Νομιμος ή οχι ο σκυλος φυλακας;

Status
Κλειδωμένο θέμα

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Συμφωνώ, TARA!

Είναι τουλάχιστον άδικο, η εγκληματικότητα να συναρτάται με την εθνικότητα!
Γιάννη όλα σχετικά είναι.

Το 90-94 που έμπαιναν οι Αλβανοί μέσα χωρίς έλεγχο το σπίτι μου στο χωρίο είναι πάνω στην εθνική Κοζάνη-Λάρισας-Αθήνας. Ο πατέρας μου που δεν πειράζει μύγα έφτασε σε σημείο να σκέφτεται να πάρει καραμπίνα για παν ενδεχόμενο, ευτυχώς το πράμα έστρωσε με τους συνορειοφύλακες (άλλα γίδια). ¨ Όποιος είναι από επαρχία και είναι εκεί πάνω δεν θα σου πει κάτι διαφορετικό. Τώρα ούτε οι Έλληνες ήμαστε αγγελούδια αλλά κάποια πράματα όσο και αν θέλεις να μην τα αποδώσεις σε μία εθνικότητα δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Ακούω πολλούς φίλους από Αθήνα να λένε το ίδιο δεν ήταν εδώ ώμος εδώ όταν έμπαινε κάθε καρυδιάς καρύδι και είχαμε θύματα για ένα πιάτο φαγητό μιλάω πάντα για 90ς καταστάσεις.

Απλά έλεγχος δεν είπε κανείς μην έρθουν ας έρθουν και η οικονομία τους χρειάζεται όποιος λέει το αντίθετο είναι άσχετος απλά. Οι Καναδοί, Αυστραλοί, οι Ελβετοί χαζοί είναι ή φασίστες; Τόσους θέλουν τόσους επιτρέπουν.

Και πίστεψε στο λέω γιατί στην Ελλάδα ξενοδοχοϋπάλληλος ήμουν αλλά όταν έρχονται απ'έξω και είναι στο μισό μεροκάματο από μένα και έχουν μόνο το 10% των γνώσεων που έχω εγώ, εμένα πως με θες να αντιδράσω. Αγγλία για να μπει και να δουλέψει ο Βούλγαρος ή ο Ρουμάνος θέλει ειδική βίζα σε εμάς;;
Έλα Χαλκιδική και βρές Έλληνα σε F&B τμήμα, έχουμε πήξει στου Σκοπιανούς.
Που θέλω να καταλήξω όταν φωνάζει κάποιος εναντίον μεταναστών δεν επειδή δεν έχει μυαλό (δες Χρυση Αυγή γίδια που θέλουν να λέγονται και Έλληνες) αλλά έχει και κάποιο λόγω μερικές φορές.

Αυτά στα λέει ένα μετανάστης που εύχεται να κόψουν τα επιδόματα στην Αγγλία μπας και πέσουν τα ενοίκια με τους κάθε αργόσχολους Άγγλους ή Πολωνούς και γενικά ανατολικοευρωπαίους

Άμα θες σβήσε το ποστ είναι απάντηση σε σένα Γιάννη και το ξέρω ότι ήμαστε τελείως εκτός θέματος.

panos chow

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
575
27
η εγκληματικότητα συναρτάται με την εγκληματικοτητα....
οποιος μπει σπιτι μου με σκοπο το κακο ιδια αντιμετωπιση θα εχει ,οποιας εθνικοτητας και ας ειναι....
ειτε ειναι αλβανος -κουρδος -μαυρος -κηφισιωτης απ την γλυφαδα κλπ κλπ....

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Είναι τουλάχιστον άδικο, η εγκληματικότητα να συναρτάται με την εθνικότητα!
Ελα τωρα! Αυτα τα λενε καποιες παραταξεις με αντεθνικη ιδεολογια.

Τα στατιστικα περι εγκληματικοτητας και οι μαρτυριες χιλιαδων Ελληνων ειναι αδιαψευστα.

Αλλά, Γιαννη, δεν ζεις στη Θρακη ωστε να ξερεις οτι ο ντοπιος γεννημα θρεμμα εργαζομενος οικογενειαρχης μουσουλμανος με τον οποίο συνεργαζεσαι καθημερινα θα σου παρει το κεφαλι με την πρωτη ευκαιρια σοβαρου κλονισμου της εθνικης κυριαρχιας.

Σκεψου τι μπορει να κανει ο αγνωστος σου λαθροπαρανομος που ειναι ηδη ή εν δυναμει εγκληματικο στοιχειο, δεν υπαρχει πουθενα στα χαρτια και δεν εχει να χασει τιποτα.

mortezes

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2009
632
1
Γνωστος μου- δοιηκητης αστυνομιας μου ειπε κατα λεξη:
Εαν πιασεις ποτε κλεφη στο σπιτι σου- καθαρησε τον, θαψτο στην αυλη σου και ξεχνα το συμβαν!
Μονο μην κανεις το λαθος να παρεις την αστυνομια!
Σταθειτε ρε παιδια !
Δηλαδη αν ξυπνησουμε το βραδυ και δουμε το σκυλο μας να εχει πιασει κλεφτη, να τον σκοτωσουμε για να μην τραβηχτουμε στα δικαστηρια ??? :cool:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Σταθειτε ρε παιδια !
Δηλαδη αν ξυπνησουμε το βραδυ και δουμε το σκυλο μας να εχει πιασει κλεφτη, να τον σκοτωσουμε για να μην τραβηχτουμε στα δικαστηρια ??? :cool:
Και να τον ριξουμε στα γουρουνια που εχουμε για εκπαιδευση των ντογκο... δε θα μεινει ψιχουλο!

mortezes

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2009
632
1
Και να τον ριξουμε στα γουρουνια που εχουμε για εκπαιδευση των ντογκο... δε θα μεινει ψιχουλο!
Χαχαχα ! Τυφλα να χει το CSI !
Παντως τον "μπερντέ" δε το γλυτωνει....
....ειδικα αμα μου κοψει στη μεση κανα καλο ονειρο ....!:)

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
για όλα υπάρχει μια ''λύση''.....:rolleyes:

[video=youtube;cAmXxq82omQ]http://www.youtube.com/watch?v=cAmXxq82omQ&noredirect=1[/video]

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.925
Ωραία συμβουλή σου έδωσε ο αστυνομικός..
Υπάρχει και η λύση με το οξύ για όποιον βλέπει το breaking bad..

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.112
1.389
έχω έναν παρα πολύ καλο και εχέμυθο φίλο που κάνει γεωτρήσεις...
αν ο μη γένοιτο χρειαστείτε λάκκο βάθη και απόμερο με λέτε :tel:

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Δεν καθαρίζετε τα off topic μην αρχίσουμε τις βαριές κουβέντες μεταξύ μας?????
Ανθρώπινη ζωή....αξία ανεκτίμητη.......

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Δεν καθαρίζετε τα off topic μην αρχίσουμε τις βαριές κουβέντες μεταξύ μας?????
Ανθρώπινη ζωή....αξία ανεκτίμητη.......
Δικο εχεις φιλε sea-mol. Παρολο ομως που σε εκτιμω ιδιαιτερα, δεν μπορω να αποφυγω τον πειρασμο...
.
.
.
.
Αδικως ψαχνετε τροπους εξαΰλωσης των λαθρο/εγκληματιών. Το κρατος και η παγκοσμια ταξη φροντιζουν για την ευζωια και τον πολλαπλασιασμο τους. Αυξανεσθε και πληθυνεσθε και κατακυριευσατε την Ελλαδα».

Σε φόρουμ που ήταν παρών και ο ΓΑΠ, ο Σόρος ανακοίνωσε ότι θα φτιάξει σπίτια αλληλεγγύης για τους μετανάστες στην Ελλάδα!

Ταυτοχρονα καποιοι, που μαλιστα μετεχουν στην εσωτερικη τρόικα, φροντιζουν ακουραστα για το ξηλωμα της εθνικης συνειδησης.
Μετα τον «συνωστισμό» της Σμυρνης…..
Να καταργηθεί η έξοδος του Μεσολογγίου, η ανατίναξη της Αρμάτας στις Σπέτσες, η αναπαράσταση στο Κούγκι, οι εκδηλώσεις για το Λάβαρο της Αγίας Λαύρας, ζητεί η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση.

Παραλληλα δρομολογειται ΕΟΖ σε Θρακη, Πελοποννησο, νησια κ.α. οπου θα δουλευουν φυσικα οι αγαπητοι μας λαθρο για 100 ευρω, μισθος που δεν φτανει στον Ελληνα όπως τον καταντησανε.

Αυτοι που μας ηρθαν εδώ στη Θρακη (και όχι μονο) προσωρινα και θα απελαυνονταν σε ένα μηνα, είναι ακομα εδώ, περασαν ηδη αρκετοι μηνες, και συντηρουνται με την υπερφορολογηση που υφισταμαι εγω κι εσεις. Και θα περασουν κι αλλοι μηνες, πολλοι. Και θα ερθουν κι αλλοι.

Κι εγω τα δυο μου οπλα τα εκανα τρια, και προσφατα τεσσερα.

Ας θυμηθουμε την μικρη Μυρτω που δεν θα συνελθει ποτέ. Ας τον θαυμασουμε τον κουκλο, που θελουν να τον βγαλουν και ανηλικο για να πεσει στα μαλακά.
http://egnomi.gr/article.php?id=29755&category_id=59

panos chow

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
575
27
ο δηθεν ανθρωπισμος μας εφαγε και καταντησαμε εδω που καταντησαμε,
γιατι να ειμαι αναγκασμενος να ακουω τον καθε αλοδαπο να βριζει την χωρα που τον φιλοξενει και τον ταιζει?
δεν εχω ακουσει ποτε κανενα κερατα να λεει ενα ευχαριστω στην χωρα μας και σε εμας που τους ταιζουμε.....
ολοι ειναι εδω με το ζορι και στην χωρα τους ειναι πολυ καλυτερα.
τοτε τι κανετε εδω ρε??
και οσο για το* Ανθρώπινη ζωή....αξία ανεκτίμητη.......* ναι φυσικα συμφωνω,αλλα για τη δικη μου ζωη
δεν θα ανεχτω κανενα να παιξει και να βαλει σε κυνδυνο τη ζωη μου,τη ζωη του παιδιου μου και της γυναικας μου.!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Η ανθρωπινη ζωη, οποιαδηποτε ζωη, είναι ανεκτιμητη. Και αξιζει περισσοτερο από τη ζωη ενός σκυλου (ετσι για να ειμαστε και λιγο εντος θεματος), όπως ειχα πει και παλαιοτερα και ειχαν διαμαρτυρηθει καποια μελη.

Αυτό, κατά τη γνωμη μου παντα βεβαια, αποδεικνυεται με διάφορους τροπους.

1.Σε ποια θέα θα ταραχτουμε περισσοτερο? Στη θέα ενός νεκρου αγνωστου ανθρωπου, σκοτωμενου στο δρομο από αυτοκινητο, ακομα και ενός σκοτωμένου κακοποιού ή στη θέα ενος σκοτωμενου σκυλου? Στη θέα ενός μαχαιρωμενου μεταναστη ή στη θέα ενός φολιασμενου αδεσποτου σκυλου?
Εδώ βλεπουμε νεκρους στην τηλεοραση από θεομηνιες ή πολεμους και αυτό μας αναστατωνει. Τον χειροτερο εγκληματια να δουμε νεκρο θα ταραχτουμε, και οσο πιο σκληρες οι σκηνες τοσο περισσοτερο.

2.Η κοινωνια πώς αντιδρα στον φονια ενός ανθρωπου και στον φονια ενός σκυλου?

3.Η δικαιοσυνη αντιστοιχα πώς λειτουργει?

4.Εμεις οι ιδιοι, σε ποιον θα σηκωσουμε πιο ευκολα οπλο? Στον επιδοξο ληστη ή σε ένα αγριο ζωο που μας απειλει?

Οπότε, ποσο ευκολο μπορει να είναι να αφησουμε τον σκυλο μας να κοψει καποιον κακοποιο σε φετες? Και να σκαψει να τον θαψει μετα, όπως λεμε χαριτολογωντας τωρα που ειμαστε ψυχραιμοι, όπως οι περισσοτεροι keyboard warriors.

Παρολα αυτά, οι περοσσοτεροι νομιζω εδώ μεσα θεωρουμε τη ζωη του σκυλου μας ανωτερη από του εγκληματια. Αρα, πόσο ανωτερη μπορει να είναι η ζωη των δικων μας ανθρωπων?

Μετα από αυτές τις σκορπιες σκεψεις…. πώς μπορει να εχει καποιος ενδοιασμους και φιλανθρωπιες, τις οποίες καλως βεβαια εχει…. και να μην τις ξεπερασει?

Status
Κλειδωμένο θέμα