Ορέστης (Black miniature Schnauzer)

Status
Κλειδωμένο θέμα

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Εγώ πάντως δεν τον χόρταινα ετσι που πηγαινε να σκαρφαλώσει και εχωνα το χέρι μου στη μουσουδίτσα του να τον πειράξω. Και ΔΕΝ καβάλησε και τη μικρή μου... ενώ με τον Τακη, υπήρχε αλλος "σκοπός" από πίσω καθώς βλέπω!:D

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Ghelly μου και εγώ δε χόρταινα να χαϊδεύω και να φιλάω τη μικρή Σελίν!!! Απίστευτο πλάσμα, πανέμορφο και πολυ τρυφερό! Είστε πολυ τυχερές που βρήκατε η μία την άλλη!
Ο μούσιας σε ευχαριστεί και ελπίζω την επόμενη φορά που θα βρεθούμε να είμαστε πιο χαλαροί και να παίξουν περισσότερο τα μικρά μας!

Last edited:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ghelly μου και εγώ δε χόρταινα να χαϊδεύω και να φιλάω τη μικρή Σελίν!!! Απίστευτο πλάσμα, πανέμορφο και πολυ τρυφερό! Είστε πολυ τυχερός που βρήκατε η μία την άλλη!
Ο μούσιας σε ευχαριστεί και ελπίζω την επόμενη φορά που θα βρεθούμε να είμαστε πιο χαλαροί και να παίξουν περισσότερο τα μικρά μας!
Καπως θα το καταφέρουμε να ξαναβρεθούμε με τα μικρά!!! Αλλιώς τώρα που φτιάχνει ο καιρός, παίρνεις Ορεστη, του βάζεις και μαγιώ και ερχεσαι κάτω!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Αυτό που εχω καταλάβει τώρα που είμαστε με τον Ορεστάκο είναι πόσο δύσκολο είναι να τραβήξεις μια σωστή φωτογραφία ένα μαυρόσκυλο που είναι και μινιατουρα! Δε το έχω καθόλου τελικά...
Αλλά επειδή το υποσχέθηκα... DSC01494.jpgDSC01677.jpgDSC01679.jpg

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Και επειδή ερωτευτήκαμε το Σάββατο και οι αναστεναγμοί ακόμα να σταματήσουν (Τάκη θα μου ρέψει από τον καημό σου λέωωωωωω)DSC01680.jpgDSC01681.jpg

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ναι αλλά εμεις σε εχουμε και σε βίντεο από την κυριακή... Και μην τον λες μινιατούρα καλε... είναι μεγάααααλος ο Ορεστης!!!:D

barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
45
Αθήνα - Μαρούσι
Δε το έχω καθόλου τελικά...
Μια χαρά το έχεις...!
Έχουμε καιρό να δούμε τον Ορεστάκο και έχει γίνει ένας κούκλος! Ειδικά στην πρώτη φωτό είναι όλα τα λεφτά με το γλωσσάκι έξω :D.
Με τέτοια μαμά που τον φροντίζει τόσο πώς να μην είναι κούκλος και τόσο χαρούμενος!!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Τον μούσια θα τον δείτε και την Κυριακή!

Πρόεδρε... κοροιδεύουμε??? χαχαχαχαχαχα Σε ευχαριστώ πολύ όμως!!!!
Βαρβάρα μου σημερα έχουμε εκπαίδευση.. υπάρχει περίπτωση να περάσετε καμια βόλτα το απόγευμα για καφεδάκι απο το puppies?
Ghelly πες μου που μπορώ να βρω το ντοκουμεντο αυτό!!!!! Κοίτα... μινιατιουρα είναι... απλά εσύ τον βλέπεις μεγάαααααααλο επείδή έχει ακόμα μινιατουρα!!! Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος!
Αγάθη μου....θα τον καμαρώσεις και λάιβ σύντομα!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Τον μούσια θα τον δείτε και την Κυριακή!

Πρόεδρε... κοροιδεύουμε??? χαχαχαχαχαχα Σε ευχαριστώ πολύ όμως!!!!
Βαρβάρα μου σημερα έχουμε εκπαίδευση.. υπάρχει περίπτωση να περάσετε καμια βόλτα το απόγευμα για καφεδάκι απο το puppies?
Ghelly πες μου που μπορώ να βρω το ντοκουμεντο αυτό!!!!! Κοίτα... μινιατιουρα είναι... απλά εσύ τον βλέπεις μεγάαααααααλο επείδή έχει ακόμα μινιατουρα!!! Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος!
Αγάθη μου....θα τον καμαρώσεις και λάιβ σύντομα!
Στο στέλνω με πμ!

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Και επειδή ερωτευτήκαμε το Σάββατο και οι αναστεναγμοί ακόμα να σταματήσουν (Τάκη θα μου ρέψει από τον καημό σου λέωωωωωω)
Πες του να κάνει υπομονή μέχρι την Κυριακή που θα του την φέρω για μια ολόκληρη μέρα.....;):D:D

barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
45
Αθήνα - Μαρούσι
Θα ΄θέλαμε πολύ, και εμείς και η Σαλβε να έρθουμε σήμερα να σας δούμε αλλά έχουμε κανονίσει να πάμε να δούμε για την παρέα της...You know ;).
Θα τα πούμε όμως την Κυριακή στην σκυλοκρασοπαϊδοκατάνιξη...φοβερή λέξη!! :-D

phineas

Member
11 Απριλίου 2012
13
0
οντως φαινεται να εχει μεγαλωσει πολυ.... εμενα παντως μου αρεσε η χαντρα η θαλασσια!!!!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Όταν τον πήραμε σπίτι μας ήταν 3 μηνών και 2,5 κιλά. Πλέον το καμάρι μου είναι 7 μηνών και 7.350 :)

Γενικά από οτι μου λεει και ο εκτροφεας μας θέλει προσοχή να μη φορτώνουν κιλά όσο ειναι κουτάβια γιατί επιβαρύνεται η σπονδυλική τους στηλη που πρέπει να ειναι ευθεία!

Πόσο είναι ο δικός σου?

mike1978

Active Member
20 Φεβρουαρίου 2012
36
0
Όταν τον πήραμε σπίτι μας ήταν 3 μηνών και 2,5 κιλά. Πλέον το καμάρι μου είναι 7 μηνών και 7.350 :)

Γενικά από οτι μου λεει και ο εκτροφεας μας θέλει προσοχή να μη φορτώνουν κιλά όσο ειναι κουτάβια γιατί επιβαρύνεται η σπονδυλική τους στηλη που πρέπει να ειναι ευθεία!

Πόσο είναι ο δικός σου?
δηλαδη να αρχισω να ανυσηχω????? ο μικυ ειναι 3 μηνων και ζυγιζει ηδη 4,5 κιλα...:(

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα