Καλησπέρα σε όλους.Να ζητήσω συγγνώμη αν αυτά που θα ρωτήσω έχουν απαντηθεί,απλά επειδή είναι παλιό το θέμα έχει πολλές απαντήσεις,διάβασα αρκετές αλλά μπερδεύτηκα κι ο χρόνος μου είναι περιορισμένος για να τις διαβάσω όλες.Επειδή είναι η πρώτη φορά που θα τον κάνω μπάνιο χωρίς σαμπουάν κι η κτηνίατρος μου είπε 2-4 φορές το χρόνο είναι υπεραρκετό,έχω κάποιες απορίες.
1)Διάβασα στις απαντήσεις σας ότι το scalibor το βγάζουμε όταν είναι για μπάνιο.Ισχύει και για σκέτο νερό?Σε βιντεο στο youtube είδα ότι δεν χρειάζεται να βγει το scalibor κι αυτό γιατί το σαμπουάν είναι αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα.Δηλαδή το βγάλεις δε το βγάλεις ,αν χρησιμοποιηθεί σαμπουάν τότε θα χρειαστούν άλλες 10 μέρες για να αρχίσει τη δράση του το scalibor.
2)Για την αμπούλα ισχύει το ίδιο?Αν απλά δηλαδή του ρίξω νερό χωρίς σαμπουάν,θα χρειαστεί να περιμένω 2 μέρες ή μπορώ και νωρίτερα?
3)Γνωρίζεται κάποια ειδική βούρτσα για μπόξερ ή γενικά για σκυλιά με κοντό τρίχωμα?Εχω 2 και καμία δε κάνει δουλειά στο βούρτσισμα.Δεν αφαιρεί τις τρίχες.
4)Nα χρησιμοποιήσω λάστιχο,πχ στο ντουζ ή να το κάνω με βρεγμένο πανάκι?
Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας
Ταλαιπωρηθήκαμε από ωτίτιδα πριν λίγο καιρό και νομίζω ότι μπάνιο με σαμπουάν από σεπτέμβρη και μετά ,γι αυτό και ψιλοφοβάμαι το ντουζ και σκέφτομαι με βρεγμένο πανάκι!