Σας παρουσιαζω τον ενα και μοναδικο CESAR!

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
χαχαχα το απο πανω ειναι το πρωτο του μνμ στο φορουμ!
λοιπον οπως σας ειπα ξυπνησε. εκανε κακακια. λιγο παστα φλωρα! λογικα ειναι απο την αλλαγη της τροφης ε?
εχει κανει τσισα δν ξερω και εγω ποσες φορες. υπολογιζω γυρο στις 20 (μονο 1 εξω απο την πανα!!!!!) . και δν σταματαει να πινει νερο. το νερο τελικα να το παρω καποια στιγμη για βραδυ? δεν προκειται να σταματησει να πινει.

αααα και επισης τα παιχνιδια του τα παιρνει και τα παει μεσα στο crate και ξαπλωνει. αυτο ειναι θετικο σωστα? αρχιζει να καταλαβαινει οτι εκει ειναι ο χωρος του

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Να σου ζήσει και να περάσετε πολλά και ομορφα χρόνια μαζί! Γυαλιστερός γυαλιστερός! Θα γίνει ένας κούκλος μεγαλώνοντας, άλλο πράγμα!

Για την τροφή, εκεί γύρω στα 110-120 γραμμάρια θα του εδινα κι εγώ την ημέρα, χωρισμένα σε τρία ή τέσσερα γεύματα την ημέρα, κατα το δυνατόν σε σχετικά ισες αποστασεις. Δηλαδή αν κάνεις τρία γεύματα περίπου 36-40 γραμμάρια ανά γεύμα ανα περίπου οχτάωρο, ενώ αν κάνεις τέσσερα, περίπου 27 με 30 γραμμάρια ανά περίπου εξάωρο.

Χμμμ, παρκέ είναι αυτό που βλέπω κάτω? Δεν ξέρω πως τα πάει το παρκέ με το ξύδι, οπότε φοβάμαι να σου δώσω τη συμβουλή που δίνω συνήθως για προμήθεια πολλου πολλου ξυδιού..

Καλή ανατροφή! Όσο για τις απορίες, μην ανησυχείς, όλοι την περάσαμε αυτή τη φάση κι ακόμα την περνάμε ορισμένοι...

Και πάλι να σου ζήσει!

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
Καλή ζωή να έχετε μαζί!!!! Να σου ζήσει!!!:)
Να σου ζήσει ο μαύρος ''Καίσαρ'' :)....................είναι πάρα πολύ όμορφος!!!
Να σου ζήσει και να περάσετε πολλά και ομορφα χρόνια μαζί! Γυαλιστερός γυαλιστερός! Θα γίνει ένας κούκλος μεγαλώνοντας, άλλο πράγμα!

Για την τροφή, εκεί γύρω στα 110-120 γραμμάρια θα του εδινα κι εγώ την ημέρα, χωρισμένα σε τρία ή τέσσερα γεύματα την ημέρα, κατα το δυνατόν σε σχετικά ισες αποστασεις. Δηλαδή αν κάνεις τρία γεύματα περίπου 36-40 γραμμάρια ανά γεύμα ανα περίπου οχτάωρο, ενώ αν κάνεις τέσσερα, περίπου 27 με 30 γραμμάρια ανά περίπου εξάωρο.

Χμμμ, παρκέ είναι αυτό που βλέπω κάτω? Δεν ξέρω πως τα πάει το παρκέ με το ξύδι, οπότε φοβάμαι να σου δώσω τη συμβουλή που δίνω συνήθως για προμήθεια πολλου πολλου ξυδιού..

Καλή ανατροφή! Όσο για τις απορίες, μην ανησυχείς, όλοι την περάσαμε αυτή τη φάση κι ακόμα την περνάμε ορισμένοι...

Και πάλι να σου ζήσει!
ευχαριστω πολυ παιδια :D

ναι σχεδιαζω να του δινω 40 x 3 πρωι μεσημερι και αργα το απογευμα.
το μισο σπιτι ειναι μωσαϊκο και το αλλο ειναι ξυλο με βερνικι (ΑΝ αυτο λεμε παρκε :D ).

το ξυδι θα χρειαστει αν λερωσει καπου που δεν θελω ?

οσο για τις αποριες ειναι ακομα η πρωτη μερα και σας εχω πρηξει! εχουμε μελλον!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Οταν ο δικός μου ηταν κουταβι ήμουν σε σπίτι με πλακάκι, οπότε δεν είχα ανησυχία με το ξύδι και ναι, το χρησιμοποιουσα για τα ατυχήματα. Μετά από τον καθαρισμό του σημείου, περνούσα κι ενα χέρι ξύδι για να εξουδετερωθεί η μυρωδιά. Ετσι μειώνονται οι πιθανότητες να ξαναπάει στο ίδιο σημείο. Ή πιό σωστά, έτσι δεν τον τραβάει η μύτη του σε εκείνο το σημείο. Αλλά με το δικό σου πάτωμα δεν ξέρω τι παίζει. μη σε πάρω και στο λαιμό μου...

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
Οταν ο δικός μου ηταν κουταβι ήμουν σε σπίτι με πλακάκι, οπότε δεν είχα ανησυχία με το ξύδι και ναι, το χρησιμοποιουσα για τα ατυχήματα. Μετά από τον καθαρισμό του σημείου, περνούσα κι ενα χέρι ξύδι για να εξουδετερωθεί η μυρωδιά. Ετσι μειώνονται οι πιθανότητες να ξαναπάει στο ίδιο σημείο. Ή πιό σωστά, έτσι δεν τον τραβάει η μύτη του σε εκείνο το σημείο. Αλλά με το δικό σου πάτωμα δεν ξέρω τι παίζει. μη σε πάρω και στο λαιμό μου...
θα μαθω!

αν και ο κυριος φαινεται να γεννηθηκε με τροπους. 1-2 φορες εχει επιχειρισει να τα κανει εκτος πανας και τον εχω προλαβει. ολα τα υπολοιπα στην πανα.

επισης του εχω 2 πανες, 1 στο σημειο που θα ηθελα να παει ακομα και ενηλικας σε περιπτωση αναγκης αν δεν κρατιεται και 1 λιγο μπροστα απο το crate του οπου ειναι κ το χαλι και υπαρχει φοβος για ζημια. ειναι σωστο αυτο ή να αφαιρεσω την δευτερη πανα για να μαθει σε ενα σημειο ? παντως ως τωρα και τις 2 τις εχει ποτισει!

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Να σου ζησει το μαυροσκυλο.
Ξυδι σε παρκε (το ξυλινο πατωμα με το βερνικι) και στο μωσάικο μην βαλεις. Θα τα κλαις και τα 2.
Προσωπικα επειδη εχω πλακακια στο πατωμα και που εριχνα ξυδι τσαμπα ο κοπος. Τα ατυχηματα δεν τα γλιτωσαμε. Την επαναληψη των ατυχηματων δεν την γλιτωσαμε. Το να μυριζει ολο το σπιτι σαν τουρσι δεν το γλιτωσαμε.
Τσαμπα το ξυδι που καταναλωσα...

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καλά, τα ατυχηματάκια δεν τα γλίτωσα ούτε κι εγώ, μέχρι να μάθω το προειδοποιητικά σήματα. Αλλά δεν είχε σημείο προτίμησης. Εγώ ήμουν από τους τυχερούς που το ξύδι δεν πήγε τσάμπα.
(Για τις πάνες δεν ξέρω, δεν καταφέραμε ποτέ να τις χρησιμοποιήσουμε γιατι ποτέ δεν γλιτώσαν τα δοντάκια πριονάκια)

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
καταλαβαινεις οτι εγινες μπαμπας οταν σερβιρεις ενα μπολ απο τα αγαπημενα σου δημητριακα και εισαι ετοιμος να δεις την αγαπημενη σου σειρα και εκεινη την ωρα ξυπναει ο γιος και θελει να ενεργηθει (και τα 2 παρακαλω!) και μεχρι να καθαρισεις τα δημητριακα σου εχουν μουλιασει!

επισης μαλλον εχουμε να κανουμε με λαγονικο και λαιμαργο κιολας. τα μυριζει ΟΛΑ.δεν καταφερα να φαω. κλαμα και πηδηματα!

3η φορα κακακια μεσα σε περιπου 7 ωρες και 2 γευματα και τα τελευταια ηταν πολυ μαλακα αλλα οχι διαροια.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Καλως τον δεχτηκες και να τον χαιρεσαι το σπορο! :)

Σε λιγες ημερες θα βρειτε εναν ρυθμο! Κρατα ενα προγραμμα σταθερο για να βοηθιεσαι εσυ πρωτος. ;-)

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
ευχαριστω πολυ παιδακια!

το πρωτο ξυπνημα ως μπαμπας ηταν γεγονος γυρο στις 7 το πρωι! και ποιος ηταν ο υποπτος? ο μπουφος!
ξυπνησαμε καναμε την αναγκη μας στην πανα παρακαλω φαγαμε ιπιαμε παιξαμε και τωρα κανουμε νανι παλι!

το καλο ηταν οτι δεν με ξυπνησε μεσα στην νυχτα!

χθες που πεσαμε για νανι αρχισε να κλαιει (ενω ειχε κανει τις αναγκες του προφανως) οποτε δεν τον αφησα να του περασει του ειπα ενα "σσσ" και μετα απο 1 λεπτακι κοιμοταν ΗΔΗ!

εχω ενα θεμα με την τροφη. δεν εχω βρει ακομα τροπο να την ζυγιζω. λετε να παρω καμια ζυγαρια κουζινας ? ή πρεπει να βρω κυπελακι για την συγκεκριμενη τροφη?

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
εχω ενα θεμα με την τροφη. δεν εχω βρει ακομα τροπο να την ζυγιζω. λετε να παρω καμια ζυγαρια κουζινας ? ή πρεπει να βρω κυπελακι για την συγκεκριμενη τροφη?
Βρες ενα πλαστικο ποτηρι (πχ αυτα που δινουνε το φραπε στα μαγαζια) ζητησε απο την μανα σου να σου δωσει την ζυγαρια που εχει για την μαγειρικη (99% εχει) * κ βαλε γραμμες ανα 50γρ τροφης να φτιαξεις δλδ κατι σαν μεζουρα.
ΣΗΜ: Ενα τετοιο ποτηρι παιρνει περιπου 200-250γρ ξηρας αναλογα την μαρκα.

* Αν η μανα σου δεν εχει ζυγαρια κουζινας, γεμισε ενα ποτηρι κ πηγαινε στο κοντινοτερο μαναβικο της γειτονιας σου. Κανε την παραπανω διαδικασια με την δικη του ζυγαρια.

ΣΗΜ2: Αν το κανεις ανα 50γρ ειναι πολυ εξυπηρετικο κ για το μελλον (μικροτερη κλιμακα ειναι μπελας).....

Εdit: Να τον χαιρεσαι τον μπουφο σου!

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Πάρε μια ηλεκτρονική ζυγαριά γιατί κι αργότερα που θα αλλάξει η ποσότητα, είναι κρίμα να τρέχεις στο μανάβικο με το ποτηράκι.
10 ευρώ κάνει και είναι πολυ χρήσιμη.

Κι αν την πάρεις, θα σου δώσω να κάνεις και συνταγές για cupcakes που θέλουν μέτρημα στο γραμμάριο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα