Νομίζω πως με περιγράφεις. Ασχολούμαι, συμμετέχω, μαθαίνω, εκφράζω, ερευνώ, μελετάω, αναθεωρώ και ξανά εκφράζω και ξανά ρωτάω και ξανά ερευνώ...Σάρκα και οστά, παίρνει κάτι, οτιδήποτε, όταν ασχολούμαστε με αυτό, ενεργά.
Όταν συμμετέχουμε, το γνωρίζουμε και αρχίζουμε να αποκτούμε δική μας προσωπική άποψη σιγά-σιγά. Τότε μας λύνονται απορίες. Και δημιουργούνται νέες. Και αν κάτι δεν μας αρέσει, προσπαθούμε τουλάχιστον, να κάνουμε κάτι γι'αυτό. Οχι με λόγια του αέρα, εκτοξεύοντας κατηγορίες από δω κι από κει. Με πράξεις. Μπορεί να καταφέρουμε κάτι, μπορεί και ποτέ τίποτα. Θα έχουμε όμως προσπαθήσει. Αλλιώς, δεν δικαιούμαστε να κατηγορούμε τους άλλους, ότι παίρνουν αποφάσεις που γουστάρουν, και που επηρρεάζουν εμάς.
Είναι πραγματικά τόσο πολύ απλό.
Και δεν απαντάω μόνο προσωπικά σ'εσένα @p__nat
Τα λέω γενικά.
Μέλος στον ΚΟΕ, δικαιούται να είναι ο οποιοσδήποτε.
Οταν εκλέγονται τα τακτικά μέλη, ο γραμματέας της ΓΣ ρωτάει: "έχει κανείς αντίρρηση";
Ε...ας είμαστε εκεί, να βροντοφωνάζουμε ότι "ναι, έχουμε αντίρρηση", αντί να τα λέμε εδώ μεταξύ μας, όλοι οι άσχετοι με το αντικείμενο.
Την εκτόξευση κατηγοριών και τα λόγια του αέρα, δεν ξέρω που τα είδες στα δικά μου γραφόμενα και θέλω να πιστεύω πως βρίσκονται στο σκέλος που "δεν απαντάς προσωπικά σε μενα"...
Το να γινόμουν εγώ μέλος του ΚΟΕ λοιπόν αυτή τη στιγμή, θα ήταν σαν να βάζαμε ένα παιδί του δημοτικού σε μια τάξη λυκείου και να περιμέναμε να μας λύσει θεώρημα. Δεν έχω προς το παρόν, καμμία θέση και τίποτα να πω, που δεν θα έχει ακουστεί έως σήμερα. Όταν θα έχω ολοκληρώσει την συλλογή των πληροφοριών που εγώ κρίνω πως είναι απαραίτητες, τότε ίσως να προχωρήσω στην εγγραφή μου.
Ωστόσο, θεωρώ πως μπορώ να δηλώσω την δυσαρέσκειά μου στο ότι δεν έχουν βρει τρόπο, 3 χρόνια μετά την εφαρμογή του gdpr, να διαθέτουν στοιχεία εκτροφέων, κι ας μην είμαι μελος...
Θεωρώ, πως μπορώ να δηλώσω την δυσαρέσκειά μου στο ότι ένα εκλεγμένο μέλος φέρει ιδιότητες που αντιτίθενται στα κυνοφιλικά μου αισθήματα, κι ας μην είμαι μέλος...
Επίσης θεωρώ, πως εφόσον δεν θίγω κανέναν, μπορώ να εκφράσω ελεύθερα την άποψή μου στο dogforum ακριβώς επειδή, είμαι μέλος.
Εγώ, θα σε ρωτήσω κάτι για τρίτη φορά:
Πρέπει να βρίσκω μεμπτή την ιδιότητα κάποιου να εισάγει και να πουλάει κουτάβια με ισόβιες εγγυήσεις καθαροαιμίας?