μην μπλέκουμε τα σκυλιά με τους ανθρώπους.
Το θέμα είναι ότι υπάρχουν ΑΠΕΙΡΑ αδέσποτα.
Μερικά στέκονται τυχερά και κάποιος τα μαζευει από το δρόμο και τα παίρνει σπίτι του. ή υιοθετεί απο καταφύγιο.
Μερικά στέκονται λιγότερο τυχερά και πάνε σε καταφύγιο όπου είναι πολύ πιθανό να περάσουν όλη τους τη ζωή περιμένοντας κάποιον που δεν θα έρθει ποτέ.
Αλλα τα περισσότερα (μιλάμε για τεράστια πλειοψηφία) στέκονται εντελώς άτυχα και πεθαίνουν στο δρόμο. Απο φόλα, απο αυτοκίνητο, απο βασανιστηρια και απο 1002 αρρώστιες.
Τα σκυλιά δεν είναι ζώα της φύσης, ο άνθρωπος τα έφτιαξε και ο άνθρωπος πρέπει να τα φροντίζει, αλλιώς δεν επιβιώνουν
Μέχρι στιγμής, ειδικά στην Ελλάδα φαίνεται να είμαστε εντελώς ανάξιοι να τα φροντίζουμε...απόδειξη τα χιλιάδες αδέσποτα που κανείς δε φροντίζει.
Δυστυχώς γέννες σαν αυτή απο όπου προέρχεται το σκυλάκι σου, και το δικό μου, και της mareco και μερικών άλλων μόνο κακό κάνουν.
το δικό σου σκυλί και το δικό μου και της Mareco και όλα τα υιοθετημένα είναι τα τυχερά και είμαστε κι εμείς τυχερές που τα έχουμε...τα αδερφάκια τους όμως?? Τα κουτάβια που γεννούν τα αδελφάκια τους? και τα επόμενα? Την τύχη τους τη βλέπουμε κάθε μέρα στους δρόμους
Εγώ πιστευω πως το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε είναι να μη ζευγαρώνουμε τα σκυλιά μας.