Νομιμος ή οχι ο σκυλος φυλακας;

Status
Κλειδωμένο θέμα

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Εε, ναι!
Για αυτο λεμε, εαν συμβει κατι τετοιο, δεν φωναζουμε καμια αστυνομια- αλλα κανουμε τους κλεφτες οτι ειναι να τους κανουμε, τους αμπαλαρουμε και παμε μετα να τους πεταμε σε κανα απομερο μερος.

Και βεβαια δεν τους ειδαμε ΠΟΤΕ, δεν ξερουμε ΤΙΠΟΤΑ.

Δεν νομιζω να πανε μονοι τους στην αστηνομια για να πουνε τι τους συνεβει, οταν πηγαν να μας κλεψουν.

Vasilis75

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2012
417
0
Athens
Εε, ναι!
Για αυτο λεμε, εαν συμβει κατι τετοιο, δεν φωναζουμε καμια αστυνομια- αλλα κανουμε τους κλεφτες οτι ειναι να τους κανουμε, τους αμπαλαρουμε και παμε μετα να τους πεταμε σε κανα απομερο μερος.

Και βεβαια δεν τους ειδαμε ΠΟΤΕ, δεν ξερουμε ΤΙΠΟΤΑ.

Δεν νομιζω να πανε μονοι τους στην αστηνομια για να πουνε τι τους συνεβει, οταν πηγαν να μας κλεψουν.
χαχαχαχα πολυ καλο!!!!! :D

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Σε άλλα πολιτισμένα Κράτη σε τέτοιες περιπτώσεις όπου οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες ακινητοποιούν τους κλέφτες και καλούν την Αστυνομία , η ίδια η Αστυνομία τους συγχαίρει και τους ευχαριστεί για την βοήθειά τους στο να συλληφθούν . Δυστυχώς στην Ελλάδα μας αν σου παραβιάσουν το σπίτι καταλήγεις ένοχος που το προστάτεψες .

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Γνωστος μου- δοιηκητης αστυνομιας μου ειπε κατα λεξη:
Εαν πιασεις ποτε κλεφη στο σπιτι σου- καθαρησε τον, θαψτο στην αυλη σου και ξεχνα το συμβαν!
Μονο μην κανεις το λαθος να παρεις την αστυνομια!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Σε άλλα πολιτισμένα Κράτη σε τέτοιες περιπτώσεις όπου οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες ακινητοποιούν τους κλέφτες και καλούν την Αστυνομία , η ίδια η Αστυνομία τους συγχαίρει και τους ευχαριστεί για την βοήθειά τους στο να συλληφθούν . Δυστυχώς στην Ελλάδα μας αν σου παραβιάσουν το σπίτι καταλήγεις ένοχος που το προστάτεψες .
Σ' αυτό, εντάξει, μην ορκίζεσαι κιόλας... ειδικά στις ΗΠΑ (που έχω ζήσει), υπάρχουν επίσης κάτι "μυστήριες" νομοθεσίες γύρω από αυτό το ζήτημα... κι εκεί μπορεί να μπλέξεις (δικαστικά) άσχημα...

Γνωστος μου- δοιηκητης αστυνομιας μου ειπε κατα λεξη:
Εαν πιασεις ποτε κλεφη στο σπιτι σου- καθαρησε τον, θαψτο στην αυλη σου και ξεχνα το συμβαν!
Μονο μην κανεις το λαθος να παρεις την αστυνομια!
Αυτό έχει συζητηθεί, επίσης, πολλές φορές στο φόρουμ...
είπαμε: πρέπει να διαθέτεις λάκο με ασβέστη... ή, ακόμα καλύτερα, μιά μάντρα με γουρούνια...
και πάντα: ο σκύλος ...εκδρομή!!!

Υ.Γ. Και για να γελάσουμε λίγο... τώρα, αν διανοηθώ μέσα στο διαμέρισμά μου να υπάρχει και λάκκος με ασβέστη και μάντρα με γουρούνια... είναι για να φεύγουμε εμείς και να μένουν τα σκυλιά!!!

Last edited:

mpampis-kallia

Well-Known Member
8 Ιουνίου 2012
145
3
Καλλιθεα
-Δικαστήριο του Σίδνεϊ επεδίκασε αποζημίωση 50.000 δολαρίων υπέρ ενός νεαρού κατηγορούμενου για διάρρηξη, για την επίθεση που δέχθηκε και τον ξυλοδαρμό που υπέστη από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στο οποίο είχε μπει παράνομα.

Πρόκειται για τον Τζέσουα Φοξ που όταν συνέβη το επεισόδιο ήταν μόλις 16 χρόνων. Αξίζει να σημειωθεί ότι αποζημίωση 18.500 δολαρίων πήρε και η μητέρα του νεαρού, για τον ψυχικό κλονισμό που υπέστη όταν είδε τον γιο της χτυπημένο και γεμάτο αίματα.

Το επεισόδιο συνέβη στις 23 Αυγούστου του 1999 όταν ο νεαρός Φοξ υπό την επήρεια αλκοόλ, επιχείρησε να μπει σε μια μπυραρία αλλά ο υπεύθυνος της, Χονεκίκι Νιούτον του απαγόρευσε την είσοδο. Ο νεαρός όμως δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια, πήγε πίσω από την μπυραρία και μπήκε μέσα στο σπίτι που έμενε ο υπεύθυνος με την οικογένειά του. Εκεί τον βρήκε ο Νιούτον, ο οποίος και τον χτύπησε άσχημα με ένα γκλομπ στο κεφάλι.

Το δικαστήριο, αν και δέχθηκε ότι ο Νιούτον υπεράσπιζε τον εαυτό του αποφάνθηκε ότι χρησιμοποίησε υπερβολική βία για να αντιμετωπίσει τον 16χρονο τότε Φοξ που ήταν άοπλος και ακίνδυνος. Στο μεταξύ, ο πολιτειακός υπουργός Δικαιοσύνης της Νέας Νότιας Ουαλίας, Bob Debus, όταν πληροφορήθηκε την πιο πάνω απόφαση δήλωσε ότι θα προτείνει αλλαγή της σχετικής νομοθεσίας ώστε να μην μπορεί κανείς που κατηγορείται για εγκληματικές πράξεις να καταφύγει σε δικαστήριο για αποζημίωση. Την αποζημίωση στο νεαρό Φοξ και την μητέρα του θα την πληρώσει η μπυραρία για λογαριασμό της οποίος εργάζονταν ο Νιούτον

-ΗΠΑ: (δυστηχως δεν μπορω να βρω το ερθρο για τι ειναι παλιουτσικο) διαρρηκτης παγθδευτικε στο γκαραζ της οικιας ενω οι ιδιοκτητες ελειπαν για τριημερο , και απαιτησε (και πηρε) αποζημιωση για σωματικες βλαβες και ψυχικη οδυνη...

Αυτα γινονται στα πολιτισμενα κρατη...

Last edited:

Xenofon

Active Member
24 Αυγούστου 2012
25
0
Σ' αυτό, εντάξει, μην ορκίζεσαι κιόλας... ειδικά στις ΗΠΑ (που έχω ζήσει), υπάρχουν επίσης κάτι "μυστήριες" νομοθεσίες γύρω από αυτό το ζήτημα... κι εκεί μπορεί να μπλέξεις (δικαστικά) άσχημα...

Αυτό έχει συζητηθεί, επίσης, πολλές φορές στο φόρουμ...
είπαμε: πρέπει να διαθέτεις λάκο με ασβέστη... ή, ακόμα καλύτερα, μιά μάντρα με γουρούνια...
και πάντα: ο σκύλος ...εκδρομή!!!

Υ.Γ. Και για να γελάσουμε λίγο... τώρα, αν διανοηθώ μέσα στο διαμέρισμά μου να υπάρχει και λάκκος με ασβέστη και μάντρα με γουρούνια... είναι για να φεύγουμε εμείς και να μένουν τα σκυλιά!!!
Πάντος για τους τυχερούς που ζούν σε μονοκατοικία το φρεάτιο του.. βόθρου είναι καλή καβάτζα ! :rolleyes:

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Ναι καλα που θα κοιμομουν με κανεναν θαμμενο στον κηπο μου!!!! :p

Ιστορια οικογενειακων φιλων που εζησαν αρκετα χρονια ως μεταναστες στο Γιοχανεσμπουργκ :

Στη γειτονια τους εκει καποιος αφησε τα δυο ντομπερμαν του κλεισμενα μεσα στο καλα περιφραγμενο οικοπεδο του οπου ηταν και το σπιτι του, εδωσε κι ενα σακι τροφη στο γειτονα και εφυγε για διακοπες με τη λογικη ο γειτονας να σπρωχνει ενα πιατο τροφη μια φορα την ημερα στα σκυλια κατω απο την πορτα. Μετα απο μια εβδομαδα ο γειτονας εβαλε φαγητο στα σκυλια και παρατηρησε πως ηρθε μονο το ενα σκυλι να φαει, κι αφου εφαγε εφυγε κι ηρθε το αλλο. Αυτο συνεβη μερικες ακομη ημερες και τηλεφωνησε στον ιδιοκτητη ο οποιος οταν επεστρεψε βρηκε εναν εγχρωμο αντρα νεκρο στο πατωμα μεσα στο σπιτι κι εναν ανεβασμενο πανω στην ντουλαπα σε κακο χαλι. Κρατουσαν βαρδια τα σκυλια για να μην φυγει, απιστευτο δεν ειναι?

Αληθινη η ψευτικη η ιστορια δεν ξερω τι να πω, αλλα μου εκανε μεγαλη εντυπωση.:confused:

panos chow

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
575
27
ο νομος δυστηχως ειναι με το μερος του κλεφτη,
ξεδελφος μου,αστυνομικος στην κυψελη,
πριν κανα δυο χρονια ετυχε σε περιπτωση που αλοδαπος μπηκε σε σπιτι για διαρηξη και το σκυλι που ηταν στο σπιτι το εκανε καινουργιο...
αφου λοιπον ο αλοδαπος εγινε καλα,εκανε μηνυση στον ιδιοκτητη του σκυλου .
το αποτελεσμα ηταν οτι μετα απο μερικα δικαστηρια ο ΚΛΕΦΤΗΣ δικαιωθηκε, ο σκυλος κατασχεθηκε σαν επικινδυνος και ο ιδιοκτητης του πληρωσε και αποζημιωση.....
γαμω το ελληνικο δικαιο!!!!!!!!!!!!

christostr

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
409
1
ο νομος δυστηχως ειναι με το μερος του κλεφτη,
ξεδελφος μου,αστυνομικος στην κυψελη,
πριν κανα δυο χρονια ετυχε σε περιπτωση που αλοδαπος μπηκε σε σπιτι για διαρηξη και το σκυλι που ηταν στο σπιτι το εκανε καινουργιο...
αφου λοιπον ο αλοδαπος εγινε καλα,εκανε μηνυση στον ιδιοκτητη του σκυλου .
το αποτελεσμα ηταν οτι μετα απο μερικα δικαστηρια ο ΚΛΕΦΤΗΣ δικαιωθηκε, ο σκυλος κατασχεθηκε σαν επικινδυνος και ο ιδιοκτητης του πληρωσε και αποζημιωση.....
γαμω το ελληνικο δικαιο!!!!!!!!!!!!
Σιγά μην αφήσω να τη βρούνε!

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Η λογική του παραλόγου..

Έρχεται ο κλέφτης, παθαίνει ό,τι παθαίνει και μετά σου κάνει και μήνυση.

Που τα βρίσκει τα λεφτά για δικηγόρους ο τραχανάς; Αφού είναι κλέφτης, "λογικά" δεν έχει νόμιμο εισόδημα.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.394
10.569
Athens
Η λογική του παραλόγου..

Έρχεται ο κλέφτης, παθαίνει ό,τι παθαίνει και μετά σου κάνει και μήνυση.

Που τα βρίσκει τα λεφτά για δικηγόρους ο τραχανάς; Αφού είναι κλέφτης, "λογικά" δεν έχει νόμιμο εισόδημα.
Φαντάζεσαι να τον αναλαμβάνει δημόσιος συνήγορος ή κάτι τέτοιο;
Δηλαδή τον πληρώνουμε κιόλας...

(αμπαλάζ λέμε!)

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Θα κλάψω.

Έχω ένα πατάρι..Θα τον βολέψω για αρχή.

Μετά λέω να χτίσω τζάκι στη γωνία και για να το στολίσω θα βάλω το κεφάλι του εκεί, όπως βάζουν των ταράνδων. Προς αποτροπή του επόμενου που θα μπει. Μουαχαχαχα

panos chow

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
575
27
το κακο με αυτους ειναι ,οτι οσοι εχουν χαρτια και ειναι νομιμοι ,η πολιτια τους φερεται λες και ειναι κατι εθραυστο...
δεν τους ακουμπαει τιποτα,μεχρι και τσαμπα νοσηλεια εχουν,
και εμεις οι μαλακες οταν παμε νοσοκομειο ζητανε ταμειο
μπουρδελο....................

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
.....όταν ο μισανθρωπισμός περισσεύει.....:(

(όσο άσχετο είναι το σχόλιο μου με το θέμα του topic.....τόσο άσχετο και απαράδεκτο είναι το ρατσιστικό σχόλιο που αναρτάται....)

Last edited:

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Σπίτι στο χωρίο δίπλα στην λίμνη με γουλιανούς 2 μετρούς ας βουτήξουν να τον βρουν.
Χαιρετίσματα στην εξουσία που λέει και ο ποιητής.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
.....όταν ο μισανθρωπισμός περισσεύει.....:(

(όσο άσχετο είναι το σχόλιο μου με το θέμα του topic.....τόσο άσχετο και απαράδεκτο είναι το ρατσιστικό σχόλιο που αναρτάται....)
Συμφωνώ, TARA!

Είναι τουλάχιστον άδικο, η εγκληματικότητα να συναρτάται με την εθνικότητα!

Status
Κλειδωμένο θέμα