Ορέστης (Black miniature Schnauzer)

Status
Κλειδωμένο θέμα

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Το αγόρι μου, ομορφαίνει ;-)

4,5 χρόνια hills δίνω στη μικρή, αλλά άκουσα ότι θα κλείσει η εταιρεία γμτ... Να δούμε τι θα κάνουμε μετά, άντε να βρούμε τροφή που να της πάει τόσο όσο αυτή...

Εδω και 3 μηνες το ακουσα πρωτη φορα. Αλλος μου ειπε οτι ειναι αληθεια κι αλλος ελεγε οτι δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα να λεγονται. Θεωρω οτι εδω και 3 μηνες σχεδον που βγηκε η "βρωμα" αν ηταν να γινει κατι θα ειχε γινει, σωστα? Ουτε καν ελλειψη σε κωδικους δεν εχω δει.

phineas

Member
11 Απριλίου 2012
13
0
το τελειο σκυλακι... και γω ενα ολοιδιο ψαχνω μετα μανιας..... μαυρο καταμαυρο, αλλα απο οτι καταλαβα θα πρεπει να περιμενω πολλους μηνες.... φαινεται πως εχασα το τρενο..... τουλαχιστον προσωρινα....

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Αγαπητή phineas η υπομονή είναι αρετή και πίστεψε με για την απόκτηση του σωστού συντρόφου της οικογένειας σας χρειάζεται!

Τη Δευτέρα ο Ορεστης έκλεισε τους 7 μήνες! 4 μήνες μαζί!!!!!!! 4 πανεμορφοι μήνες που απορώ πώς περάσαν τόσο γρήγορα!!!

Ο χαρακτήρας του δεν έχει αλλάξει (αν είναι δυνατόν!). Είναι πάντα σοβαρός και επιφυλακτικός με τους ξένους, με μια γερή δόση αδιαφορίας ενιοτε!
Με την οικογένεια και τους οικείους είναι σκέτο τρελοκομείο! Αρκετά χαδιάρης και παιχνιδιάρης!
Ζωηρός στις βόλτες και ήρεμος στο σπίτι! Θα διεκδικήσει τη προσοχή όταν βαρεθεί αλλά αν δει οτι δεν υπάρχει ανταπόκριση θα ηρεμήσει και θα πάει στη μεριά για να ξαπλώσει!
Θέλει πάντα να είναι με παρέα και σιχαίνεται τη μοναξιά! Όταν είμαστε σπίτι πάντα θα είναι κοντά μας και μπλέκεται στα πόδια μας!

Αρκετά εκπαιδεύσιμος, αλλά και αρκέτα πεισματάρης στην εκτέλεση εντολών όταν απλά δεν έχει διάθεση! Λιχούδης μέχρι αηδίας (βλέπει φαγητό και γυαλίζει το μάτι του) αλλά δεν είναι καθόλου ζητιανος! Δεν παραπονιέται ποτέ και δεν γκρινιάζει!

Δεν είναι καθόλου ομιλητικός και το γάβγισμα του ακούγεται μόνο οταν θα υπάρχει λόγος! Πολύ φιλικός με τα άλλα σκυλούνια αλλα έχει δώσει δείγματα κυριαρχικότητας! Η ουρά πάντα είναι ψηλά δείχνοντας αυτοπεποίηθηση! Γενικά είναι ένας χαρούμενος όλο αυτοπεποίθηση σκυλάκος!

Η ζωή με ένα schnauzer είναι πολύ όμορφη.... :)*agapoylas*

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να βγάλεις τη μαυρη σφουγγαρίστρα φωτο????? χαχαχαχα
Κάτι θα κανω όμως! :)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Καλημερα. Βαλε καμια φωτο, γιατι απο αυτην που εχεις στο αβαταρ εγω νομιζα οτι ηταν καποιο "γκριφον-κανις" !

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Beta-5

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Καλημερα. Βαλε καμια φωτο, γιατι απο αυτην που εχεις στο αβαταρ εγω νομιζα οτι ηταν καποιο "γκριφον-κανις" !

Θα συμφωνήσω άλλη μία φορά μαζί σου!!!!:D:D

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
4 μήνες κι όλας (μαζί)?!?!?!?!

Να τον χαίρεσαι Αλίκη...:)
Και εννοείται απαιτούμε, εμείς οι θαυμαστές του, φω-το-γρα-φί-ές!!!

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.688
4.328
43
www.proudtobegreek.eu
Ε όχι και κανίς ο Ορέστης ρε παιδιά....μήπως χρειάζεστε γυαλιά λόγω ηλικίας?!χαχαχαχα :p Ο Ορέστης είναι έρωτας απλά...!!!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ε όχι και κανίς ο Ορέστης ρε παιδιά....μήπως χρειάζεστε γυαλιά λόγω ηλικίας?
Γκριφόν-Κανίς ειπαμε! Καμια σχεση...! Αλλα και το "μούσιας" ταιριαστο ειναι...

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
ice.... για αυτό με κοίταξες έκπληκτος όταν με ακουσες να μιλάω στην έκθεση για pedigree???? χαχαχαχαχαχαχα

takisft.... μπραβο Τάκη.... μπράβο!!!!!! Για τον μουσια το λες αυτό!!!!!!!????

Κορίτσια... και αυτός σας αγαπά!!!!! Πολύ!!!!

Τη Παρασκευή έχουμε στριπάρισμα! Το σκ φωτογράφιση στην εξοχή.... Σύντομα θα έχουμε υλικό!!!

Αν αλλάξω τωρα αβαταρ με τις φωτο που εχω σίγουρα όλοι θα νομιζετε οτι ειναι γκριφον κανίς! Είναι τελείως σφουγγαρίστρα! :)

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
itakisft.... μπραβο Τάκη.... μπράβο!!!!!! Για τον μουσια το λες αυτό!!!!!!!????
Τι να κάνουμε.... προσπαθούμε μπας και σε πείσουμε να αλλάξεις την φωτογραφία, χρησιμοποιώντας δυστυχώς και "σκληρούς" τρόπους...:D:D

Θα περιμένουμε το υλικό του Σ/Β...:):)

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Τάκη ελπίζω να φαίνεται σε καμια γιατι πλεον εχω απογοητευτεί! Αρχίζω να ψάχνω μήπως κανω σεμιναρια φωτογραφίας!

@ptf...Η πρώτη επαφή του Ορέστη με την Ίρμα έγινε σε ουδετερο χώρο, με τα σκυλιά σε λουρί και η λέξη που περιγράφει τα συναισθήματα της τσοπανας είναι μια... ανοχή!

Ακόμα και η έκφραση της ενω τον κοίταζε ήταν η έκφραση κάποιου που ανέχεται μια συμφορά!

Η προσέγγιση του μικρού έδειχνε υποταγή, τον μύρισε, μας κοίταξε με ενα βλέμα όλο στωικότητα (νομίζω οτι καταλαβαίνετε τι εννοώ) και μετά απλα τον ανεχόταν να της δίνει φιλάκια!
Στο σπίτι ο καθένας ήταν στη μεριά του γιατί και ο μικρός σεβάστηκε προφανώς το χώρο της και δεν την ενοχλουσε!

Είμαι σίγουρη οτι όταν θα μπορεσουν να περάσουν περισσότερες μερες μαζί η σχέση τους θα φτιάξει! :)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ο χαρακτήρας του δεν έχει αλλάξει (αν είναι δυνατόν!). Είναι πάντα σοβαρός και επιφυλακτικός με τους ξένους, με μια γερή δόση αδιαφορίας ενιοτε!
Με την οικογένεια και τους οικείους είναι σκέτο τρελοκομείο! Αρκετά χαδιάρης και παιχνιδιάρης!
Ζωηρός στις βόλτες και ήρεμος στο σπίτι! Θα διεκδικήσει τη προσοχή όταν βαρεθεί αλλά αν δει οτι δεν υπάρχει ανταπόκριση θα ηρεμήσει και θα πάει στη μεριά για να ξαπλώσει!

Δεν είναι καθόλου ομιλητικός και το γάβγισμα του ακούγεται μόνο οταν θα υπάρχει λόγος! Πολύ φιλικός με τα άλλα σκυλούνια αλλα έχει δώσει δείγματα κυριαρχικότητας! Η ουρά πάντα είναι ψηλά δείχνοντας αυτοπεποίηθηση! Γενικά είναι ένας χαρούμενος όλο αυτοπεποίθηση σκυλάκος!

Η ζωή με ένα schnauzer είναι πολύ όμορφη.... :)*agapoylas*

Απαπααααα, ο Ορεστάκος κυριαρχικός και επιφυλακτικός? Ο Ορεστης που γνώρισα χτές? Που τον πεθαναμε στα χάδια και στο καθάρισμα μουσιών? Αυτός που σηκωνόταν για να παίξει μαζι μας???
Υπέροχος χαρακτήρας, κούκλος απιστευτος και εξαιρετικά κοινωνικοποιημένος!

Ε όχι και γκριφον κανις αυτό το μωρό!!!;)

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Ε δε τον λες και τον τρελοκούταβο!!!!!! Αυτό που είδες χθες ήταν αυτό ακριβώς που βλέπω απο την πρώτη μέρα που ήρθε στην οικογένεια μας!

Δεν ειναι το σκυλί που θα πάει παντου να μυρίσει ή να ζητήσει χάδια!

Ο Παγος το λεει γιατι δεν τον εχει δει απο κοντά και επειδή δεν έχω ανεβάσει μια καλή φωτο του μικρου! Εχει και αυτός τα δίκια του...

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Ο Παγος το λεει γιατι δεν τον εχει δει απο κοντά και επειδή δεν έχω ανεβάσει μια καλή φωτο του μικρου! Εχει και αυτός τα δίκια του...
Έχει δίκιο η Αλίκη, όταν τον γνώρισα και τον θαύμασα από κοντά, του ζήτησα 100 φορές συγνώμη για τα λόγια που είπα...:D:D:D

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα