οποτε εσυ θεωρείς καλύτερο να μην ξερει καν ο άλλος ότι το κουτάβι που παίρνει είναι φοβικο??? πως ειναι δυνατόν αυτο να είναι καλύτερο???
Εγώ είπα:Αλλα πρέπει να γίνεται σωστά, από άτομα συνειδητοποιημένα για τυχόν κινδυνους που μπορεί να εγκυμονεί μια τέτοια πράξη.
Κάτι πρέπει να έχω χάσει στη συζήτησηΑρκεί, θα έλεγα, να ξέρει ότι είναι φοβικό και να είναι διατεθειμένος να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα.
Απο εκει και περα το μελος μας εχει καλυφτει, εχει ακουσει ολες τις αποψεις..(κουραστικα και λιγο..), δεν εχει νοημα να συνεχισουμε αυτην την κουβεντα..Ολοι είμαστε φιλόζωοι (πιστεύω) και όλοι θέλουμε τα σκυλάκια του δρόμου να βρίσκουν σπίτια..
Αλλα πρέπει να γίνεται σωστά, από άτομα συνειδητοποιημένα για τυχόν κινδυνους που μπορεί να εγκυμονεί μια τέτοια πράξη.
Δεν λέω ότι είναι σίγουρο.., μπορεί να βγει το πιο καλο σκυλί του κόσμου.., μπορεί και το χειρότερο..
Πρέπει να το γνωρίζει και ανάλογα να πράξει όχι παρορμητικά αλλα συνειδητοποιημένα βάση εμπειρίας και θέλω
Λιζα και εγω.., οταν το βρεις πες μου και μενα..Κάτι πρέπει να έχω χάσει στη συζήτηση
Αλλα πρέπει να γίνεται σωστά, από άτομα συνειδητοποιημένα για τυχόν κινδυνους που μπορεί να εγκυμονεί μια τέτοια πράξη.
Αλλα ποιός θα του το πει?? Από τη μια λετε ότι είναι ρατσισμός να ενημερώνεις για το αν ειναι φοβικό ή όχι το κουτάβι, από την άλλη δε θέλετε να πέφτει το λάθος κουτάβι σε λάθος άνθρωπο.... φυσικά αν δεν υπάρχει καμια ενημέρωση για το πως να διαγνώσει κάποια πράγματα, είναι ρίσκο να πάρεις ημίαιμο γιατι μπορει να σου βγει έτσι κι ετσι κι ετσι κι ετσι.... το μονο που λέω είναι ότι αν υπάρχουν κάποιες οδηγίες, το ρίσκο είναι μικρότερο και οι επιλογές γίνονται σωστότερα με βάση τα όσα λέτε κι εσεις παραπανω.Αρκεί, θα έλεγα, να ξέρει ότι είναι φοβικό και να είναι διατεθειμένος να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα.
Τι οδηγίες? Τύπου "το κουτάβι που κάνει αυτό κι εκείνο είναι φοβικό" ή "Μην πάρετε φοβικό σκύλο?"Βρε παιδιά, από που θα καταλάβει ο άσχετος ότι ο σκύλος που πάει να πάρει είναι φοβικός? Εδώ θα βοηθούσαν οι περιβόητες οδηγίες! Οχι?
Ακριβώς!!!!Στη δεύτερη περίπτωση δεν έχει νόημα. Πολύ απλά γιατί εγώ μπορεί να ΘΕΛΩ φοβικό σκύλο (για οποιονδήποτε λόγο).
Για αυτό λέω να είναι έμπειρος και όχι άπειρος που παίρνει τον πρώτο του σκύλο..Δε διαφωνώ στα
Αλλα ποιός θα του το πει?? Από τη μια λετε ότι είναι ρατσισμός να ενημερώνεις για το αν ειναι φοβικό ή όχι το κουτάβι, από την άλλη δε θέλετε να πέφτει το λάθος κουτάβι σε λάθος άνθρωπο.... φυσικά αν δεν υπάρχει καμια ενημέρωση για το πως να διαγνώσει κάποια πράγματα, είναι ρίσκο να πάρεις ημίαιμο γιατι μπορει να σου βγει έτσι κι ετσι κι ετσι κι ετσι.... το μονο που λέω είναι ότι αν υπάρχουν κάποιες οδηγίες, το ρίσκο είναι μικρότερο και οι επιλογές γίνονται σωστότερα με βάση τα όσα λέτε κι εσεις παραπανω.
H λίστα είναι ίδια με την επιλογή ενός καθαρόαιμου.επειδη το παραζαλίσατε.............
kopritis δεν φτιάχνεις την λίστα σε ενα καινουργιο θεμα και οποιος θελει να συμπληρώνει εκει ????
Λεω και εγω..τι λεει?..τωρα την ειδα την πατατα μου!!!:maria:ας κάνει κάποιος μία προσπάθεια για "επιλογή ημίαμου"
Δεν υπαρχει προβλημα σε αυτο,αν δω οτι το 8ωρο της δουλειας του φαινεται πολυ θα τον πηγαινω στους δικους μου.αν δεν απατομαι οι μολοσοι εχουν αναγκη απο πολυ κ ουσιαστικη ανθρωπινη επαφη..κατι μου λεει οτι δεν σε περνει απο χρονο...