Νομιμος ή οχι ο σκυλος φυλακας;

Status
Κλειδωμένο θέμα

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ενα θεμα μού κινησε κι εμενα το ενδιαφερον για να συμμετασχω μετα απο τοσον καιρο, και θελει να το κλειδωσει το μαρεκο.....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Δεν θέλω ρε συ, αλλά ποιά η σχέση του με το φόρουμ;
Ε;
Ποιά; :rolleyes:

Κι εσύ...το μόνο θέμα που βρήκε να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον, έχει σταματήσει προ πολλού να έχει σχέση με τον σκύλο. Και σου φταίω εγώ; :)

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
ααααα, σχεση με τον σκυλο ψαχνεις? Θα σου βρω εγω.

Λοιπον, τι γνωμη εχετε για τους πακιστανους που εχουν μαζεψει ολα τα αδεσποτα σκυλια και γατια? Αισθανεται ασφαλης ο σκυλος σας να κυκλοφορει αναμεσα τους?

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.111
1.389
τα τσοπανόσκυλα μια χαρά νόμιμοι φυλακες δεν θεωρούνται?
(για να επανέλθουμε λιγάκι)

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
To δικό μου το σκυλί δεν κυκλοφορεί ανάμεσα σε Πακιστανούς και γενικότερα δεν κυκλοφορεί ανάμεσα σε άλλους. Εγώ το κυκλοφορώ, κοιμάται δίπλα μου και στη βόλτα του έχει λουρί.
Το δικό σου βγαίνει τσάρκα στον Αγ. Παντελεήμονα;

Επίσης, όχι μόνο τα αδέσποτα, αλλά και τα δεσποζόμενα ζώα κινδυνεύουν από τις φόλες που ρίχνουν [ως επί το πλείστον Έλληνες] γείτονες..

Μπορώ πολύ πιο εύκολα να κατανοήσω την πράξη που ένας Ασιάτης τρώει σκύλο, αφού και στη χώρα του το κάνει, παρά έναν που πετάει φόλα.
Χωρίς να δικαιολογώ κάποιο από τα δύο φυσικά μιας και είναι παράνομες και ανήθικες κατ' εμέ πράξεις.

Επί του θέματος οποιοσδήποτε κι αν μπει στο σπίτι μου ή με απειλήσει στο δρόμο, θα ευχόμουν να με προστατέψει το σκυλί μου. Από την άλλη σκέφτομαι και την ακεραιότητα του σκυλιού βέβαια..

Η απάντηση στο θέμα είναι ότι απ'ότι φαίνεται ο σκύλος φύλακας είναι παράνομος, εκτός αν έχεις καλό δικηγόρο ή σπίτι με κήπο. Γιατί συνεχίζουμε την κουβέντα, αφού άκρη δε βγαίνει και πάμε και εντελώς offtopic;

Last edited:

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.393
10.565
Athens
"Νόμιμος η όχι ο σκύλος φύλακας?"
Aπό όσο έχω καταλάβει μέχρι στιγμής, εσύ έχεις τον φύλακα, αλλά αν γίνει το κακό και ο σκύλος αντιδράσει όπως "πρέπει" να αντιδράσει εκείνη τη στιγμή, θα βρεις και τον μπελά σου στη δικαιοσύνη.

Δηλαδή "νόμιμος" κατ' 'όνομα, αρκεί να κάθεται σα χαλβάς και να μην εκτελέσει φύλαξη. Άρα ουσιαστικά παράνομος.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
1. ...Η εργασία του σκύλου φύλακα δεν είναι νόμιμη…..και όσοι ασχολούμαστε με το ‘’σπορ’’ είμαστε παράνομοι μέχρι εκεί που δεν παίρνει….. ;)

2. ...Δεν είμαστε off topic και λυπάμαι που το λέω γιατί κάποια πράγματα τα θεωρούσα αυτονόητα…:(
Η κατοχή σκύλου φύλακα απαιτεί έναν ισορροπημένο άνθρωπο….
1. Θα συμφωνήσω μαζί σου, με προϋπόθεση την ισχύ της γνωστής παροιμίας: Μακριά από τον κwλ@ μου κι ας είναι και ένα πόντο... νομίζω ότι, υποσυνείδητα, αυτό πιστεύουν οι περισσότεροι "εχέφρονες" φίλοι...

2. Επίσης, συμφωνώ, Μαργαρίτα!
Και όχι μόνο συμφωνώ, αλλά διάβασα το κείμενό σου 2 φορές... και θα το ξαναδιαβάσω, για να το απολαύσω!!! Στη βραδυνή ηρεμία του σπιτιού μου... με τους δύο (παράνομους - τουλάχιστον ο ένας 100%:cool:) "σκύλους - φύλακες" ξαπλωμένους στα πόδια μου...

Υπέροχο κείμενο, Μαργαρίτα και σε ευχαριστώ!:)

Εξαιρετικό...σεντόνι Μαργαρίτα!!!!
Παρόλο που ομολογώ ότι δυσκολεύομαι να ενταχθώ στην μία ή την άλλη άποψη.
Συμφωνώ με κομμάτια και των δύο
.
Ετσι, όπως τα λέει η mareco αισθάνομαι κι εγώ...
Οπως έγραψα και χτες, αρκετά χρόνια τώρα, αρνούμαι να προσχωρήσω ολοκληρωτικά σε ολόκληρο το "κάδρο" της μιάς ή της άλλης άποψης... Χρειαζόμαστε περισσότερη "σύνθεση"...

Το φορουμ τελικά είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας μας...

και για είμαστε και λίγο ον τόπικ, για μένα τίποτα δεν είναι πιο "νόμιμο" απο το να κάνεις ότι μπορείς για να προστατέψεις την οικογένεια σου εδώ που φτάσαμε.
Θα συμφωνήσω και στα δύο, Γιώργο!

...Να αρχισουμε τωρα να λεμε για τον επεκτατισμο του Ισλαμ, τον ρολο και την χρηση του από τους δυτικους, τα κεντρα χρηματοδοτησης των «πεινασμενων» που τα ναύλα στους δουλεμπορους/βαρκαρηδες του Αδη είναι γι αυτους μισθοι ετων, ή να τα αφησουμε καλυτερα για κανενα εθνικιστικο φορουμ οπου ανηκουν?
Και όχι μόνο εθνικιστικό, Αρη, αλλά και θρησκευτικό... αυτά που λες έχουν βάση!
Αλλά, ας τ' αφήσουμε για εκεί...

...Εγώ δεν σε θεωρώ συντηρητικό εθνικιστή...Σε θεωρώ πατριώτη που πονάς τον τόπο σου...
Κι εγώ...

Συμφωνείτε ότι είναι καλή ώρα, να κλειδωθεί; :rolleyes:
Εφόσον εισακούσθηκε η παράκληση που είχε κάνει ο sea-mol, να μην αρχίσουμε να βριζόμαστε...
Και, εφόσον τα off-topic (?) προκάλεσαν την ανάρτηση φανταστικών κειμένων...

Αστο λίγο ακόμα και βλέπουμε...

...Λοιπον, τι γνωμη εχετε για τους πακιστανους που εχουν μαζεψει ολα τα αδεσποτα σκυλια και γατια? Αισθανεται ασφαλης ο σκυλος σας να κυκλοφορει αναμεσα τους?
Η γνώμη πολλών μελών έχει γραφτεί σε αρκετά "συναφή" θέματα... η δική μου ποτέ!

Αλλά, όχι, δεν αισθάνομαι καθόλου ασφαλής... να κυκλοφορεί ο σκύλος μου ανάμεσα σε αυτούς και άλλους, πολλούς... μεταξύ των οποίων τους αρέσουν οι "ράτσες"... τους αρέσουν τα "τούμπανα"... και΄, ταυτόχρονα, βλέπεις μέσα στο άπληστο - αρρωστημένο βλέμμα τους ποιά χρήση θα έκαναν στο σκύλο μου...

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Και εγώ συμφωνώ με vrmode...εφόσον η εκπαίδευση δεν είναι νόμιμη ..άρα και το <προιόν> της εκπαίδευσης μη νόμιμο.
(επίσης να θυμίσω ότι όσοι έχετε <τέτοιο> σκύλο μη ξεχνάτε την ταμπέλα στη πόρτα (προσοχή σκύλος) γιατί θυμάστε μια φορά που συζητάγαμε ένα θέμα με κάποιον που είχε μπουκάρει σε ένα σπίτι και τον είχε τσακώσει ο σκύλος και μετά ο μπουκαδόρος έκανε μήνυση στον ιδιοκτήτη επειδή δεν είχε λέει ταμπέλα...στην πόρτα που να προειδοποιεί??? τουλάχιστον να γλιτώσετε την μια μήνυση!!)

Xenofon

Active Member
24 Αυγούστου 2012
25
0
Μαρέσει που το πρόβλημα ήταν τα off topic... Πολύ ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις-τεκμηριώσεις αλλά ανήκουν σε άλλα fora. Όχι οτι είναι απαραίτητα κακό να ξεφεύγουμε που και που αλλά να.. έχω συνδέσει το dogforum με το σκύλο που ισούται με ψυχική ευφορία.. θα προτιμούσα να μην πέσει και αυτό το κάστρο μέσα μου :-|

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Νομιζω οτι ειναι μια χαρα οταν κυνηγανε κακους λυκους. Οταν κοβουν φετες διποδους κλεφτες ισως να υπαρχει ενα προβληματακι, Το καλο ειναι οτι αυτα τα σκυλια ειναι συχνα μαθημενα σε barf και κοκαλα....

panosdog

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2012
320
1
Νομιζω οτι ειναι μια χαρα οταν κυνηγανε κακους λυκους. Οταν κοβουν φετες διποδους κλεφτες ισως να υπαρχει ενα προβληματακι, Το καλο ειναι οτι αυτα τα σκυλια ειναι συχνα μαθημενα σε barf και κοκαλα....
Εννοειται μονο Barf!
Και να πουμε και κατι αλλο που ξεχναμε, ο τσοπανης δεν κοιταει εθνικοτητες, υψος, βαρος,μηκος,νομους και ολα τα σχετικα οταν "δουλευει".
Επισης μην ξεχναμε οτι οποιος παιρνει τσοπανη συνηθως για να "δουλευει" τον πηρε οποτε?
Ο νομος τη δουλεια του και ο τσοπανης τη δικη του!
Και φυσικα ο ιδιοκτητης την ευθυνη του.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
χαχαχαα Περα απο αυτη την σοβαρη και αναγνωρισμενη φυλη, η δικια μου ανηκει και στην κατηγορια "καψονόφατσα".

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Προσωπικά σ'ευχαριστώ, που διέθεσες χρόνο, να δώσεις τόση ποιότητα σ'αυτό το θέμα.
Ξεχασες μαζι με τις ευχαριστιες σου να διευκρινησεις οτι ειναι τελειως εκτος θεματος ( - ο βαθμος στην εκθεση λοιπον)

Σε καποιον νεοφερμενο θα'σουν αυστηρη (ας το θεσω ετσι) ενω τωρα απλα επιβραβευεις!

Ενα μεγαλο "ευγε" που επιβραβευεις ενα τοοοοοοσο μεγαλο σεντονι για ενα τοοοοοσο εκτος θεματος κειμενο.
Ευγε λοιπον!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
Θα ήθελα ΔΗΜΟΣΙΩΣ και ΤΑΠΕΙΝΑ να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη απο το μέλος Annouko που την υποχρέωσα να διαβάσει άθελά της ένα σεντόνι.....δηλ. κείμενο μεγαλύτερο των προτιμήσεών της....

ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ότι απο εδώ και πέρα θα δημοσιεύω ΜΟΝΟ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ κείμενα σε μορφή μαξιλαροθήκης και κατά προτίμηση της ειδικής για τα μαξιλάρια του καναπέ....αυτών δηλ. με τα πούπουλα και στρας που κοσμούν τους καναπέδες μας.:rolleyes:

ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΛΩΝΩ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ότι δεν θα ξαναφέρνω καμία απολύτως αντίρρηση σε όποια άποψη με προσβάλλει ως άνθρωπο και ως κοινωνικό ων.

η απο εδώ και πέρα ''δηλωσίας''
ΤΑRA ...(να ζητήσω και σφραγίδα για το γνήσιο της υπογραφής; ) ;):rolleyes:

Status
Κλειδωμένο θέμα