Ορέστης (Black miniature Schnauzer)

Status
Κλειδωμένο θέμα

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!!! Να χαίρεστε και να σας χαίρονται και σας τα σκυλούνια σας! :)

Γιούλη... είδες πώς η εμφάνιση εξαπατά καμιά φορά? Τουλάχιστον όσον αφορά τον Ορέστη! :p

Περιττό δε να σου πω οτι θα χρειαστώ να μου κάνεις ταχύρυθμα σεμινάρια φωτογράφησης μαυρόσκυλου! :D:D:D

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!!! Να χαίρεστε και να σας χαίρονται και σας τα σκυλούνια σας! :)

Γιούλη... είδες πώς η εμφάνιση εξαπατά καμιά φορά? Τουλάχιστον όσον αφορά τον Ορέστη! :p

Περιττό δε να σου πω οτι θα χρειαστώ να μου κάνεις ταχύρυθμα σεμινάρια φωτογράφησης μαυρόσκυλου! :D:D:D
αχου....ειμαι ασχετη!! :( :p

ποτε με φλας, και παντα στο φυσικο φως που θα το'χεις πισω σου:p

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Και επειδή μέρες που είναι δε μπορούσαμε και εμείς να μην πάμε μια εκδρομή....

Μαζέψαμε τα πράγματα μας και πήγαμε στο Παλαιοχώρι (κοντά στην Αμφίκλεια) σε ένα ξενώνα αρκετά pet friendly μέσα στο δάσος, λίγο έξω από το χωριό.

Ο μικρός ξετρελάθηκε με τη φύση και λάτρεψε το χιόνι! 247..jpg215..jpg213..jpg

Γενικά χάρηκα απίστευτα βλέποντας τον μικρούλη μου να είναι αρκετά κοινωνικός, παιχνιδιάρης χωρίς όμως να γίνεται κουραστικός στους γύρω μας!

297..jpg296..jpg

Έτρεξε, έπαιξε, μάζεψε πολλές μυρωδιές (και χόρτα...:p) και εμπειρίες τόσο με ζώα όσο και με ανθρώπους. Η συμπεριφορά του με εξέπληξε ευχάριστα!!! Ζωηρός στη φύση αλλά ήρεμος στις ταβερνες και στα καφε. Δεν ενοχλούσε και περνούσε σχεδόν απαρατήρητος!
Δε λέρωσε καθόλου στο σπιτάκι και περίμενε να βγει έξω το πρωί για την ανάγκη του!

Μάλιστα πρώτη φορά ακούσαμε και το γαύγισμα του.. Το αντικείμενο της προσοχής του ήταν... ο εαυτός του σε μια τζαμαρία!

Γενικά η πρώτη μας εκδρομή ήταν υπέροχη από όλες τις απόψεις :)

Καλή Χρονιά σε όλους!!!!!!!:)

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
@ Γιούλη... ο οποίος ανυπομονεί για έναν ακόμα περίπατο στο Κτήμα..!

@ Natassa Σε ευχαριστώ πολύ!!!! Περιμένω να μεγαλώσει λιγάκι για να σας επισκεφτούμε! :)

@ASFE Είναι ο άτιμος ο μουστακαλής (είπε η μαμά κουκουβάγια.... :p)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Αλίκη ανυπομονώ να γνωρίσω τον μουστακαλή που έκαψε καρδιές!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Να αφήσεις και στον Έλβις μουστάκι....ως γνωστόν είναι ο φερετζές του....;)
Όπα όπα για μαζέψου λίγο!!!! Όχι ότι θα είχα πρόβλημα με οποιεσδήποτε και να είναι οι σεξουαλικές προτιμήσεις του σκυλογυιου μου αλλά όχι για να κρύψουμε τις δικές μας σκυλοπομπές να κατηγορούμε γνήσια αρσενικά μαυρόσκυλα!!!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Αλίκη ανυπομονώ να γνωρίσω τον μουστακαλή που έκαψε καρδιές!!!
Και εγώ ανυπομονώ να γνωρίσω το Βασιλιά... :)

seamol ο μικρός μουστακαλής πήρε μαθήματα ξεψαρώματος γιατι οφείλω να ομολογήσω οτι μετά από τη βόλτα μας τον βλέπω οτι είναι λιγότερο επιφυλακτικός και λιγότερο φοβισμένος με τα άλλα σκυλούνια! Πάντα φυσικά με προσοχή δική μου αλλά όσο να ναι χαίρομαι να τον βλέπω να παίζει! (Να παίζει Κωστή.. όχι να βάζει συνέχεια στη θέση τους τεράστια μαυρόσκυλα με φουντωτή ουρά!) :D

Όσο για τα υπόλοιπα περί φερετζέδες κτλ έχω μόνο να πω οτι και εμείς έχουμε μουστάκια αλλά ΑΛΛΟΣ μας κυνηγούσε! Αυτό νομίζω λέει πολλά! :p

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Φανταστικός ο κούκλος σου Αλίκη...
Και σαν να μου φαίνεται ότι μεγάλωσε???
Ρε τι μουσούδι είναι αυτό...:p
(άντε να δούμε εγώ πότε θα τον δω από κοντά....:D)

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Τον εί-δα...:D
Τον εί-δα...:D
Και το ...φανταστικός ...είναι λίγο...
Αλίκη, να τον χαίρεσαι τον Ορέστη σου...
Είναι απίθανος...

:):):)

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Είναι καλό μωρέ.... Τελείως αγκαλίτσας ο χαζός.... Αλλά που θα μου πάει... Δε θα ξεψαρώσει???? Θα ξεψαρώσει! Απλά όπως σου έλεγα μάλλον δε τρελαίνεται και με τόσα σκυλάκια! Μάλλον πρέπει να κοινωνικοποιηθεί αρχικά με μικρές παρέες...

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα