1. ...Η εργασία του σκύλου φύλακα δεν είναι νόμιμη…..και όσοι ασχολούμαστε με το ‘’σπορ’’ είμαστε παράνομοι μέχρι εκεί που δεν παίρνει…..
2. ...Δεν είμαστε off topic και λυπάμαι που το λέω γιατί κάποια πράγματα τα θεωρούσα αυτονόητα…
Η κατοχή σκύλου φύλακα απαιτεί έναν ισορροπημένο άνθρωπο….
1. Θα συμφωνήσω μαζί σου, με προϋπόθεση την ισχύ της γνωστής παροιμίας: Μακριά από τον κwλ@ μου κι ας είναι και ένα πόντο...
νομίζω ότι, υποσυνείδητα, αυτό πιστεύουν οι περισσότεροι "εχέφρονες" φίλοι...
2. Επίσης, συμφωνώ, Μαργαρίτα!
Και όχι μόνο συμφωνώ, αλλά διάβασα το κείμενό σου 2 φορές... και θα το ξαναδιαβάσω, για να το απολαύσω!!! Στη βραδυνή ηρεμία του σπιτιού μου... με τους δύο (παράνομους - τουλάχιστον ο ένας 100%
) "σκύλους - φύλακες" ξαπλωμένους στα πόδια μου...
Υπέροχο κείμενο,
Μαργαρίτα και σε ευχαριστώ!
Εξαιρετικό...σεντόνι Μαργαρίτα!!!!
Παρόλο που ομολογώ ότι δυσκολεύομαι να ενταχθώ στην μία ή την άλλη άποψη.
Συμφωνώ με κομμάτια και των δύο.
Ετσι, όπως τα λέει η
mareco αισθάνομαι κι εγώ...
Οπως έγραψα και χτες, αρκετά χρόνια τώρα, αρνούμαι να προσχωρήσω ολοκληρωτικά σε ολόκληρο το "κάδρο" της μιάς ή της άλλης άποψης... Χρειαζόμαστε περισσότερη "σύνθεση"...
Το φορουμ τελικά είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας μας...
και για είμαστε και λίγο ον τόπικ, για μένα τίποτα δεν είναι πιο "νόμιμο" απο το να κάνεις ότι μπορείς για να προστατέψεις την οικογένεια σου εδώ που φτάσαμε.
Θα συμφωνήσω και στα δύο,
Γιώργο!
...Να αρχισουμε τωρα να λεμε για τον επεκτατισμο του Ισλαμ, τον ρολο και την χρηση του από τους δυτικους, τα κεντρα χρηματοδοτησης των «πεινασμενων» που τα ναύλα στους δουλεμπορους/βαρκαρηδες του Αδη είναι γι αυτους μισθοι ετων, ή να τα αφησουμε καλυτερα για κανενα εθνικιστικο φορουμ οπου ανηκουν?
Και όχι μόνο εθνικιστικό,
Αρη, αλλά και θρησκευτικό... αυτά που λες έχουν βάση!
Αλλά, ας τ' αφήσουμε για εκεί...
...Εγώ δεν σε θεωρώ συντηρητικό εθνικιστή...Σε θεωρώ πατριώτη που πονάς τον τόπο σου...
Κι εγώ...
Συμφωνείτε ότι είναι καλή ώρα, να κλειδωθεί;
Εφόσον εισακούσθηκε η παράκληση που είχε κάνει ο
sea-mol, να μην αρχίσουμε να βριζόμαστε...
Και, εφόσον τα off-topic (?) προκάλεσαν την ανάρτηση φανταστικών κειμένων...
Αστο λίγο ακόμα και βλέπουμε...
...Λοιπον, τι γνωμη εχετε για τους πακιστανους που εχουν μαζεψει ολα τα αδεσποτα σκυλια και γατια? Αισθανεται ασφαλης ο σκυλος σας να κυκλοφορει αναμεσα τους?
Η γνώμη πολλών μελών έχει γραφτεί σε αρκετά "συναφή" θέματα...
η δική μου ποτέ!
Αλλά, όχι, δεν αισθάνομαι καθόλου ασφαλής... να κυκλοφορεί ο σκύλος μου ανάμεσα σε αυτούς και άλλους, πολλούς...
μεταξύ των οποίων τους αρέσουν οι "ράτσες"... τους αρέσουν τα "τούμπανα"... και΄, ταυτόχρονα, βλέπεις μέσα στο άπληστο - αρρωστημένο βλέμμα τους ποιά χρήση θα έκαναν στο σκύλο μου...