Το αγόρι μου, ομορφαίνει ;-)
4,5 χρόνια hills δίνω στη μικρή, αλλά άκουσα ότι θα κλείσει η εταιρεία γμτ... Να δούμε τι θα κάνουμε μετά, άντε να βρούμε τροφή που να της πάει τόσο όσο αυτή...
Θα συμφωνήσω άλλη μία φορά μαζί σου!!!!Καλημερα. Βαλε καμια φωτο, γιατι απο αυτην που εχεις στο αβαταρ εγω νομιζα οτι ηταν καποιο "γκριφον-κανις" !
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-5
Γκριφόν-Κανίς ειπαμε! Καμια σχεση...! Αλλα και το "μούσιας" ταιριαστο ειναι...Ε όχι και κανίς ο Ορέστης ρε παιδιά....μήπως χρειάζεστε γυαλιά λόγω ηλικίας?
Τι να κάνουμε.... προσπαθούμε μπας και σε πείσουμε να αλλάξεις την φωτογραφία, χρησιμοποιώντας δυστυχώς και "σκληρούς" τρόπους...itakisft.... μπραβο Τάκη.... μπράβο!!!!!! Για τον μουσια το λες αυτό!!!!!!!????
Ο χαρακτήρας του δεν έχει αλλάξει (αν είναι δυνατόν!). Είναι πάντα σοβαρός και επιφυλακτικός με τους ξένους, με μια γερή δόση αδιαφορίας ενιοτε!
Με την οικογένεια και τους οικείους είναι σκέτο τρελοκομείο! Αρκετά χαδιάρης και παιχνιδιάρης!
Ζωηρός στις βόλτες και ήρεμος στο σπίτι! Θα διεκδικήσει τη προσοχή όταν βαρεθεί αλλά αν δει οτι δεν υπάρχει ανταπόκριση θα ηρεμήσει και θα πάει στη μεριά για να ξαπλώσει!
Δεν είναι καθόλου ομιλητικός και το γάβγισμα του ακούγεται μόνο οταν θα υπάρχει λόγος! Πολύ φιλικός με τα άλλα σκυλούνια αλλα έχει δώσει δείγματα κυριαρχικότητας! Η ουρά πάντα είναι ψηλά δείχνοντας αυτοπεποίηθηση! Γενικά είναι ένας χαρούμενος όλο αυτοπεποίθηση σκυλάκος!
Η ζωή με ένα schnauzer είναι πολύ όμορφη.... *agapoylas*
Ε όχι και γκριφον κανις αυτό το μωρό!!!Καλημερα. Βαλε καμια φωτο, γιατι απο αυτην που εχεις στο αβαταρ εγω νομιζα οτι ηταν καποιο "γκριφον-κανις" !
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-5
Έχει δίκιο η Αλίκη, όταν τον γνώρισα και τον θαύμασα από κοντά, του ζήτησα 100 φορές συγνώμη για τα λόγια που είπα...Ο Παγος το λεει γιατι δεν τον εχει δει απο κοντά και επειδή δεν έχω ανεβάσει μια καλή φωτο του μικρου! Εχει και αυτός τα δίκια του...