Καπως θα το καταφέρουμε να ξαναβρεθούμε με τα μικρά!!! Αλλιώς τώρα που φτιάχνει ο καιρός, παίρνεις Ορεστη, του βάζεις και μαγιώ και ερχεσαι κάτω!Ghelly μου και εγώ δε χόρταινα να χαϊδεύω και να φιλάω τη μικρή Σελίν!!! Απίστευτο πλάσμα, πανέμορφο και πολυ τρυφερό! Είστε πολυ τυχερός που βρήκατε η μία την άλλη!
Ο μούσιας σε ευχαριστεί και ελπίζω την επόμενη φορά που θα βρεθούμε να είμαστε πιο χαλαροί και να παίξουν περισσότερο τα μικρά μας!
Μια χαρά το έχεις...!Δε το έχω καθόλου τελικά...
Στο στέλνω με πμ!Τον μούσια θα τον δείτε και την Κυριακή!
Πρόεδρε... κοροιδεύουμε??? χαχαχαχαχαχα Σε ευχαριστώ πολύ όμως!!!!
Βαρβάρα μου σημερα έχουμε εκπαίδευση.. υπάρχει περίπτωση να περάσετε καμια βόλτα το απόγευμα για καφεδάκι απο το puppies?
Ghelly πες μου που μπορώ να βρω το ντοκουμεντο αυτό!!!!! Κοίτα... μινιατιουρα είναι... απλά εσύ τον βλέπεις μεγάαααααααλο επείδή έχει ακόμα μινιατουρα!!! Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος!
Αγάθη μου....θα τον καμαρώσεις και λάιβ σύντομα!
Πες του να κάνει υπομονή μέχρι την Κυριακή που θα του την φέρω για μια ολόκληρη μέρα.....Και επειδή ερωτευτήκαμε το Σάββατο και οι αναστεναγμοί ακόμα να σταματήσουν (Τάκη θα μου ρέψει από τον καημό σου λέωωωωωω)
Θα ΄θέλαμε πολύ, και εμείς και η Σαλβε να έρθουμε σήμερα να σας δούμε αλλά έχουμε κανονίσει να πάμε να δούμε για την παρέα της...You know .Βαρβάρα μου σημερα έχουμε εκπαίδευση.. υπάρχει περίπτωση να περάσετε καμια βόλτα το απόγευμα για καφεδάκι απο το puppies?
δηλαδη να αρχισω να ανυσηχω????? ο μικυ ειναι 3 μηνων και ζυγιζει ηδη 4,5 κιλα...Όταν τον πήραμε σπίτι μας ήταν 3 μηνών και 2,5 κιλά. Πλέον το καμάρι μου είναι 7 μηνών και 7.350
Γενικά από οτι μου λεει και ο εκτροφεας μας θέλει προσοχή να μη φορτώνουν κιλά όσο ειναι κουτάβια γιατί επιβαρύνεται η σπονδυλική τους στηλη που πρέπει να ειναι ευθεία!
Πόσο είναι ο δικός σου?