συγχαρητηρια στους ελληνες εκτροφεις που αν βρισκονταν στην γαλλια θα ειχαν βαθμολογηθει με 5 και που εχουν ολες τις προυποθεσεις εδω στην ελλαδα... που δεν τους υποχρεωνει κανεις
Ακριβώς Πέτρο.
Χωρίς να τους υποχρεώνει κανείς.
Ένα λίγοι ρε γαμωτο, ναι, αλλά τους βγάζω το καπέλο γιατί μενουν πιστοί στις αξίες τους και στα όνειρα τους.
Όσον αφορά το άλλο που λες για την πλειοψηφία, δεν ξέρω/ξέρουμε πόσοι εκεί μέσα, διστάζουν να εκφρασουν τις απόψεις τους.
Και φυσικά είναι και αυτό που λέει η Μαργαρίτα, για ανοικτό μυαλό.
Αν και νέος στον χώρο, πρόλαβα τα σεμινάρια του ΟΚΑ, τις εκθέσεις του ΟΚΑ και το όραμα (οπως το διαισθανθηκα εγώ) ενός ανθρώπου που φάνηκε να έχει τα guts. Όταν αποχώρησε, χάθηκε και ο ΟΚΑ μαζί του.
Έχω ακούσει πάρα πολλά, στην πλειοψηφία τους δυστυχώς αρνητικά.
Το ίδιο βέβαια είχα ακούσει και για εκθέσεις, κρίσεις κλπ. Οπότε δεν ξέρω (μέσα μου τουλάχιστον) τι να κρατήσω και τι να πετάξω.
Βλέπω όμως γύρω μου ανθρώπους 2 ταχυτήτων. Αυτούς που τολμανε και αυτούς που γκρινιάζουν για όσα δεν τόλμησε κάποιος άλλος να κάνει.
Ε... Στο χέρι μας είναι να αποφασίσουμε τι από τα 2 θέλουμε.
Ομολογώ πως είχα σκεφτεί κάποια στιγμή να γίνω μέλος μετά από πρόσκληση, αλλά με πρόλαβε η δεύτερη κόρη και οι υποχρεώσεις γενικότερα.
Εξακολουθώ όμως και το σκέφτομαι.
@p__nat δεν είναι ανάγκη να είσαι εκτροφεας για να γίνεις μέλος του ΚΟΕ.