Ορέστης (Black miniature Schnauzer)

Status
Κλειδωμένο θέμα

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Σε ευχαριστώ Αργυρώ μου!!!!! :) Είναι αγαπησιάρης ο άτιμος...

Γιώργο γείτονες είμαστε... που θα πάει.. Θα τον δεις! :)

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.688
4.328
43
www.proudtobegreek.eu
Έχει βλέμμα ανθρώπινο!Να τον χαίρεσαι είναι πραγματικά κουκλος και απιστευτος αγαπουλας,όταν ξαναπαμε να κανονισουμε πάλι μαζι :)

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Ο μουστακαλής σας ευχαριστεί για την αγάπη σας! :) Ελπίζει να γνωρίσει και να γίνει φίλος, με τη Λευκή και άλλα σκυλούνια απο δω μέσα...

Μερικές ακόμα φωτο από την πρόσφατη εκδρομή μας...

Στην πρώτη μόλις βγήκε από το ρυάκι που συναντήσαμε σε μια χιονισμένη περιοχή και βούτηξε μες τη τρελή χαρά! Εγώ πάλι πρέπει να έπαθα ένα ελαφρύ εγκεφαλικό...

228..jpg158..jpg156..jpg

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
άχου να σου ζήσει Αλίκη, είναι κουκλάκι.
σαν να βλέπω την zaira, ίδια φάτσα ίδια ράτσα χιχι
εγω δυστυχώς δεν μπορώ να σας δω απο κοντά. και θα παίζανε τέλεια γιατί είναι στα ίδια κυβικά περίπου.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Κλείσαμε τη Δευτέρα ένα μήνα αρμονικής συμβίωσης με τον Ορεστάκο και επίσης ο μικρός έγινε 4 μηνών...

Εντυπώσεις??? Είμαι απόλυτα ερωτευμένη με αυτό το πλάσμα! Δε μας έχει κουράσει/ προβληματίσει ούτε μια στιγμή ο μικρός! Είναι απίστευτα ήρεμο, τρυφερό πλασματάκι, με τις παλαβομάρες του που τοσο χαρακτηρίζουν την πανέμορφη κουταβίσια περίοδο....

Έχει ολοκληρώσει τα εμβόλια του και είναι έτοιμος για σοβαρή κοινωνικοποίηση καθώς ως χαρακτήρας είναι απίστευτα επιφυλακτικός, δεν επιτρέπει την αγένεια προς το πρόσωπο του (κουτάβια ή άλλα σκυλιά που θα ορμήξουν προς το μέρος του άγαρμπα διορθώνονται πάραυτα :eek:). Βασικά αυτό είναι και το μεγαλύτερο άγχος μου... η σωστή κοινωνικοποίηση του! (κείμενο αγγελία... Ζητούνται σκυλούνια για σωστή κοινωνικοποίηση... Σοβαρές προτάσεις μόνο :eek::p)

Επίσης αυτό που πρέπει να δουλέψουμε είναι η ανάγκη του να είναι με παρέα! Λόγω συγκυριών πάντα υπάρχει κάποιος σπίτι και είναι ελάχιστες οι φορές που έχει χρειαστεί να μείνει μόνος! Όταν όμως μένει.... το κλάμα πάει σύννεφο... μέχρι να βαρεθεί και να ασχοληθεί με τα παιχνίδια του!

Έχει μάθει το crate και πηγαίνει εκει για ύπνο! Μέχρι στιγμής δεν έχει χρειαστεί να τον βάλουμε μέσα για να ηρεμήσει για τον απλούστατο λόγο οτι δεν έχει χρειαστεί!!! :eek:

Υπάκουος, έχει μάθει το έλα και το κάτσε. Δουλεύουμε το ξάπλωσε, το μείνε και το σημαντικότερο όλων... το άστο!!!!! Μεγάλη σκούπα αυτή η μουσούδα!!! Στις βόλτες μας είναι με τη μύτη κάτω και ρουθουνίζει συνέχεια! Βάζει διάφορες αηδίες στο στόμα του αλλά είμαστε πάντα σε επιφυλακή για να τις βγάζουμε (μπλιαχ)

Φιλικός με τους ανθρώπους, δείχνει να παρατηρεί γενικότερα και σταματάει συχνά στις βόλτες μας για να παρατηρήσει κάποιον περαστικό, όχι με φόβο αλλά με ενδιαφέρον και ίσως καποιο σκεπτικισμό(?), σοβαρότητα (?) δε ξέρω πως να το περιγράψω!

Φοβίες έχουμε στους ξαφνικούς έντονους θορύβους (μηχανάκια, εξατμήσεις) φοβόμασταν επίσης να περάσουμε ανάμεσα στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα (φοβία την οποία την ξεπέρασε και τώρα περνάει καμαρωτός)

Το γάβγισμα του το έχουμε ακούσει ελαχιστα και όσες φορές εχει ακουστεί είναι πάντα για κάποιο λόγο και οχι άσχετα!

Γενικά απορώ πως έχει περάσει μόνο ένας μήνας... (η χαζομαμα κουκουβάγια ξαναχτυπά και μάλιστα με σεντόνι!!!!!! :D)

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Aπαιχτος ειναι ο μικρος Αλικη! Κι εγω ειχα με τη δικη μου ολιγον στρες αποχωρισμου το πρωτο καιρο, αλλα υπομονετικους και ευτυχως πολυ φιλοζωους γειτονους....τι του αφηνεις φευγοντας? εχεις κατι που να τον ξετρελαινει? Kong ή κανενα ασφαλες κοκκαλο?
εμεις δινουμε ενα good buy οπως το λεμε μεγαλο μπισκοτο....κι αν φυγουμε για βραδυνη εξοδο, το μπισκοτο + ενα απο τα αγαπημενα της κοκκαλα...
ετσι εκεινη την ωρα μας συνδεει με Καιρο κι ασχολειται με χαρα με το δωρακι της...ομως, επαναλαμβανω, περασαμε την εποχη με τα κλαμματα....οχι τραγικα πραγματα βεβαια...

Ξερεις οτι εμεις προσφερομαστε για κοινωνικοποιηση;)

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.688
4.328
43
www.proudtobegreek.eu
Εγώ να προσφερθώ για κοινωνικοποίηση Αλίκη μου...αλλά η Mucca δεν ασχολείται δυστυχώς...δε ξέρω αν βρεθούν κάπου ποιο ήρεμα μόνα τους τι θα γίνει...

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Εγώ να προσφερθώ για κοινωνικοποίηση Αλίκη μου...αλλά η Mucca δεν ασχολείται δυστυχώς...δε ξέρω αν βρεθούν κάπου ποιο ήρεμα μόνα τους τι θα γίνει...
τι ακριβως κανει δηλαδη η αγελαδιτσα? κουταβα δεν ειναι και αυτη?

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.688
4.328
43
www.proudtobegreek.eu
Κουτάβα είναι αλλά είναι επίσης επιφυλακτική και δε παίζει εύκολα εκτός και αν την τσιγκλίσει ο άλλος...!Ο Ορέστης είναι και αυτός μια απο τα ίδια...

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Και εγώ ευτυχώς έχω καλούς γείτονες που τον αγαπάνε και πολύ μάλιστα! Έχουν δει οτι γενικά είναι ήσυχο σκυλάκι και αυτό το κλάμα το ανέχονται! Μάλιστα έχω δεχτεί και προτάσεις να τους τον αφήνω για να μη μένει μόνος!!!!! :eek::p

Του έχω πάρει κοκκαλάκια που κάνουν και για τα δοντάκια του και του το δίνω πριν φύγω μαζί με τα αγαπημένα του παιχνίδια!
Ξετρελαίνεται με αυτό αλλά μέχρι να καταλαβει οτι έχω φύγει... Μετά ξεκινάει το κλάμα του λύκου που σου σπαράζει τη καρδιά! (και σου τσακίζει και τα αυτιά!:mad:) Αυτό για κανένα μισάωρο και μετά ησυχάζει! (αναφορά από τους γείτονες!:rolleyes:)
Γιούλη μου φυσικά και το ξέρω!!! :)
Η Μucca είναι περίπου στην ίδια φάση με τον Ορέστη... Αδιαφορία.... Έχουν μυριστεί αλλά μέχρι εκεί!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
αν και μαυρο ...

εχεις δικιο να αισθανεσαι σαν κουκουβαγια.....
να σου ζησει να το χαιρεσαι....
Σε ευχαριστώ πολύ!! Και σενα η Φουρτούνα... (αν και άσπρο :p) κουκλί είναι!!!!! :)

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Κουτάβα είναι αλλά είναι επίσης επιφυλακτική και δε παίζει εύκολα εκτός και αν την τσιγκλίσει ο άλλος...!Ο Ορέστης είναι και αυτός μια απο τα ίδια...
επιβαλλεται τοτε η παρεα σας κατα τη γνωμη μου, για να "λυθουν" :)

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Και εγώ ευτυχώς έχω καλούς γείτονες που τον αγαπάνε και πολύ μάλιστα! Έχουν δει οτι γενικά είναι ήσυχο σκυλάκι και αυτό το κλάμα το ανέχονται! Μάλιστα έχω δεχτεί και προτάσεις να τους τον αφήνω για να μη μένει μόνος!!!!! :eek::p

Του έχω πάρει κοκκαλάκια που κάνουν και για τα δοντάκια του και του το δίνω πριν φύγω μαζί με τα αγαπημένα του παιχνίδια!
Ξετρελαίνεται με αυτό αλλά μέχρι να καταλαβει οτι έχω φύγει... Μετά ξεκινάει το κλάμα του λύκου που σου σπαράζει τη καρδιά! (και σου τσακίζει και τα αυτιά!:mad:) Αυτό για κανένα μισάωρο και μετά ησυχάζει! (αναφορά από τους γείτονες!:rolleyes:)
Γιούλη μου φυσικά και το ξέρω!!! :)
Η Μucca είναι περίπου στην ίδια φάση με τον Ορέστη... Αδιαφορία.... Έχουν μυριστεί αλλά μέχρι εκεί!
υπομονη τοτε...ειναι ακομα μικρος...θα το παρει αποφαση :)

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα