tralala said:ξερω οτι ειναι καλο να το αποφευγουμε οσο το δυνατον περισσοτερο αλλα μια που το σκυλακι μου ειναι ασπρο και στις βολτες γινεται μαυρο.παρολου που πλενω τα ποδαρακια του,δε παυει να βρωμιζει πολυ ευκολα...μεχρι στιγμης(ειναι 4 μηνων) του εχω κανει μονο ενα μπανιο αλλα απ οτι βλεπω 1 φορα το μηνα το βλεπω να μπαινει στη μπανιερα,τωρα που αρχισαμε τις βολτες οσα μωρομαντηλα,οσες φορες και να πλενω τα ποδια του,βρωμιζει πολυ ευκολα....ειναι υπερβολικος ο αριθμος μπανιο 1 φορα το μηνα??
Εγω πιστευω, οτι επειδη καταστρεφεται η φυσικη χλωριδα του δερματος με το συχνο μπανιω, αφαιρειται το λιπος που προτευει την τριχα και την κραταει ελαστηκη- πετυχαινεις το αντιθετο με το συχνω λουσιμο.emily_vk said:Ισχυει οτι αμα κανουμε μπανιο το σκυλι 1 φορα την εβδομαδα βοηθαει στο να μακρυνει η τριχα? Ειδικα για τα θηλυκα?
Ισως να υπαρχουν και οι εξαιρεσεις?EVI.T said:εγω παντως αν δεν τους μπανιαρω 1 φορα την εβδομαδα δεν ειναι σε σοου κοντισιον...επισεις ναι εχω δει διαφορα..τουλαχιστον στα afghans οσο πιο πολυ τα πλενεις τοσο μακραινει το μαλλι τους :?