Νέο κουτάβι Yorkie

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
χαχαχα εμ βεβαια δεν εισαι σαν εμενα παλαβος να τα μαζευεις και να τα εχεις ολα σε κουτάκι....
Η αληθεια ειναι οτι η γυναικα μου τα ηθελε κι εγω τα πεταξα. Τωρα περιμενει μηπως βρουμε κανεναν ποντικοκυνοδοντα της. :D

Kι εγώ έχω φυλάξει τον κυνόδοντα του Έλβις σε κουτάκι..τα υπόλοιπα τα έφαγε....
Ελβις ειναι αυτος, αν δεν τα ετρωγε τι θα εκανε... :p

• Like
Reactions: l.Kyveli

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Σημερα ο σπορος εγινε 6 μηνων. :) Αλλαξαμε τα περισσοτερα δοντια και μονο εναν κυνοδοντα. Ζυγιζει 2,350.

Η τουαλετα της εχει ρυθμιστει τελειως και πλεον κρατιεται και βγαινει 3 φορες βολτα μαζι με τον Λανς. Την εχει δει ο φυλακας του σπιτιου, στον παραμικρο θορυβο απο την ωρα που θα αρχισει να σουρουπωνει πεταγεται και γαυγιζει και κανει μια γυρα το σπιτι να δει οτι ολα ειναι στη θεση τους. :D Το παρατραβει λιγο εδω και μερικες ημερες και γαυγιζει ακομη και στην αντανακλαση της στην μπαλκονοπορτα. Μια σταλια σκατο αλλα εχει αποψη για ολα. :LOL:

Αγαπημενες λιχουδιες ειναι τα ωμα λαχανικα, τα προτιμαει ακομη και απο κρεας. Μηπως να την κανω βετζετεριαν? :p

rogerF

Well-Known Member
4 Μαϊου 2014
257
74
Λάρισα
Τι να πω..... Ειναι κουκλιτσα η ατιμη! Το πιο όμορφο πλασματακι! Να την χαίρεστε και να περνάτε παντα καλα! :)

• Like
Reactions: Nizinny

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
εχουμε ιδιο μαξιλαρι (y)

2,350 κιλά..να χορταινεις να το παίρνεις αγκαλιά, χωρίς να διαμαρτυρεται η μεση σου!
να σου ζησει, φαινεται υπεροχο πλασμα!

• Like
Reactions: Nizinny

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καλά, τα χαζεύω και στ' άβατάρ σου, αλλά είναι ωραία μαζί (και με το γάτο δηλαδη)

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
H Σάμερ είναι πια 3,5 χρονών. :love: Είναι το πιο απίθανο σκυλάκι που θα μπορούσαμε να έχουμε, σε όλα της. Δεν μας έχει προβληματίσει ούτε στο τόσο δα απειροελάχιστο κι είναι η σκιά όλων μας. Η αγαπημένη της δουλειά είναι να κάνει τον μάνατζερ της γάτας.:D Δεν την αφήνει σε χλωρό κλαρί, την ακολουθεί και την παρακολουθεί μην τυχόν και πάρει η άλλη περισσότερη προσοχή ή περισσότερο οτιδήποτε απο αυτήν. :ROFLMAO:

Μια με μακρύ μαλλί

Και μια κουρεμένη πριν 2 εβδομάδες

Επίσης πριν 10 μέρες στειρώθηκε καθώς και στις 4 περιόδους της ως τώρα έκανε ψευδοκύηση και φοβόμασταν την πιθανότητα εμφάνισης πυομήτρας.

Είναι ήδη περδίκι και επέστρεψε στα "καθήκοντά" της. :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα