Ορέστης (Black miniature Schnauzer)

Status
Κλειδωμένο θέμα

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Καθόλου μυστικά!!!!! Τα παιδιά έχουν ξεκινήσει και έρχονται στο puppies park για κοινωνικοποίηση της μικρής Salve και εγώ έχω ξεκινήσει εκπαίδευση Β.Υ εκεί! Οπότε βρισκόμαστε!!!

Εμείς πότε θα δούμε πάλι τον μικρούλη Spike???? ε?????????????
Με τον Γιάννη κάνεις ΒΥ Αλικη; Μπορεί να γνωρίσεις και τον Τζιμάκο κάποιο Σάββατο! ;)

barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
45
Αθήνα - Μαρούσι
Μυστικα Μπαρμπι και Αλικι?? Snif :p
Όπως τα λέει η Αλίκη!!
Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να δούμε και τον Spike να αρχίσουμε να γνωριζόμαστε και να γνωρίζονται και τα παιδάκια μας !!!

Την προηγούμενη φορά στην πίτα δέν είχαν την ευκαιρία να γνωριστούνε λόγω της αγκαλιάς.
Τώρα όμως έχουμε ξεμπερδέψει απο εμβόλια και είμαστε έτοιμες για γνωριμίες στη ζωή μας!! ;)

Last edited:

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com
Μου φαίνεται και εμείς πρέπει να αρχίσουμε βασική υπακοή τελικά, ενόψει και της συμμετοχής μας στην Έκθεση πιστεύω θα βοηθήσει πολύ!

Ορέστης απλά τέλειος! Επειδή μαρέσει τρομερά το βλέμμα του εγώ του έχω δώσει ταμπελάκι: Ορέστης ο Βλοσυρός!

ASFE & Mucca αντε να σας δούμε από κοντά!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Ορέστης ο Βλοσυρός!!! Χαχαχαχα φταίνε τα φρύδια που δείχνει έτσι!!! Τώρα που θα τον δείτε πιο "μαζεμένο" δείχνει πολυ διαφορετικός!!!
Βέβαια η αλήθεια είναι ότι πάντα δείχνει κάπως σοβαρός...

Αργυρώ αυτή την εβδομάδα Τετάρτη θα πάμε! Ελπίζω να σε δώ! :)
Βαρβάρα και Δημήτρη... Ξεκινήστε!!! :)
Asfe το μικρό αγόρι μας έχει λείψει πολυ!!!! :)

mike1978

Active Member
20 Φεβρουαρίου 2012
36
0
να το χαιρεσαι ειναι πανεμορφος!!!τι φατσα ειναι αυτη??χαχαχα....αλικη τι τροφη του δινεις?

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Ghost girl σε ευχαριστώ πολυ!!! Πρέπει όμως να σου πω ότι είμαι μεγάλη θαυμάστρια και της Λευκής! Ελπίζω να τη δω κάποια στιγμή από κοντά! :)
Mike είναι μεγάλος απατεώνας! :) αν και σοβαρός και καθόλου ζημιάρης... Του δίνω τη mini puppy της hill's και την άλλη εβδομάδα θα συνεχίσω σε mini junior πάλι της hill's μετά από υπόδειξη του εκτροφέα μας!

mike1978

Active Member
20 Φεβρουαρίου 2012
36
0
αλικη με την τουαλετα του μικρου πως τα πας το ξεπερασε η εχεις ακομα ατυχηματα?το λεω γιατι κατα τον μαιο μαλλον περιμενω ενα κουταβακι κ εγω απο τον κ.δανικα ελπιζω δηλαδη...

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Ghost girl σε ευχαριστώ πολυ!!! Πρέπει όμως να σου πω ότι είμαι μεγάλη θαυμάστρια και της Λευκής! Ελπίζω να τη δω κάποια στιγμή από κοντά! :)
Mike είναι μεγάλος απατεώνας! :) αν και σοβαρός και καθόλου ζημιάρης... Του δίνω τη mini puppy της hill's και την άλλη εβδομάδα θα συνεχίσω σε mini junior πάλι της hill's μετά από υπόδειξη του εκτροφέα μας!
Το αγόρι μου, ομορφαίνει ;-)

4,5 χρόνια hills δίνω στη μικρή, αλλά άκουσα ότι θα κλείσει η εταιρεία γμτ... Να δούμε τι θα κάνουμε μετά, άντε να βρούμε τροφή που να της πάει τόσο όσο αυτή...

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Το αγόρι σου Νατάσσα θα το δεις από κοντά πολύ πολύ σύντομα!!!! Κάνουμε Β.Υ. τώρα και σου ερχόμαστε!!!!! :D

Αυτό για την εταιρεία δεν το είχα ακούσει αλλά βλακεία γιατί μας έχει κάτσει πάρα πολύ καλά!!!!!!! Πρέπει δηλ να δοκιμάσουμε καινουργια τροφή??? :confused:

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Το αγόρι σου Νατάσσα θα το δεις από κοντά πολύ πολύ σύντομα!!!! Κάνουμε Β.Υ. τώρα και σου ερχόμαστε!!!!! :D

Αυτό για την εταιρεία δεν το είχα ακούσει αλλά βλακεία γιατί μας έχει κάτσει πάρα πολύ καλά!!!!!!! Πρέπει δηλ να δοκιμάσουμε καινουργια τροφή??? :confused:
Ανυπομονώ να σας ξαναδούμε! :) :)

Έτσι μού είπαν από το πετ σοπ από το οποίο αγοράζω την τροφή.
Αλλά ποτέ δεν ξέρεις, οπότε συνέχισέ την κανονικά, όπως κάνουμε κ εμείς, κ αααν κ όοοοποτε hills πάπαλα, τότε θα δοκιμάσουμε άλλη. ;-)

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Εμείς πήγαμε.... εκπαίδευση βέβαια δε κάναμε λόγω καιρού, κάναμε όμως νέους φίλους! Ειδικά ένα griffon (?) το οποίο ψάχνει σπίτι και νέα οικογένεια πολύ τον αγάπησε τον Ορέστη (τον Βλοσυρό όπως λέει και ο dimitris s2k :p).
Αυτό που παρατηρώ είναι οτι τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει και φοβάται στη βόλτα!
Έχει θέμα με τους δυνατούς θορύβους (μηχανάκια, χαλασμένες εξατμίσεις, φορτηγά) οτιδήποτε μπορεί να περνάει κοντά του με πολύ θόρυβο! Βέβαια το προσπαθώ όσο γίνεται!
Βόλτα στη λαική έχουμε πάει... Να συνηθίζει τη πολυκοσμία και τις φωνές, κάθε μέρα κάνουμε τις βόλτες μας σε κεντρικότατο δρόμο της περιοχής μας...

Όταν φοβάται δεν τον "παρηγορώ"... Τι άλλο να κάνω???? Καμία ιδέα?

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα