Γιάννη όλα σχετικά είναι.Συμφωνώ, TARA!
Είναι τουλάχιστον άδικο, η εγκληματικότητα να συναρτάται με την εθνικότητα!
Το 90-94 που έμπαιναν οι Αλβανοί μέσα χωρίς έλεγχο το σπίτι μου στο χωρίο είναι πάνω στην εθνική Κοζάνη-Λάρισας-Αθήνας. Ο πατέρας μου που δεν πειράζει μύγα έφτασε σε σημείο να σκέφτεται να πάρει καραμπίνα για παν ενδεχόμενο, ευτυχώς το πράμα έστρωσε με τους συνορειοφύλακες (άλλα γίδια). ¨ Όποιος είναι από επαρχία και είναι εκεί πάνω δεν θα σου πει κάτι διαφορετικό. Τώρα ούτε οι Έλληνες ήμαστε αγγελούδια αλλά κάποια πράματα όσο και αν θέλεις να μην τα αποδώσεις σε μία εθνικότητα δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Ακούω πολλούς φίλους από Αθήνα να λένε το ίδιο δεν ήταν εδώ ώμος εδώ όταν έμπαινε κάθε καρυδιάς καρύδι και είχαμε θύματα για ένα πιάτο φαγητό μιλάω πάντα για 90ς καταστάσεις.
Απλά έλεγχος δεν είπε κανείς μην έρθουν ας έρθουν και η οικονομία τους χρειάζεται όποιος λέει το αντίθετο είναι άσχετος απλά. Οι Καναδοί, Αυστραλοί, οι Ελβετοί χαζοί είναι ή φασίστες; Τόσους θέλουν τόσους επιτρέπουν.
Και πίστεψε στο λέω γιατί στην Ελλάδα ξενοδοχοϋπάλληλος ήμουν αλλά όταν έρχονται απ'έξω και είναι στο μισό μεροκάματο από μένα και έχουν μόνο το 10% των γνώσεων που έχω εγώ, εμένα πως με θες να αντιδράσω. Αγγλία για να μπει και να δουλέψει ο Βούλγαρος ή ο Ρουμάνος θέλει ειδική βίζα σε εμάς;;
Έλα Χαλκιδική και βρές Έλληνα σε F&B τμήμα, έχουμε πήξει στου Σκοπιανούς.
Που θέλω να καταλήξω όταν φωνάζει κάποιος εναντίον μεταναστών δεν επειδή δεν έχει μυαλό (δες Χρυση Αυγή γίδια που θέλουν να λέγονται και Έλληνες) αλλά έχει και κάποιο λόγω μερικές φορές.
Αυτά στα λέει ένα μετανάστης που εύχεται να κόψουν τα επιδόματα στην Αγγλία μπας και πέσουν τα ενοίκια με τους κάθε αργόσχολους Άγγλους ή Πολωνούς και γενικά ανατολικοευρωπαίους
Άμα θες σβήσε το ποστ είναι απάντηση σε σένα Γιάννη και το ξέρω ότι ήμαστε τελείως εκτός θέματος.