Νέο κουτάβι Yorkie

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Η Σαμερ εχει αρχισει τις βολτες της, βασικα τις εξορμησεις στον κηπο κυριως μιας και λουρακι δεν βρισκαμε που να μην κολυμπαει μεσα του κι εχουμε παραγγειλει. :p H πρωινη τουαλετα για τσισα και κακα ειναι αποκλειστικα εξω, και μεσα στην ημερα την βγαζουμε σε τακτα χρονικα διαστηματα, παρολα αυτα εχει και την πανα μεσα στο σπιτι την οποια χρησιμοποιει ακομη. Ειναι πια 4 μηνων και κατι κι επεσαν και 2 απο τους κατω κοπτηρες της. Εκετελει σχεδον αψογα κατσε, κατω και μεινε και σιγα σιγα της μαθαινουμε χαζα κολπακια μιας και τρελαινεται για "μαθημα" αφου συνοδευεται απο λιχουδιες. Τρωει τα ΠΑΝΤΑ κι οταν λεω τα παντα εννοω σαν λαμπραντορ/γκολντεν.#-o Στην εκπαιδευση καποιες φορες ισως χρησιμοποιησω μικρες μπουκιτσες καροτου, μηλου, μπανανας, κολοκυθιου ή αυγου αφου οταν ετοιμαζω τα φαγητα των παπαγαλων παραταει οτι κανει και ειναι διπλα μου παιρνοντας μονη της θεση "κατσε" ή "κάτω" μπας και πεσει τιποτα. :D

Με τον Murphy ειναι φιλαρακια κι καποιες φορες ερχεται κι αυτος και εκτελει εντολες μηπως φαει τιποτα. Σαφως διπλα τους κανει τα ιδια και ο Λανς. :D

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Πανεμορφο πλασματάκι!!!
Τα στηθολουρα-κολάρα στο μεγεθος τους... μεγάαλο βάσανο. Εγώ επαιρνα γατίσια (ενιοτε και τρωκτικών)....

Φτύστη να μην την ματιάσεις που τρώει τα πάντα, αλλά βρε ανθρωπε, βάλε και με τον Λανς... Μας λες οτι εχεις το τσιρκο μεντράνο:p να εκτελει ταυτόχρονα εντολές, και δεν μας βάζεις μια ομαδικη φωτο??? ε όχι!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Φτύστη να μην την ματιάσεις που τρώει τα πάντα, αλλά βρε ανθρωπε, βάλε και με τον Λανς... Μας λες οτι εχεις το τσιρκο μεντράνο:p να εκτελει ταυτόχρονα εντολές, και δεν μας βάζεις μια ομαδικη φωτο??? ε όχι!
φτου φτου! :p μονο μηχανη δεν μπορω να κρατησω εκεινη την ωρα. Λεω "κατω" και μεχρι να σκυψω να την επιβραβευσω (ειναι ενα με το χαλι οταν ξαπλωνει :D ) χωνει τη μουρη του ο γατος και μπουσουλαει και η αρκουδα που ξαπλωσε διπλα της, για το ποιος θα προλαβει να παρει τη λιχουδια απο το χερι μου πρωτος. Σπρωχνω τον εναν, σπρωχνω τον αλλον μεχρι να καταφερω να δωσω στην ξαπλωμενη ποντικομαμη μια μπουκια. Που χερι για μηχανη? :D

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
φτου φτου! :p μονο μηχανη δεν μπορω να κρατησω εκεινη την ωρα. Λεω "κατω" και μεχρι να σκυψω να την επιβραβευσω (ειναι ενα με το χαλι οταν ξαπλωνει :D ) χωνει τη μουρη του ο γατος και μπουσουλαει και η αρκουδα που ξαπλωσε διπλα της, για το ποιος θα προλαβει να παρει τη λιχουδια απο το χερι μου πρωτος. Σπρωχνω τον εναν, σπρωχνω τον αλλον μεχρι να καταφερω να δωσω στην ξαπλωμενη ποντικομαμη μια μπουκια. Που χερι για μηχανη? :D
εχω και το λέω... τα γιορκι δεν ευνοούν την μέση... λουμπάγκο παθαίνεις καθε φορά!
Και μονο που το περιγράφεις, και το φαντάζομαι το σκηνικό, πραγματικά ειναι για γέλια. Αντε να φτάσεις την ποντίκω, όσο την κουκουλώνουν τα αλλα!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Και γιατί παντρεύτηκες άμα δε σου προσφέρει η γυναίκα σου το χέρι που σου λείπει, ε; Ε; Ε;
Κι εγώ θέλω ομαδική εκπαίδευση σε φωτογραφία! Η Summer εξακολουθεί να είναι κουκλίτσα κι ο Murphy μορφή! Ε... Τον Lance τον έχω ξεχάσει, και τον γκολντένη. Τι χρώμα είναι αυτά;

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Και γιατί παντρεύτηκες άμα δε σου προσφέρει η γυναίκα σου το χέρι που σου λείπει, ε; Ε; Ε;
Κι εγώ θέλω ομαδική εκπαίδευση σε φωτογραφία! Η Summer εξακολουθεί να είναι κουκλίτσα κι ο Murphy μορφή! Ε... Τον Lance τον έχω ξεχάσει, και τον γκολντένη. Τι χρώμα είναι αυτά;
βαριά κατηγορία που πρεπει να ξεπλυθεί με μπολικες φωτογραφιες.....

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
αυτο θα της το δειξω σιγουρα! :D:D:D
O γκολντενης ειναι στους γονεις (ευτυχως διοτι εκτος απο το οτι φιλοξενω και μια αδεσποτη εδω και καμποσο καιρο) τον εχουν λιγο καλ(κ)ομαθημενο) και θα μας επεφταν πολλα. Ειχε και θεμα με τις αλλεργιες του παλι, χαλια, κορτιζονη και παλι, και αυτη τη φορα μολις μειωσουμε τη δοση στο ελαχιστο που δεν αφηνει τις αλλεργιες να εκδηλωθουν θα την κρατησουμε εκει για οσο ζει. Εκλεισε φετος τα 10 χρονια κι αν εξαιρεσουμε τα δερματικα του (για τα αρθριτικα ας ειναι καλα η χιλς) εχει ψυχη και τρελα κουταβιου. :)

Ο Λανς ειναι παντα ο απιθανος σκυλαρος μου, φτανει να τον κοιταξω στα ματια και ξερει τι σκεφτομαι. Θα επανελθω συντομα με δικες του φωτογραφιες που τον εχω ευκαιρο.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.758
7.288
Kαλά εγώ τόσο καιρό χαμπάρι δεν έχω πάρει. ΚΑΙ γιόρκι βρε αθεόφοβοι?? Χαρά στο κουράγιο σας! Να σας ζήσει η καλοκαιρινή σας αύρα! Είναι μια μπουκίτσα, αλλά είναι μπουκιά και συχώριο!

• Like
Reactions: Nizinny

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
βρε το ποντίκι που θέλει και βόλτες στην πρασινάδα με τα λουλουδάκια..... *agapoylas*

το έτερο ήμισυ πρέπει οπωσδήποτε να αποθανατίσει την στιγμή της επιβράβευσης! :)

δώσε και άλλες φωτο στο λαό

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Το κοριτσακι μεγαλωνει και γινεται απιθανο παιδι, ειναι πλεον 5,5 μηνων. Απομενουν οι κυνοδοντες για να αλλαξουν, με τα πισω δοντια δεν εχω ιδεα τι παιζει και ποτε αλλαζουν. Εξακολουθει να μην μας εχει δυσκολεψει καθολου ως τωρα σε τιποτα. Το μονο που εχουμε δουλεια να κανουμε ειναι το αυτοκινητο διοτι μετα τα πρωτα 5 λεπτα ζαλιζεται κι αρχιζει να ξερναει. Εδω και μερικες ημερες εχουμε καταργησει τελειως τις πανες μεσα στο σπιτι και δεν ειχαμε ουτε ενα ατυχημα σοου φαρ. :) Και μερικες φωτογραφιες.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.121
Γλυκάκι είναι, το σκασμένο!!!
Στο αμάξι την έχετε να υποθέσω αγκαλιά;

• Like

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Κουκλιτσα ειναι η ατιμη!!!
Εμεις πρώτα βγάλαμε τα πισω και μετά κυνόδοντες, τώρα που το σκέφτομαι.... Μαζευα δόντια από το πατωμα.

• Like

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Πολύ όμορφο κουταβάκι! Αξιαγάπητο και με το κοκκαλάκι της είναι υπέροχη!
Να σας ζήσει και πάλι και χρόνια πολλά Ανέστη και για την γιορτή σου :D

• Like

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Γλυκάκι είναι, το σκασμένο!!!
Στο αμάξι την έχετε να υποθέσω αγκαλιά;
Δοκιμασαμε και αγκαλια και σε μποξ και μονη στο καθισμα, τα ξερασε ολα. :censored:

Κουκλιτσα ειναι η ατιμη!!!
Εμεις πρώτα βγάλαμε τα πισω και μετά κυνόδοντες, τώρα που το σκέφτομαι.... Μαζευα δόντια από το πατωμα.
Τα πιο πολλα δεν τα βρηκα εκτος απο κανα δυο που επιασα να δω αν κουνιουνται και μου εμειναν στα χερια. :p

Πολύ όμορφο κουταβάκι! Αξιαγάπητο και με το κοκκαλάκι της είναι υπέροχη!
Να σας ζήσει και πάλι και χρόνια πολλά Ανέστη και για την γιορτή σου :D
Ευχαριστουμε πολυ Κυβελη! :)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
χαχαχα εμ βεβαια δεν εισαι σαν εμενα παλαβος να τα μαζευεις και να τα εχεις ολα σε κουτάκι....

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
χαχαχα εμ βεβαια δεν εισαι σαν εμενα παλαβος να τα μαζευεις και να τα εχεις ολα σε κουτάκι....
Kι εγώ έχω φυλάξει τον κυνόδοντα του Έλβις σε κουτάκι..τα υπόλοιπα τα έφαγε....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα