Ο σκύλος μου εχει γίνει επιθετικός

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.415
10.618
Athens
Υπαρχουν σπρευ και χαπια αντισταμινικα που μειωνουν το προβλημα.Η σιχαμαρα ειναι αλλο θεμα αχχα
Με αυτή τη λογική κάποιος που έχει αλλεργία στο πεύκο θα πρέπει να χαπακωθεί για να μπορεί να κοιμάται στο πευκοδάσος.

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Καλα δεν ειναι το ιδιο..Απλα αφου υπαρχει το σκυλακι αν δεν εχει τοσο μεγαλο αλλεργικο προβλημα το παιδι ας παει σε εναν αλλεργιολογο ωστε να να δει αν μπορει να κανει κατι για να συμβιωσουν ολοι μαζι:)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.παιδιά. Για να χαπακωθεί κάποιος για την αλλεργία του σε σκύλο θα πρέπει να τον θέλει πολύ κατ αρχάς. Αν δεν επέλεξε αυτός το κατοικίδιο δεν θα έχει καμία διάθεση να κάνει θεραπεία για την αλλεργία του.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.746
7.268
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.παιδιά. Για να χαπακωθεί κάποιος για την αλλεργία του σε σκύλο θα πρέπει να τον θέλει πολύ κατ αρχάς. Αν δεν επέλεξε αυτός το κατοικίδιο δεν θα έχει καμία διάθεση να κάνει θεραπεία για την αλλεργία του.
Aυτό εννοείται. Απλά δεν είναι κακό να ξέρει πώς ΑΝ έχει τη διάθεση να επιλέξει να συμβιώσει με το κατοικίδιο, τότε υπάρχουν λύσεις που μπορεί να δοκιμάσει. Χωρίς να σημαίνει ότι μπορεί να πιάσει η λύση βέβαια 100%.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Aυτό εννοείται. Απλά δεν είναι κακό να ξέρει πώς ΑΝ έχει τη διάθεση να επιλέξει να συμβιώσει με το κατοικίδιο, τότε υπάρχουν λύσεις που μπορεί να δοκιμάσει. Χωρίς να σημαίνει ότι μπορεί να πιάσει η λύση βέβαια 100%.
Συμφωνώ απόλυτα, πολύ καλά κάνετε και ενημερώνετε το μέλος για τις θεραπείες.

Vasoulini

Member
5 Οκτωβρίου 2008
20
0
Δεν θα χωρίσω ουτε το αγόρι μου ουτε το σκύλι μου. Η αλήθεια είναι πως δ ξερω αν το αγόρι μου θέλει να αρχίσει να χαπακώνεται. Περνει aerolin οταν δ αισθανεται καλα (για οσους ξέουν απο ασθμα ). Αυτο που θελω να ρωτησω ακομα είναι εσεις πέρα απο το μπάνιο που κανετε στο σκύλι σας και αν το σκουπιζετε με μαντηλάκια , υπάρχει κατι αλλο να κάνω για να μη μυριζει? οχι οτι μυριζει , απλα δ θελω να τον κανω πολυ συχνα μπανιο για τους λογους που ολη ξέρετε... τον κανω ανα 15-20 μερες..

• Angry
Reactions: TheBestBoi

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
η θεραπεια ειναι μια.ανεξοδη κ χωρις φαρμακευτικη περιθαλψη.
χωριζεις!
:fan:

Δεν θα χωρίσω ουτε το αγόρι μου ουτε το σκύλι μου. Η αλήθεια είναι πως δ ξερω αν το αγόρι μου θέλει να αρχίσει να χαπακώνεται. Περνει aerolin οταν δ αισθανεται καλα (για οσους ξέουν απο ασθμα ). Αυτο που θελω να ρωτησω ακομα είναι εσεις πέρα απο το μπάνιο που κανετε στο σκύλι σας και αν το σκουπιζετε με μαντηλάκια , υπάρχει κατι αλλο να κάνω για να μη μυριζει? οχι οτι μυριζει , απλα δ θελω να τον κανω πολυ συχνα μπανιο για τους λογους που ολη ξέρετε... τον κανω ανα 15-20 μερες..
Αφού δεν μυρίζει, τι ακριβώς σε απασχολεί..;;;;;
κάθε 15-20 μέρες είναι υπερβολικά σύντομο χρονικό διάστημα, πάντως!
Εγώ μετά την κάθε βόλτα, της πλένω τα πόδια κ τοπικά αν έχει λερωθεί μόνο με νερό κ κάθε βράδυ την περνάω με ένα βετεξ ποτισμένο με μυλόξυδο αραιωμένο σε νερό.
Μπάνιο έκανε τελευταία φορά τον Νοέμβρη που μπήκε στη θάλασσα.. κ αν δεν ξαναμπεί άμεσα, το βλέπω σε κανά 2-3 μήνες πάλι..

Dog Lover

Active Member
16 Ιανουαρίου 2013
37
0
Περνει aerolin οταν δ αισθανεται καλα (για οσους ξέουν απο ασθμα ).
Me too...

Για τη μυρωδια δεν ξερω αν μπορεις να κανεις κατι. Παντως οφειλω να ομολογισω πως δε ηξερα αυτο για τα μαντιλακια.

Εγω εκανα μπανιο στα σκυλια 1 φορα τον μηνα, αλλιως περναγα με βρεγμενο πανι τα ποδια του και την κοιλια του μετα απο τη βολτα.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Ναι... και γω οταν πηγα να παρω τον Περιττο απο το δεντρο που ηταν δεμενος βγηκε η μανα του παιδιου και μου ειπε "Θα μας τον παρετε? Κριμα και ειναι πολυ καλο σκυλακι και τον αγαπησαμε πολυ! " Την καταλαβα οντως :mad:
Δεν ξέρω καν τι σχέση έχει αυτό που κάνει η κοπέλα σε σχέση με τον Περίττο. Άλλο δένω το σκύλο μου μια βδομάδα για τιμωρία (γιατί πιστεύω, έστω λανθασμένα, πως θα αλλάξει η συμπεριφορά του άρα και θα γίνει καλύτερος) κι άλλο δένω το σκυλί μόνιμα στο δέντρο.
Εγώ τουλάχιστον βλέπω τεράστια διαφορά :)

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Πρεπει ομως να θυμαστε οτι δεν ειναι ολοι οι ιδιοκτητες γεννημενοι εκπαιδευτες σκυλων. Αυτο ομως δεν τους αφαιρει το δικαιωμα να αποκτησουν ενα σκυλο.
Εγω παντως πιστευω οτι ΟΛΟΙ εδω μεσα καποια στιγμη χασατε την υπομονη σας και δωσατε καμια ξυλια στον κωλο του σκυλου σας. Ειδικα οταν ηταν κουταβι. Θα εξαιρεσω τους επαγγελματιες εκπαιδευτες μονο.
+1

Vasoulini

Member
5 Οκτωβρίου 2008
20
0
Φίλε Άλμπα όταν λες μιλοξυδο??? Και Δ μυρίζει μετά ξύδι το σκυλί??Δ προκαλεί ερεθισμούς αυτό??γιατί εμείς έχουμε ευαίσθητο δέρμα.. Σκούρα τα πράγματα με τον εκπαιδευτή... Θέλει πολύ δουλειά και πολύ υπομονή κου είπε... Δύσκολα θα αλλάξει λέει επειδή είναι 4 χρονών.. Και η εκπαίδευση που του έκανα όταν ήταν κουτάβι πήγε στράφι γιατί λέει έπρεπε να ήμουν και γω εκεί κάθε μέρα..ενώ εγώ τον είχΑ 1 μήνα το κακόμοιρο εκεί και τον έβλεπα 1 φορά τη βδομάδα.τον εκπαιδευτή δλδ έμαθε να ακούει και όχι εμένα.. Ουφ...

Παιδιά να κάνω μια τελευταία ερώτηση.. Πριν 1μήνα ένας σκύλος στη γειτονιά μου έφαγε έναν άλλο χωρίς λόγο..έγινε μπροστά στα μάτια αλλά ήμουν στο μπαλκόνι κ Δ πρόλαβα να κάνω κάτι. Όταν έρχεται κατά πανω στο σκυλί μας ένας άγριος σκύλος τι κάνουμε???εγώ πάντως τον παίρνω αγκαλιά και προσεύχομαι!!!και την κάνω με ελαφρά προς το σπίτι...

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Φίλε Άλμπα όταν λες μιλοξυδο??? Και Δ μυρίζει μετά ξύδι το σκυλί??Δ προκαλεί ερεθισμούς αυτό??γιατί εμείς έχουμε ευαίσθητο δέρμα.. Σκούρα τα πράγματα με τον εκπαιδευτή... Θέλει πολύ δουλειά και πολύ υπομονή κου είπε... Δύσκολα θα αλλάξει λέει επειδή είναι 4 χρονών.. Και η εκπαίδευση που του έκανα όταν ήταν κουτάβι πήγε στράφι γιατί λέει έπρεπε να ήμουν και γω εκεί κάθε μέρα..ενώ εγώ τον είχΑ 1 μήνα το κακόμοιρο εκεί και τον έβλεπα 1 φορά τη βδομάδα.τον εκπαιδευτή δλδ έμαθε να ακούει και όχι εμένα.. Ουφ...

Ο ίδιος εκπαιδευτής στο είπε αυτό; Αυτός δηλαδή που ανέλαβε την Β.Υ.;

Παιδιά να κάνω μια τελευταία ερώτηση.. Πριν 1μήνα ένας σκύλος στη γειτονιά μου έφαγε έναν άλλο χωρίς λόγο..έγινε μπροστά στα μάτια αλλά ήμουν στο μπαλκόνι κ Δ πρόλαβα να κάνω κάτι. Όταν έρχεται κατά πανω στο σκυλί μας ένας άγριος σκύλος τι κάνουμε???εγώ πάντως τον παίρνω αγκαλιά και προσεύχομαι!!!και την κάνω με ελαφρά προς το σπίτι...

Προς το παρόν καλά κάνεις. Λύσε πρώτα τα προβλήματα που έχει ο σκύλος και μετά πάμε σε συμπεριφορά προς άλλα σκυλιά και αντιμετώπιση πιθανής επίθεσης
Αν δεν πέσει στα μάτια ή σε ανοιχτή πληγή το μηλόξιδο , δεν προκαλεί ερεθισμούς. Δε γνωρίζω αν υπάρχει κάποια εξαίρεση προς τα γαλλικά.
Μυρίζει ξίδι προσωρινά.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.415
10.618
Athens
Βάζε σε μια λεκάνη περίπου 2 μέρη νερό και 1 μέρος μηλόξυδο. Με ένα πανί, καλά στιμένο μπορείς να τον περνάς - τα πανιά με μικροίνες κάνουν εξαιρετική δουλειά. Το μηλόξυδο είναι εξαιρετικό απολυμαντικό/καθαριστικό, παίρνει τις μυρωδιές και έχει πιο απαλή/υποφερτή μυρωδιά από το κοινό ξύδι, ενώ κάνει και καλό στο δέρμα του σκύλου. Αρκεί να μην του το βάλεις σε σημεία με πληγή ή ερεθισμούς και φυσικά όχι κοντά στα μάτια. Πέρνα τον σκύλο μετά με λίγο χαρτί κουζίνας: καθαρός, λαμπερό τρίχωμα, μυρωδιά τέλος.

Έχε υπόψη σου πάντως ότι η μυρωδιά του σκύλου έχει να κάνει και με την τροφή.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Ένα σκυλί που διδάσκεται βασική υπακοή, ακούει σε όλους. Αν έμαθε τις εντολές ο λόγος που δεν άκουγε ήταν γιατί απλά δε θεωρούσε αναγκαίο να ακούσει, ήξερε τι να κάνει, απλά δε το έκανε.

Vasoulini

Member
5 Οκτωβρίου 2008
20
0
Μαντουλι άλλος εκπαιδευτής μου το είπε.. Στο τηλ μιλήσαμε δλδ..

Καλα με 5 άτομα μέσα στο σπίτι είναι να ακούει οποίο θέλει.. Τώρα μένει μαζί μου κ με αλλά 2 άτομα και σε λίγες μέρες θα μένει μόνο με μένα και το αγόρι μου. Τον έχω τρελάνει Ε??? Αλλά μόνο εγώ τον κάνω βόλτες,εγώ τον περιποιουμε και εγώ τον ταιζω. Και τώρα Τελευταία τον ταιζω με το ζόρι..πρώτα περιμένει να δει μήπως του δώσει κανείς τπτ να φάει και στο τέλος πάει στη τροφή του.όχι πως του δίνουν ποσότητες αλλά Δ μπορώ.να τους κουμανταρω.Δ με ακούν..
Η τροφή του είναι ειδική επειδή παθαίνει δερματικά.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ναι τον έχεις τρελάνει! Θέλει συνέπεια από ΟΛΟΥΣ και κοινή γραμμή από όλους και όταν λέμε όλους εννοούμε ΟΛΟΥΣ! Αν θες να διορθωθεί η κατάσταση πρέπει να τους κουμαντάρεις βάλε φωνή ρε παιδάκι μου!

Όσο για αυτό ότι δεν διορθώνεται,,,,,, δεν υπάρχει συμπεριφορά που να μην διορθώνεται αν δεν μπορεί να αναλάβει.... επικοινώνησε με άλλον!

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Μαντουλι άλλος εκπαιδευτής μου το είπε.. Στο τηλ μιλήσαμε δλδ..

Α ευτυχώς.. Δίκιο έχει. Αν τον άφησες στην Β.Υ., υπάρχουν πολλές πιθανότητες να πάει χαμένη η εκπαίδευση.
Ο εκπαιδευτής πρώτα εκπαιδεύει εσένα και μετά το σκύλο σου. Μη λυπηθείς να δώσεις λεφτά για να ισορροπήσεις το σκύλο σου.

Καλα με 5 άτομα μέσα στο σπίτι είναι να ακούει οποίο θέλει.. Τώρα μένει μαζί μου κ με αλλά 2 άτομα και σε λίγες μέρες θα μένει μόνο με μένα και το αγόρι μου. Τον έχω τρελάνει Ε??? Αλλά μόνο εγώ τον κάνω βόλτες,εγώ τον περιποιουμε και εγώ τον ταιζω. Και τώρα Τελευταία τον ταιζω με το ζόρι..πρώτα περιμένει να δει μήπως του δώσει κανείς τπτ να φάει και στο τέλος πάει στη τροφή του.όχι πως του δίνουν ποσότητες αλλά Δ μπορώ.να τους κουμανταρω.Δ με ακούν..
Η τροφή του είναι ειδική επειδή παθαίνει δερματικά.
Όσον αφορά την κοινή συμπεριφορά ισχύει. Κι εγώ όταν πάμε στα πεθερικά μου με το σκυλί, της δίνουν συνεχώς να τρώει παρ'ότι λέω να μην την ταΐζουν επιπλέον γιατί πρέπει να υπολογίζω την τροφή της.
Ευτυχώς δε μένω μαζί τους. Σε καταλαβαίνω πραγματικά σ' αυτό το θέμα, αλλά δοκίμασε να κάνεις μια συζήτηση μαζί τους. Κόψτους το μαχαίρι γιατί στο κάτω κάτω εσύ χρεώνεσαι να τον κάνεις καλύτερο σκύλο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul