Καλή ζωή να έχετε μαζί!!!! Να σου ζήσει!!!
Να σου ζήσει ο μαύρος ''Καίσαρ'' ....................είναι πάρα πολύ όμορφος!!!
ευχαριστω πολυ παιδιαΝα σου ζήσει και να περάσετε πολλά και ομορφα χρόνια μαζί! Γυαλιστερός γυαλιστερός! Θα γίνει ένας κούκλος μεγαλώνοντας, άλλο πράγμα!
Για την τροφή, εκεί γύρω στα 110-120 γραμμάρια θα του εδινα κι εγώ την ημέρα, χωρισμένα σε τρία ή τέσσερα γεύματα την ημέρα, κατα το δυνατόν σε σχετικά ισες αποστασεις. Δηλαδή αν κάνεις τρία γεύματα περίπου 36-40 γραμμάρια ανά γεύμα ανα περίπου οχτάωρο, ενώ αν κάνεις τέσσερα, περίπου 27 με 30 γραμμάρια ανά περίπου εξάωρο.
Χμμμ, παρκέ είναι αυτό που βλέπω κάτω? Δεν ξέρω πως τα πάει το παρκέ με το ξύδι, οπότε φοβάμαι να σου δώσω τη συμβουλή που δίνω συνήθως για προμήθεια πολλου πολλου ξυδιού..
Καλή ανατροφή! Όσο για τις απορίες, μην ανησυχείς, όλοι την περάσαμε αυτή τη φάση κι ακόμα την περνάμε ορισμένοι...
Και πάλι να σου ζήσει!
θα μαθω!Οταν ο δικός μου ηταν κουταβι ήμουν σε σπίτι με πλακάκι, οπότε δεν είχα ανησυχία με το ξύδι και ναι, το χρησιμοποιουσα για τα ατυχήματα. Μετά από τον καθαρισμό του σημείου, περνούσα κι ενα χέρι ξύδι για να εξουδετερωθεί η μυρωδιά. Ετσι μειώνονται οι πιθανότητες να ξαναπάει στο ίδιο σημείο. Ή πιό σωστά, έτσι δεν τον τραβάει η μύτη του σε εκείνο το σημείο. Αλλά με το δικό σου πάτωμα δεν ξέρω τι παίζει. μη σε πάρω και στο λαιμό μου...
Eίναι φανταστικός χαζομπαμπά!
Να τον προσέχεις πολύ
Βρες ενα πλαστικο ποτηρι (πχ αυτα που δινουνε το φραπε στα μαγαζια) ζητησε απο την μανα σου να σου δωσει την ζυγαρια που εχει για την μαγειρικη (99% εχει) * κ βαλε γραμμες ανα 50γρ τροφης να φτιαξεις δλδ κατι σαν μεζουρα.εχω ενα θεμα με την τροφη. δεν εχω βρει ακομα τροπο να την ζυγιζω. λετε να παρω καμια ζυγαρια κουζινας ? ή πρεπει να βρω κυπελακι για την συγκεκριμενη τροφη?