Νέο απειρο μελος ενδιαφερεται για μεγαλοσωμο σκυλο

elenamagna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2008
422
3
42
ΑΘΗΝΑ
α!τωρα που το θυμηθηκα το καζ ειχε ενα απιστευτο ραβδωτο μολλοσωειδες αρσενικο σκυλο.ηραμο κ μελαγχολικο. τον εχω κ σε βιντεο κατσε να δω πως θα το βαλω.δεν περνεις ενα τηλ να ρωτησεις μηπως τον εχουν ακομη?

elenamagna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2008
422
3
42
ΑΘΗΝΑ
ο σκυλακος ειναι προς το τελος. ηταν λιγο ταλαιπορημενος αλλα γινοταν κουκλος σιγα σιγα..οταν τον ειχαν βρει ηταν σκελετωμενος τελειως κ κακοποιημενος..

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
Πού ?
Είναι πολύ σχετικά τα πράγματα γενικά δεν παίρνεις σε οποιαδήποτε τιμή - τώρα ο Ρώσος δεν ξέρω τί θα κάνει ...

Ο axel μηπως ειναι τελειος???*agapoylas*

Εννοω οι γεννες αυτες που γινονται απο πολυ καλο αρσενικο και θυληκο απευθυνονται και σε ιδιωτες ή μονο σε εκτροφεις?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Οχι είναι παντελως αδύνατο να πάρει μη γνωστός ιδιώτης εκτός και αν υπάρχει σκυλί που έχει κάποιο πρόβλημα. Γνωστός - γείτονας - έμπειρος με τα σκυλιά - ΣΥΝιδιοκτήτης παίρνει, ναι ... μιλάμε για πολύ καλές γέννες έτσι (και δη στο μυαλό του εκτροφέα τους καλές γιατί υπάρχουν καλές και "καλές") ;)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
Τι με ρωτας τωρα, λες και ξερω!!!

Τελος παντων ας πω, το σβερκο του καλο φαινεται επανω η κλιση του δεν ειναι και ασχημη, τα ποδια του μπροστα κατι με χαλαει σε σχεση με το στηθος αλλα οχι και τελειως χαλια εκτος και αν φταιει το στησιμο. Αυτα, πως τα βλεπεις?:cool:

grsakis

Member
4 Μαρτίου 2009
9
0
Όλα αυτα που ανέφερες είναι καλές επιλογές αλλά είναι σκυλιά που θέλουν αρκετό χώρο και χρόνο. Και άντε πες ο χρόνος ρυθμίζεται. Ο χώρος? Μήπως να σκεφτείς για κάτι μεσάιου μεγέθους? Από πλευρας χαρακτήρα εγώ θα διάλεγα το δανέζικο (είναι και θέμα γούστου βέβαια :) ). Αλλά σε διαμέρισμα θα ταλαιπωρηθείς και συ και αυτό. Σκέψου καλά πριν κάνεις την κίνηση γιατί το σκυλί δεν είναι ούτε ψάρι ούτε καναρίνι.΄Ερευνες έχουν δείξει οτι η νοημοσύνη και η αντήληψη του μέσου σκύλου μπορεί να φτάσει αυτήν ενός παιδιού 6-7 χρόνων. Φαντάσου αυτό για 10-15 χρόνια τι ευθύνη έχει.

φιλικά πάντα

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Φίλε μου grsakis έχω μια διαφωνία!Εφόσον έχει τον απαράιτητο χρόνο να ασκεί και να εκτονώνει τον σκύλο δεν υπάρχει ζήτημα χώρου!Μάλιστα οι περισσότερες από τις μεγαλόσωμες ράτσες είναι σαν να μπαίνουν στο off μόλις γυρίσουν σπίτι!Το μόνο που κάνουν είναι να κοιμούνται σε όποιο δωμάτιο είναι και το αφεντικό τους!
Διευκρινίζω ξανά ότι μιλάω για ζώα που εκτονωνονται επαρκώς καθημερινά!Σε αντίθετη περίπτωση είναι ταλαιπορία η συμβίωση είτε έχεις μεγάλο είτε μικρό σπίτι!;)

Επίσης η επιλογή ενός μικρόσωμου ή μεσαίου ζώου απλά και μόνο με κριτήριο το μέγεθος, ότι δηλαδή είναι μικρότερο άρα χωράει πιο άνετα στο διαμέρισμα, μπορεί να είναι πολύ πιο καταστροφική γιατί μπορεί να πρόκειται για φυλή με απίστευτα υψηλά επίπεδα ενέργειας και παρά το μικρότερο μέγεθος να είναι σαν να έχεις τον ΤΑΖ στο σπίτι σου...:p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.994
Νεότερο μέλος
Μέλα το σκυλάκι