Νέο κουτάβι Yorkie

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Τέλειο πλάσμα η πιτσιρίκα!!!!!!!

Μα πόσο όμορφα ειναι τα yorkie κουταβάκια.... :fan:*agapoylas*

πως πάει η συμβίωση σας μέχρι στιγμής?

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Τέλειο πλάσμα η πιτσιρίκα!!!!!!!

Μα πόσο όμορφα ειναι τα yorkie κουταβάκια.... :fan:*agapoylas*

πως πάει η συμβίωση σας μέχρι στιγμής?
Θενκς Αλικη! :D Ειναι οντως πανεμορφα κουταβια.

Η συμβιωση ως τωρα ειναι απιθανη! Καλυτερη απ'τι το περιμενα γνωριζοντας οτι ειναι δυσκολο να μαθει ενα κουταβακι τους κανονες και τη ζωη στο νεο του σπιτι. Η μικρη ομως δεν μας κουραζει πραγματικα καθολου μιας και δεν κανει ζημιες, δεν κλαιει (εχουμε ακουσει ελαχιστες φορες ενα ελαφρυ κλαψουρισμα μεσα στο βραδυ επειδη ηθελε να βγει απο το κλουβι για να κατουρησει), κοιμαται μονη της αδιακοπα ολο το βραδυ, ακουει στο πρωτο "μη" για να σταματησει να μασουλαει κατι που δεν πρεπει χωρις να φωναξουμε και γενικα εχει ολη την καλη διαθεση να μας ευχαριστει με τη συμπεριφορα της. Εμαθε γρηγορα και κατουραει με εντολη αλλα κι ατυχηματακια εχουμε μια στο τοσο μιας και ειναι ακομη πολυ μωρο. :) Με τα υπολοιπα ζωα ειναι αψογη και ειναι κολλητη με τον Ολιβερ τον οποιο λατρευει. :) Πρεπει να εχω και μια φωτο να κοιμουνται μαζι, θα κοιταξω και θα την ανεβασω αν την βρω.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ευχαριστουμε, ευχαριστουμε! :D

Μια φιλικη συμβουλη: προστατέψτε τις μύτες σας!
Εχουν τόσο μικρή γλωσσίτσα που μόλις αρχισουν τα φιλιά δεν σταματούν και δεν περιοριζονται στο στόμα. Αν πιάσουν μυτη, ειναι ικανα να φτάσουν στον εγκέφαλο!!! :p

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
...
Με τον Λανς, δεν βλέπω φωτό...
Eκανα λιγο καιρο αλλα τα καταφερα! Οταν βλεπει τον Λανς λιωνει απο τη χαρα της και ειναι αεικινητη οποτε εβγαλα 157 κουνημενες φωτο. :D Με τη βοηθεια καναδυο μεζεδακιων μερικες βλεπονται. :D

και μια μονη της

Η μικρουλα μεγαλώνει και συνεχιζει να μην μας προβληματιζει καθολου. Εμαθε και να εκτελει σχεδον αψογα το "κατσε" και το "κατω". :) Επισης λατρευει τα ωμα λαχανικα. Ερχεται στο νεροχυτη που πλενω και κοβω τα λαχανικα για τους παπαγαλους και περιμενει μηπως μου πεσει κατι κατω. :D Που και που μου πεφτει μια ποντικο-μπουκια καροτο ή κολοκυθακι και της αρεσει πολυ.

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Η μικρουλα μεγαλώνει και συνεχιζει να μην μας προβληματιζει καθολου. Εμαθε και να εκτελει σχεδον αψογα το "κατσε" και το "κατω". :) Επισης λατρευει τα ωμα λαχανικα. Ερχεται στο νεροχυτη που πλενω και κοβω τα λαχανικα για τους παπαγαλους και περιμενει μηπως μου πεσει κατι κατω. :D
Μπράβο στη νεαρή κυρία!!
Καλώς τη δεχθήκατε!
Να σας ζήσει!! :)

"Μπάρφερ" οι παπαγάλοι;! :rolleyes:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.768
7.927
Καλά τρελαίνομαι. Πως με κάνατε να αγαπήσω τα γιόρκι που δεν μου άρεσαν πολύ, όλοι εσείς στο φόρουμ που έχετε, ούτε που το κατάλαβα. Οι φώτο μετον Λάνς είναι υπέροχες!!

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.456
12.894
Aθήνα
Καλά τρελαίνομαι. Πως με κάνατε να αγαπήσω τα γιόρκι που δεν μου άρεσαν πολύ, όλοι εσείς στο φόρουμ που έχετε, ούτε που το κατάλαβα. Οι φώτο μετον Λάνς είναι υπέροχες!!

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Έχω αδυναμία στα γιόρκυ απο την μικρούλα που έχει η κολλητή μου. Είναι πανέμορφα και αξιαγάπητα πλάσματα (όταν θέλουν :p). Εγώ θέλω βίντεο να δω με τους παπαγάλουυυυςςςςς!!!! Τώρα διάβασα το ποστ σου με τις αμαζόνες. Το περασμένο καλοκαίρι ήμουν στο τσακ να πάρω μονκ. Οι φίλοι που σου έλεγα, το αγόρασαν απο έναν εκτροφέα και δύστυχώς το ένα αδερφάκι το αποκεφάλισαν και το άλλο είχε πρόβλημα στο ποδαράκι του απο τις αμαζόνες και είχε πει ο εκτροφέας ότι θα τον κρατούσε εκείνος τον μικρούλη. Απο εκείνη τη στιγμή μου καρφώθηκε στο μυαλό να παω να τον πάρω εγώ (τελικά είπαμε να μην το κάνουμε το σπίτι ζωολογικό κήπο και μου έμεινε το απωθημένο). Θέλω να δω παπαγάλους με σκυλούνιαααα!!! :cuniaoo:

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Κουκλακι! Κι εγω δεν ειμαι γιόρκιφαν αλλα μπορει να μην ανοιξει η καρδιά σου βλέποντας αυτη τη φατσούλα ; Δε μπορεί !

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
ναι μαρεκο δυστυχώς έγινε..και ένας φίλος εκτροφέας african grey στο εξωτερικό (που σχετικά είναι πιο...ήσυχα απ ότι ξέρω) σε περίοδο ζευγαρώματος ένας αρσενικός αποκεφάλισε επίσης τη θηλυκιά..τελος πάντων σορυ για το οφ τόπικ. Απλά μου έχει μείνει απωθημένο..Ελπίζω να καταφέρω να πάρω μια μέρα έναν!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.768
7.927
Ωωωωωω σας ευχαριστούμε για την υπέροχη αφιέρωση!!!!!
Την έδειξα και στα δικά μου τα ρεμάλια και τους απείλησα ότι θα τους φέρω ένα γιόρκι να τα βάλει σε τάξη!!!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ωωωωωω σας ευχαριστούμε για την υπέροχη αφιέρωση!!!!!
Την έδειξα και στα δικά μου τα ρεμάλια και τους απείλησα ότι θα τους φέρω ένα γιόρκι να τα βάλει σε τάξη!!!!

Σου στέλνω το νιντζα όποτε θες!!!

Μη μου ζητησεις αποζημιωση μετά όμως!