Νέο κουτάβι Yorkie

sophia

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2008
62
0
ATHENS
ευχαριστώ πολύ φίλε Ανέστη,για όλα!!!
Να τη χαίρεστε να έχετε μια υπέροχη ζωή και ότι χρειαστείτε θα είμαι πάντα κοντά σας!!!!
Ευχαριστώ και τη Μιχαέλα,που αυτο το ζευγάρωμα ήταν για εκείνη όνειρο και έμπνευση....και μάλλον είχε δίκιο..να είστε καλά.Ε,και τώρα που κάναμε την αρχή,δε νομίζω πως θα μείνουμε στο ενα ε??? ε??? ε????Φανταστικέ μου φίλε???:D
Θα ήθελα να πώ εδώ στους φίλους σου,πως αν υπήρχαν περισσότεροι άνθρωποι σαν εσένα και τη Grace,η εκτροφική δραστηριότητα θα αποκτούσε άλλο νόημα!!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους για τις ευχες παιδια! :)

ευχαριστώ πολύ φίλε Ανέστη,για όλα!!!
Να τη χαίρεστε να έχετε μια υπέροχη ζωή και ότι χρειαστείτε θα είμαι πάντα κοντά σας!!!!
Ευχαριστώ και τη Μιχαέλα,που αυτο το ζευγάρωμα ήταν για εκείνη όνειρο και έμπνευση....και μάλλον είχε δίκιο..να είστε καλά.Ε,και τώρα που κάναμε την αρχή,δε νομίζω πως θα μείνουμε στο ενα ε??? ε??? ε????Φανταστικέ μου φίλε???:D
Θα ήθελα να πώ εδώ στους φίλους σου,πως αν υπήρχαν περισσότεροι άνθρωποι σαν εσένα και τη Grace,η εκτροφική δραστηριότητα θα αποκτούσε άλλο νόημα!!
Σοφια ας μην αρχισουμε να αλληλοευχαριστιομαστε παλι! Δεν κανουμε αλλη δουλεια τελευταια!
οσο για το ενα, δυο, τρια και τους λοιπους αριθμους εχουμε καιρο μπροστα μας να αντιπαραθετουμε αποψεις. :p

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Να την χαιρεσαι την μικρη !!!! Πολλα και καλα χρονια !!! Ερωτηση περιεργειας , επρεπε να της δωσετε τιτλο ταινιας θριλερ για να κρατησετε το σαμερ? υπαρχουν και αλλες ταινιες με καλοκαιρι !! 500 days of summer κτλπ κτλπ :p :p

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Να την χαιρεσαι την μικρη !!!! Πολλα και καλα χρονια !!! Ερωτηση περιεργειας , επρεπε να της δωσετε τιτλο ταινιας θριλερ για να κρατησετε το σαμερ? υπαρχουν και αλλες ταινιες με καλοκαιρι !! 500 days of summer κτλπ κτλπ :p :p
Αχαχαχαχαχα! Το ονομα δεν το διαλεξαμε εμεις αλλα μ'αρεσε πολυ! Ειμαι και μεγας φαν των θριλερ παρολο που το ομωνυμο της ειναι κοτσανα. :p

POOK

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2013
171
22
Πολυ ωραιο!Να σας ζησει!Καλα στην τελευταια φωτογραφια ο κουκλινος ο σκυλος ειναι πιο μεγαλος απο αυτην!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Σας ευχαριστουμε πολυ παιδια! :)

Πολυ ωραιο!Να σας ζησει!Καλα στην τελευταια φωτογραφια ο κουκλινος ο σκυλος ειναι πιο μεγαλος απο αυτην!
τα παντα μεσα στο σπιτι ειναι πιο μεγαλα απο αυτην, νομιζω ακομη και οι παπαγαλοι! :p
Να χαιρεστε την μικρη σας Σαμερ!!!
Τελικα η γυναικεια γνωμη υπερισχυει ε? :p
Αντε με το καλο να ερθει και το επομενο σκυλι :cool:
παντα και με δημοκρατικη διαδικασια ;) Στοπ τωρα, προς το παρον ουτε σκεψη για επομενα, εχουμε κι αλλα πολλα ζωα που φροντιζουμε και στο σπιτι κι αδεσποτα. ;)

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
Αχου μωρε να σας ζήσει το μικρουλι! Αυτές οι εκπλήξεις ειναι οι καλύτερες! Ανέστη νομίζω οτι οι περισσότεροι που ζουν με μεγαλόσωμο σκύλο τα βραδυα ονειρεύονται να είχαν και ενα σκατακι σαν και τούτο!!;)

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Ευχαριστουμε πολυ Μαρινα! :) Κι εσυ να χαιρεσαι τη σκυλιτσα σου! ;)

Η μικρη μας ειναι πολυ απροβληματιστο κουταβι! Δεν μας δυσκολευει πουθενα, δεν κλαιει, κοιμαται πλεον μονη της τα βραδια στο κρεβατακι της και ειναι μεσα στην τρελη χαρα. Απο χθες κατουραει στην πανα της οταν της λεμε τσισα, τα ποντικοκουραδα της ομως τα αφηνει κατω απο πολυθρονες και γενικα οπου της ερθει. :p Εχουν γινει πρωτοι κολλητοι με τον Ολιβερ, τον μικρο γατο, και παιζουν σαν τρελα ολη μερα. :D

κι εδω η συγκριση που λεγαμε, δεν εχουν και μεγαλη διαφορα ε? :p

Το απογευμα θα κανει το πρωτο κανονικο εμβολιο, ειναι πια 10 εβδομαδων.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Φοβερές φωτό!!!
Και αυτή που μασουλάει την ουρά της γάτας, και με τους παπαγάλους.
Με τον Λανς, δεν βλέπω φωτό...

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Ευχαριστουμε πολυ Μαρινα! :) Κι εσυ να χαιρεσαι τη σκυλιτσα σου! ;)

Η μικρη μας ειναι πολυ απροβληματιστο κουταβι! Δεν μας δυσκολευει πουθενα, δεν κλαιει, κοιμαται πλεον μονη της τα βραδια στο κρεβατακι της και ειναι μεσα στην τρελη χαρα. Απο χθες κατουραει στην πανα της οταν της λεμε τσισα, τα ποντικοκουραδα της ομως τα αφηνει κατω απο πολυθρονες και γενικα οπου της ερθει. :p Εχουν γινει πρωτοι κολλητοι με τον Ολιβερ, τον μικρο γατο, και παιζουν σαν τρελα ολη μερα. :D

κι εδω η συγκριση που λεγαμε, δεν εχουν και μεγαλη διαφορα ε? :p

Το απογευμα θα κανει το πρωτο κανονικο εμβολιο, ειναι πια 10 εβδομαδων.
τι αρμονικη συνυπαρξη ! θαυμασιες φωτος, ευγε !

POOK

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2013
171
22
Καλα και οι 2 φωτο είναι γ@ματες!:)

Υ.Γ Οι παπαγάλοι σας τι ρατσα είναι?:confused:

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
παναγία μου καλέ αμαζόνες έχεις με το κουτάβι; καλά όχι ότι ξέρω και πολλά, αλλά δεν είναι αιμοβόρικα πουλιά αυτά; κάτι φίλοι μου έχουν μονκ και ένα απο τα αδερφάκια του, το αποκεφάλισε μια αμαζόνα...

κατα τ άλλα είναι πανέμορφηηη! να τη χαίρεστε! :D

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
παναγία μου καλέ αμαζόνες έχεις με το κουτάβι; καλά όχι ότι ξέρω και πολλά, αλλά δεν είναι αιμοβόρικα πουλιά αυτά; κάτι φίλοι μου έχουν μονκ και ένα απο τα αδερφάκια του, το αποκεφάλισε μια αμαζόνα...

κατα τ άλλα είναι πανέμορφηηη! να τη χαίρεστε! :D
Σαφως και δεν ειναι αιμοβορικα ασε που αυτα τα 2 ειναι τα μωρα που γεννηθηκαν στο σπιτι μου περσι. :) Οταν ερθει η ενηλικιωση τους σε καναδυο χρονια και η περιοδος της ανοιξης και των ορμονων θα τα διαχειριστω αναλογα. ;-) Προς το παρον δινουμε φιλια στα χειλη και τα αφηνω και μου "καθαριζουν" μεχρι τα ματοτσινορα. Αν ακουσεις να μιλανε και να μας φωναζουν "αγαπη μου" και να δινουν φιλια μαλλον θα αλλαξεις γνωμη για τα "αιμοβορικα" αμαζονακια. :cool:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ωπ, Nizinny! Να σας ζήσει το νέο μέλος! Ετοιμαστείτε για μεγάάάάλες δόσεις από ζουζουνιές και τσαχπινιές!