερχοτανε κοντα μου και για να αντεξω επρεπε να βαλω μασκα και αναπνευστηρα :D !!! τωρα που μασαει με τις ωρες το πουρακι δειχνει να γινεται πιο ηπια η μυρωδια. καμια συμβουλη για τον βρωμοστομο μου ?

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
2η μερα με τον κουταβο!
Αλλο ενα πρωινο ξυπνημα. τελικα αφαιρεσα την πανα απο μπροστα απο το crate και εχω μονο στο σημειο που θελω να πηγαινει. ειχαμε 1-2 ατυχηματα στο χαλι αλλα αυτο ηταν αναμενομενο. τα παει πολυ καλα.
τρωμε την σωστη ποσοτητα φαγητου. τα κακακια αρχισαν να σκληρενουν και να ειναι πιο λιγα.

επισης να σας ενημερωσω οτι ΗΔΗ εχει μαθει το "κατσε" και παμε καλα στο "σπιτι" και "ξαπλα". ειναι πολυ γλυκουλης. θελει συνεχεια αγκαλιες και παρεα αν και καμια φορα φρικαρει και αρχιζει να δαγκωνει οτι βρει. του δειχνω πως το δαγκωμα ειναι αποδεκτο μονο στα παιχνιδια του. του εχω ενα KONG GOODIE BONE, ενα κομπο και 2 μπαλακια του τεννις. τα μπαλακια τα κυνηγαει τον κομπο τον ξετριχιαζει και το goodie bone το δαγκωνει αρκετα μονο οταν εχει μεσα λιχουδια ομως. ομως στην περιπτωση που αρχιζει και δαγκωνει οτι βρει κανενα απο τα παιχνιδια του δεν με εσωσε. ετσι του κραταγα ενα πουρακι (απο αυτα που τα μασανε για ωρες και αρχιζουν να μαλακωνουν, παχος οσο ενα τσιγαρο) και δειχνει να το απολαμβανει και να ανακουφιζεται δαγκωνοντας το. χθες το μασαγε για πανω απο μιση ωρα συνεχομενα και μετα επεσε ξερο για υπνο. κοιμηθηκε τοσο πολυ ωρα συνεχομενα που ανησυχησα μηπως επαθε τπτ.

στην κτηνιατρικη που ειχα παει να παρω την τροφη του ρωτησα τι μπορει να δαγκωνει σε αυτη την ηλικια και μου ειπαν μονο τα παιχνιδια του, οχι κοκκαλα και πουρακια κτλ γιατι θα κανει διαροια. εγω παντως του δινω το πουρακι παντα υπο την επιβλεψη μου γιατι ειναι ξεκαθαρο οτι το σκυλακι ανακουφιζεται.

ενα τελευταιο παιδια. η ανασα του μυριζει απειρα. ειδικα την πρωτη μερα ερχοτανε κοντα μου και για να αντεξω επρεπε να βαλω μασκα και αναπνευστηρα :D !!! τωρα που μασαει με τις ωρες το πουρακι δειχνει να γινεται πιο ηπια η μυρωδια. καμια συμβουλη για τον βρωμοστομο μου ?
Mυριζει σαν ψαριλα?

αν ναι εχω διαβασει οτι ειναι φυσιολογικο!

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
λοιπον ο μικρος μου εχει γινει μεγαλος δαγκανας. δαγκωνει οτι βρει!
το περιεργο ειναι οτι βαζει αρκετη δυναμη και πιανει χερια. οταν θελω να σταματησει να δαγκωνει κατι που δεν πρεπει στην αρχη τον πιανω απαλα και τον μετακινω μακρια απο το αντικειμενο. συνηθως επιστρεφει με ακομα μεγαλυτερο πεισμα. οταν συνεχιζει και δεν σταματαει χρησιμοποιω αγγιγματα και "τσσσσ". μερικες φορες ακουει και μερικες αλλες συνεχιζει ακαθεκτος και με περισσοτερο πεισμα! μεχρι που αρχιζει και μου γρυλιζει ο μισοριξιας!

τελευταια προσπαθω οταν τον απομακρυνω να του δινω παραλληλα ενα παιχνιδι για δαγκωμα για να αποσπατε.

καμια αλλη συμβουλη για το δαγκωμα ?

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
Ξέρεις πόοοοσα θέματα εχει στο φόρουμ για το δάγκωμα???
εψαξα στο εκπαιδευση και συμπεριφορα αλλα δεν βρηκα κατι εκτος αν ειμαι τυφλος.
μου κανεις ενα copy link αν βρηκες τπτ ?

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
διαβασα αρκετα ποστς. εκει που καταληγουμε ειναι τα εξης 2:
1) βγαζουμε ενα κοφτο (με υφος πονου) "μη" "αουτς" κτλ και δεν του δινουμε για λιγη ωρα σημασια (ειτε φευγουμε απο το δωματιο-ειτε ειμαστε εκει)
2) λεμε ενα κοφτό "ΜΗ" "τσσ" "οχι" και του δινουμε αμεσως παιχνιδι για μασιμα.

το 2ο το κανω απο τις πρωτες του δαγκωματιες αλλα για καποιο λογο αν και σταματαει για λιγο να δαγκωσει το παιχνιδι μετα επιστρεφει σε εμενα. πρεπει να εχω τελειας ποιοτητας κρεας! :D

Θα δοκιμασω απο αυριο το Νο1.

Υ.Γ. επειδη σημερα ειχαμε 2-3 αστοχιες στην πανα ειπα να δοκιμασω το ξυδι που μου προτεινες. σφουγγαρισα, στεγνωσε και στην συνεχεια εριξα ξυδι και το απλωσα με ενα χαρτι στο σημειο που ηθελα μεχρι να στεγνωσει. ετσι επρεπε να το κανω?. παντως ο μπουφος στην αρχη πηγε και εγλυψε λιγο ξυδακι και μετα πηγε στην πανα του που ειναι λιγο πιο διπλα. επισης ποια η γνωμη σου για ραντισμα του χαλιου με ξυδι ? το χαλι βρισκεται εκει που ειναι το crate του. στο δωματιο μου δλδ. θα πιασει ή θα τον ενοχλει η μυρωδια οταν κοιμαται στο crate κτλ ? και τελος επειδη ειχα μονο μηλοξυδο, υπαρχει καποιο αλλο ξυδι με πιο ηπιο αρωμα ?

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
k4ileb το κατούρημα δεν αποφεύγεται ό,τι και να κάνεις. Ειδικά αυτές οι πάνες δεν είναι και ό,τι καλύτερο γιατί πολύ εύκολα τις συγχέει με απαλές επιφάνειες, όπως χαλιά, κουβέρτες, κτλ.

Ψεκάσεις δεν ψεκάσεις αν το σκυλί θέλει να κατουρήσει, θα κατουρήσει.

Οπότε κάνεις την καρδιά σου πέτρα, υπομονή μέχρι να μπορείς να τον βγάζεις βόλτες και μετά απλά θα προσπαθήσεις να μάθει το έξω.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Εμένα η Avraki μου ειχε πει για πιπέρι στις επιφάνειες που δεν θελω να κατουράει η μικρή και επιασε μπορώ να πω (θα παρουν τα μυαλά της αερα...).

Οπότε δες για λιγες μέρες τι συνήθειες εχει το σκυλι... τι ώρες συνηθως κατουράει κλπ. Ετσι φτιάξε ενα πρόγραμμα ώσπου να ερθουν οι μέρες που θα βγαίνει βολτα. Αλλωστε, ολοι τα καταφέραμε και ξεπεράσαμε το πρώτο τρίμηνο κατουρήματος... με υπομονή και εσύ μια χαρά θα τα πας!

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
k4ileb το κατούρημα δεν αποφεύγεται ό,τι και να κάνεις. Ειδικά αυτές οι πάνες δεν είναι και ό,τι καλύτερο γιατί πολύ εύκολα τις συγχέει με απαλές επιφάνειες, όπως χαλιά, κουβέρτες, κτλ.

Ψεκάσεις δεν ψεκάσεις αν το σκυλί θέλει να κατουρήσει, θα κατουρήσει.

Οπότε κάνεις την καρδιά σου πέτρα, υπομονή μέχρι να μπορείς να τον βγάζεις βόλτες και μετά απλά θα προσπαθήσεις να μάθει το έξω.
τοτε μηπως να βγαλω τις πανες ? μηπως ειναι καλυτερα οι εφημεριδες οπως καναμε παντα ?

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Καλύτερα είναι να το μάθεις να βγαίνει στο μπαλκόνι, υπάρχει αυτή η δυνατότητα;

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
Εμένα η Avraki μου ειχε πει για πιπέρι στις επιφάνειες που δεν θελω να κατουράει η μικρή και επιασε μπορώ να πω (θα παρουν τα μυαλά της αερα...).

Οπότε δες για λιγες μέρες τι συνήθειες εχει το σκυλι... τι ώρες συνηθως κατουράει κλπ. Ετσι φτιάξε ενα πρόγραμμα ώσπου να ερθουν οι μέρες που θα βγαίνει βολτα. Αλλωστε, ολοι τα καταφέραμε και ξεπεράσαμε το πρώτο τρίμηνο κατουρήματος... με υπομονή και εσύ μια χαρά θα τα πας!
κοιτα τον κουταβο τον εχω μολις 3 μερες. προγραμμα αυτος δεν εχει. εχω φτιαξει ομως εγω! σκεψου το απογευμα που ηρθε σπιτι μεχρι να κοιμηθει κατουρησε γυρο στις 15-20 φορες (ειχα μεινει με το στομα ανοιχτο) και εκανε κακα 4.

το προγραμμα μου εχει ως εξης:
φαϊ: 07:00 13:00 19:00
νερο: αφθονο μεχρι τις 11 το βραδυ

οποτε ειναι ξυπνιο παιχνιδι, λιγο basic & crate training και μετα αγκαλιες μεχρι να κοιμηθει

αυτος κανει κακα το πρωι και περιπου 3 ωρες μετα απο καθε γευμα
και για τσισα τον παω μετα απο φαγητο,νερο,παιχνιδι,υπνο

δηλαδη δειχνει να προσαρμοζεται στο προγραμμα που του εχω φτιαξει. τα κακα του μειωθηκαν και σκληραινουν οποτε ειμαστε σε καλο δρομο. περιμενουμε την βολτα πως και πως!

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
Καλύτερα είναι να το μάθεις να βγαίνει στο μπαλκόνι, υπάρχει αυτή η δυνατότητα;
γιατι ειναι καλυτερο?
ναι υπαρχει δυνατοτητα αλλα πρεπει πρωτα να αγορασω πλεγμα γιατι 3κιλα τριχωτη μπαλα περναει ευκολα απο τα καγκελα!

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Ούτε το μπαλκόνι είναι λύση.

Όσοι γνωστοί μου δεν έμαθαν στο σκύλο τους, από τη μέρα που τελειώσε ο κύκλος εμβολίων του, πως η ανάγκη γίνεται αποκλειστικά και μόνο έξω, έχουν το εξής πρόβλημα: πλύσιμο μπαλκονιού 2-3 φορές τη βδομάδα ή πάνες σε όλο το σπίτι. Και φυσικά όπου κι αν πάνε επίσκεψη με το σκύλο, στάνταρ θα λερώσει.

Οπότε κράτα τις πάνες μέχρι να ξεμπερδέψεις με τα εμβόλια και μετά χάρες τέλος.

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
Ούτε το μπαλκόνι είναι λύση.

Όσοι γνωστοί μου δεν έμαθαν στο σκύλο τους, από τη μέρα που τελειώσε ο κύκλος εμβολίων του, πως η ανάγκη γίνεται αποκλειστικά και μόνο έξω, έχουν το εξής πρόβλημα: πλύσιμο μπαλκονιού 2-3 φορές τη βδομάδα ή πάνες σε όλο το σπίτι. Και φυσικά όπου κι αν πάνε επίσκεψη με το σκύλο, στάνταρ θα λερώσει.

Οπότε κράτα τις πάνες μέχρι να ξεμπερδέψεις με τα εμβόλια και μετά χάρες τέλος.
το σκεφτηκα με την λογικη οτι στο μπαλκονι θα μυρισει κανα δεντρακι απο τον ακαλυπτο, το αερακι κτλ οποτε θα του μπαινει πιο ευκολα το "εξω" στο μυαλο. αλλα αφου τις εχω ας μεινω στις πανες.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα