Νέο μέλος, καλησπέρα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Μια χαρά φυσιολογικό είναι.
Να μην ανησυχείς.

physicist

Active Member
26 Απριλίου 2011
34
0
οφείλεται στην ηλικία ή στα υπόλοιπα που γράφω λες? μιλάμε είναι σαν να έχει πιεί redbull!

feniaB83

Member
8 Μαϊου 2011
9
0
athens
καλησπέρα έχω και γω ένα maltese 9 μηνών!να το χαίρεσαι πρώτον δεύτερον αυτή την εποχή δεν φτάνει μου είπε η κτηνίατρος μονο το λευκό λουράκι για τα τσιμπούρια και το καλαζάρ.θέλει και ψεκασμό κάθε μηνα μένα ειδικό σπρέι.επίσης να αποφεύγεις να πηγαίνεις το σκύλο τώρα ακόμα που ναι μικρό σε γρασίδι.του μεταφέρει πολλά μικρόβια..

Last edited by a moderator:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
οφείλεται στην ηλικία ή στα υπόλοιπα που γράφω λες? μιλάμε είναι σαν να έχει πιεί redbull!
Στην ηλικία του, στα δόντια του, στην ελλειπή εκτόνωση. Σε όλα μαζί.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
O δικός μου 3 μηνών κάνει ακριβώς τα ίδια παρόλο που έχει αρχίσει και βγαίνει μεγάλες βόλτες. Είναι απόλυτα φυσιολογικό.

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
Mε το λουρι? και καθεσαι και συζητας μαζι μου ρε φιλε? Πηγαινε παιξε κανενα ταβλι. Σε παρακαλω πολυ. Με προσβαλεις. Μην ξανααναφερθεις σε μενα. Ακους εκει με το λουρι.!!!!! Οχι βαλτο στο πορτ μπαγαζ να κανει βολτα. Βρε τι αλλο θα ακουσουμε!!!!!!!!!
Εμενα προσωπικα μπορεις να μου πεις ποσα σκυλια εχουν περασει απο τα χερια σου και αν και εφοσον απαντησεις μετα συνεχιζουμε την συζητηση εχοντας ζηση με 6 σκυλια εργασιας ολα με IPO 1 IPO 2 και shuthynd 3 doberman και 3 rotweiller

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
stamatina το μέλος bilkon έχει γίνει ban, οπότε προσωρινά δεν μπορεί να σου απαντήσει.