Νέο μέλος, καλησπέρα.

thp

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
101
3
Για πιο λογο να βαλω το σκυλι σκυλι στο κλουβι? Αμα ειναι το δενω στην αυλη.
A αυτή είναι η καλή εκπαίδευση που κανεις; Τώρα μάλιστα.

bilkon

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2010
109
0
serres
ti ενοεις? Βαζοντας το σκυλι στο κλουβι λυνεις τα προβληματα? Οχι για να ξερω αν ειναι ο σωστος τροπος να κλειδωσω τα παιδια μου στα δωματια τους. Ασε μας ρε φιλε που θα μας κανεις και μαθηματα.

physicist

Active Member
26 Απριλίου 2011
34
0
λοιπον.. πήρα παρκο για το μικρό μου... ευρύχωρο, μέσα η πανα, η μαξιλάρα το νεράκι και τα παιχνιδάκια.. αλλά το πρόβλημα είναι το εξής.. το βράδυ δεν κοιμάται και κλαίει.. το ίδιο και την ημέρα όταν δεν με βλέπει. το ξέρω είναι το άγχος αποχωρισμού. αλλά μερικά βράδια το πήρα στο δωμάτιο μαζί γιατι δεν γινόταν. τώρα πως να τον εκπαιδεύσω αρχικά να κοιμάται το βράδυ μόνος του στην κουζίνα? να σημειώσω οτι επειδή δεν έχουν γίνει όλα τα εμβόλια δεν μπορώ να τον βγάλω έξω να εκτονωθεί οπότε ότι καταφέρνω μέσα στο σπίτι..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Δεν μπορείς να κάνεις και σπουδαία πράγματα. Υπομονή να συνηθίσει.
Το πάρκο δεν μπορείς να το έχεις σε κάποιο κομβικό σημείο, να έχει ορατότητα προς εσένα; Προς την κρεβατοκάμαρά σου ας πούμε, για το βράδυ. Και τις ώρες που είσαι σπίτι, έχε τον και κάποιες φορές για λίγα λεπτά, στο πάρκο του. Απλώς να μην τον συνδιάζει μόνο με την απουσία σου.

* Αν βρήκες τελικά στην γειτονιά σου pet shop που δεν πουλάει ζώα, πες το μας, να το συμπληρώσουμε στις λίστες μας.

physicist

Active Member
26 Απριλίου 2011
34
0
Δεν μπορείς να κάνεις και σπουδαία πράγματα. Υπομονή να συνηθίσει.
Το πάρκο δεν μπορείς να το έχεις σε κάποιο κομβικό σημείο, να έχει ορατότητα προς εσένα; Προς την κρεβατοκάμαρά σου ας πούμε, για το βράδυ. Και τις ώρες που είσαι σπίτι, έχε τον και κάποιες φορές για λίγα λεπτά, στο πάρκο του. Απλώς να μην τον συνδιάζει μόνο με την απουσία σου.

* Αν βρήκες τελικά στην γειτονιά σου pet shop που δεν πουλάει ζώα, πες το μας, να το συμπληρώσουμε στις λίστες μας.
πηγα στο pet-shop του μέλους kasi στη Μιχαηλ Βοδα. αφου το έμαθα απο εδω μέσα. το θέμα είναι οτι η κουζίνα δεν έχει οπτική επαφη με το δωμάτιο. Σημερα το πρωι τον ταισα εκει μέσα τον αφησα και ενα λεπτο αφου τελείωσε και μετα του άνοιξα. το πρόβλημα είναι οτι μόλις βγω απο το δωμάτιο περιμένει στην πόρτα και κλαίει. σκέφτομαι να πάρω kong. ελπίζω οτι θα αξίζει

επίσης η κτηνίατρος του είχε βάλει frontline spray εγω χθές του έβαλα λουράκι bolfo της bayer αλλα συνεχίζει να ξύνεται. κοίταξα το λαιμό του για κοκκινίλες αλλα τίποτα..

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Μπορεί απλά να τον ενοχλεί γιατί δεν το έχει συνηθίσει. Παρακολούθησέ το όμως, μήπως του κάνει τελικά καμμία αλλεργία.

physicist

Active Member
26 Απριλίου 2011
34
0
Μπορεί απλά να τον ενοχλεί γιατί δεν το έχει συνηθίσει. Παρακολούθησέ το όμως, μήπως του κάνει τελικά καμμία αλλεργία.
έχει και αρκετο τριχωμα και δεν μπορω να δω καλά το λαιμό του αλλα προσπαθω.. προς το παρον μάλλον το έχω καλομάθει και πρεπει να μπει σε μια τάξη. φαντάσου οτι είμαι και νευρικός αλλα οταν κάνει αταξία σκεφτομαι οτι δεν φταίει αυτό και οτι εγω πρέπει να το μάθω οπότε αλλάζω δωμάτιο 2 δευτερόλεπτα να ηρεμήσω και επιστρέφω.. στην αρχή του είχα δώσει 2 απαλές στο κωλαρακι με μια εφημερίδα αλλά και πάλι το έχω μετανιώσει.. αλλά που θα πάει.. έχω οπλιστεί με υπομονή... θα μάθει ο μικρός

το kong έχει διάφορα μεγέθη? τι σχήμα έχει? ρωτάω γιατι είναι μικρός... μην του πάρω κανένα θηρίο!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Τα μωρά μόνο καλομαθημένα πρέπει να είναι. Να το έχεις αυτό στο μυαλό σου, γιαν να μην θυμάσαι αυτές τις εποχές κάποτε και μετανοιώνεις. Δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα, από τις τύψεις. Και δεν θα μπορείς να πάρεις και πίσω, όλα τα μαλώματα. Οτι και να σου κάνει τώρα α) δικαιολογείται και β) μπορείς να το προβλέψεις και να το προλάβεις.
Το kong μάλλον δεν ενδείκνυται γι' αυτή την ηλικία. Είναι πάρα πολύ σκληρό και μπορεί να του κάνεις ζημιά στα δόντια. Πάρε καλύτερα, τα ειδικά γι' αυτή την ηλικία μασουλητήρια. Ρώτα την kasi. Ξέρει...

physicist

Active Member
26 Απριλίου 2011
34
0
εχω αυτά τα κόκκαλα που τα μασάνε σιγά σιγά. απο πετ-σοπ αγορασμένο οχι της κασι. καλα μιλάμε οταν του το δινω λυσσάει το ξεσκίζει. του έχω και απο αυτα τα κορδόνια απο jumbo για να παίζει.. απο εκεί και πέρα για το πάρκο του έχω μόνιμα το νεράκι εκει ε? του έχω ανοιχτή πόρτα. αν θέλω σιγα σιγά να εξαφανίζομαι απο το δωμάτιο να το έχω μεσα στο πάρκο η οχι?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Αν έχεις πάρει πάρκο, από αυτό που έχουμε όλοι στο μυαλό μας, θα πρέπει να έχεις μέσα, το κρεββατάκι του, την πάνα του, το νερό του και τα παιχνίδια του. Σχετικά με την "εξαφάνιση" καλό είναι να κάνεις σταδιακές δοκιμές. Κλείσε για 5 λεπτά και βγες απ' το δωμάτιο. Το απόγευμα ή την άλλη μέρα, για 10 λεπτά, για 15 και ούτω καθ'εξής. Να μάθει, να μην το εκλαμβάνει ως τιμωρία, αλλά σαν μια συνηθισμένη κατάσταση.

* Βάλε και καμμιά φωτό, να δούμε...:)

physicist

Active Member
26 Απριλίου 2011
34
0
τον αφησα για 5 λεπτα και σηκωσε τον τοπο απο τις φωνες. οταν μπαινω στο δωματιο να περιμενω πρωτα να σταματησει χωρις να δινω σημασια και μετα να ανοιγω το παρκο ε?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Ακριβώς.
Βασικά θα πρέπει να του ανοίγεις, όταν σταματάει το κλάμα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Μην το σκέφτεσαι τόσο πολύ. Οπως νοιώθεις κάνε. Μην μετράς φορές και δευτερόλεπτα :)

physicist

Active Member
26 Απριλίου 2011
34
0
εχω μια απορία. αυρίο θα πάω σε σπίτι σε χωριό στο οποίο υπάρχουν εμβολιασμένα σκυλάκια ημίαιμα και ένα το οποίο είναι κουτάβι και δεν έχει εμβολιαστεί ακόμα. τον δικό μου δεν θα τον πάρω μιας και δεν έχει ολοκληρώσει τα εμβόλια του. και η απορία μου είναι η εξής. κάνει να έρθω σε επαφή με τα σκυλία ή ειναι επίφοβο μήπως μεταφέρω κάτι μετά στο δικό μου αν θεωρήσω πως έχουν κάτι αυτά? (που κατα 99.9% δεν έχουν) αλλά ο δικός μου δέν έχει ολοκληρώσει τον κύκλο των εμβολίων.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Θεωρητικά, κάθε φορά που μπαινοβγαίνεις στο σπίτι σου και δεν απολυμαίνεσαι, ρισκάρεις να του μεταδώσεις διάφορα.
Πρακτικά, μην αγχώνεσαι τόσο. Μια τέτοια περίπτωση θα ήταν απίθανη.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
εχω μια απορία. αυρίο θα πάω σε σπίτι σε χωριό στο οποίο υπάρχουν εμβολιασμένα σκυλάκια ημίαιμα και ένα το οποίο είναι κουτάβι και δεν έχει εμβολιαστεί ακόμα. τον δικό μου δεν θα τον πάρω μιας και δεν έχει ολοκληρώσει τα εμβόλια του. και η απορία μου είναι η εξής. κάνει να έρθω σε επαφή με τα σκυλία ή ειναι επίφοβο μήπως μεταφέρω κάτι μετά στο δικό μου αν θεωρήσω πως έχουν κάτι αυτά? (που κατα 99.9% δεν έχουν) αλλά ο δικός μου δέν έχει ολοκληρώσει τον κύκλο των εμβολίων.
Δεν κολλανε ετσι ευκολα ασθενειες. Αν ηταν ετσι θα ειχε χαθει ο μισος πληθυσμος των σκυλων που υπαρχουν. Ο τυφος ειναι κατι επιφοβο, αλλα πρεπει να φαει η να πιει κατι μολυσμενο. Καλα κανεις και προσεχεις, αλλα οπως σου ειπε και η mareco, μην αγχωνεσαι τοσο...

physicist

Active Member
26 Απριλίου 2011
34
0
δικιο έχετε.. αλλά καλυτερα η πρόληψη παρά η αντιμετώπιση καποια ασθένειας!

tsaki

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2011
329
0
43
αλεξανδρουπολη, Εβρος
Δηλαδή τι πιστεύεις;;; Ότι κάθε που έχουμε περίοδο, μας οσμίζονται τα αρσενικά (όχι τα σκυλιά προφανώς....) κι εμείς δεν αντέχουμε και ...και...και....Ή εμείς κυνηγάμε τα αρσενικά σαν μην πω τι.....;;;;;; (
που τετοια τυχη.....χαχαχαχα!

να σου ζησει το σκυλακι φιλε μου! να το προσεχεις και να το αγαπας! και ,εννοειται, καλως ηλθες!

physicist

Active Member
26 Απριλίου 2011
34
0
σε κουταβάκι 3 μηνών να βάλω λουράκι scalibor για τη σκνίπα? ρωτάω επειδή έχω διαβάσει οτι είναι πολύ δυνατό σαν φάρμακο.